Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 10:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/6)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σηματοδοτεί αναγκαίες εργασίες καθαριότητας στον χώρο σου αλλά και μια στενόχωρη φάση σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα αναγκαστείς να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, αποδεχόμενος/η τις… απώλειές σου! Παράλληλα, με τον Αρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί να γίνουν… μύλος, το ευτύχημα ωστόσο είναι ότι τελικά δεν θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα... ακουστεί πολύ και μακάρι να είναι για τους σωστούς λόγους κι όχι για ένα... κατ’ ευφημισμό ανδραγάθημα!

Ταύρος
Οσον αφορά οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, είναι πιθανό να γίνει μεγάλος σαματάς, ευκαιρίας δοθείσης όμως... πάτα πόδι κι εσύ και δεν θα χάσεις! Επιπλέον όμως, ο Αρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει ζημιές ή ακόμη και μια φωτιά στο σπίτι ή το γραφείο σου, καλό είναι λοιπόν να προσέχεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο γίνεται αγγελιοφόρος κακών ειδήσεων για έναν γνωστό ή συγγενή σου, ίσως όμως να δεις και κάτι άσχημο στον δρόμο. Μπορεί ακόμη κάποιος/α να σε παρακολουθεί με... κακό σκοπό, φρόντισε λοιπόν να κλείσεις ύποπτες διόδους στο Διαδίκτυο ή απλά τις... κουρτίνες σου!

Δίδυμοι
Ο Αρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου έχει τα καλά του αλλά και τα… στραβά του, αφού από την μια πλευρά θα μπορέσεις να πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιες από τις επιδιώξεις σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να υποπέσεις σε... γκάφες! Πρόσεξε ακόμη μήπως υπερθερμανθεί ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο αν είσαι... τυχερός/ή μπορεί να ωφεληθείς ύστερα από ζημιές άλλων, ίσως όμως να σου προταθεί και μια... βρώμικη συναλλαγή στην οποία δεν είναι σκόπιμο να υποκύψεις αφού θα δώσεις τροφή για... χειρότερα! Αν πάλι δεις πως κάτι δεν «σου βγαίνει», άσε το για μια άλλη φορά.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε φέρνει σε επαφή με την δυσάρεστη πλευρά της ζωής, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι που δεν ξεγίνεται. Ισως πάλι ο ερωτισμός που εκπέμπεις να σε κάνει στόχο κάποιου/ας που θέλει να σε εκμεταλλευτεί συναισθηματικά ή/και οικονομικά. Επιπλέον, τσέκαρε για αλλοιώσεις σε καλλυντικά και τρόφιμα. Παράλληλα, με τον Αρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να διεκδικήσεις και να πάρεις περισσότερα χρήματα και βέβαια αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου. Αν όμως έχεις πολλά να... χάσεις, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας θρασύτατης ληστείας, εντός ή εκτός εισαγωγικών.

Λέων
Αν και σε κάνει μάλλον απερίσκεπτο/η, ο Αρης στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η να... μπεις ακόμη και στην φωτιά προκειμένου να υπερασπίσεις το δίκιο ή/και έναν δικό σου άνθρωπο κι έχεις όντως καλές πιθανότητες να πετύχεις, όχι όμως χωρίς να κινδυνέψεις κι εσύ. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σηματοδοτεί... κακά πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου ή/και στην δουλειά σου, με αφορμή κι αιτία μια ερωτική αντιζηλία που μπορεί να λάβει διαστάσεις... εκδικητικής μανίας! Επιπλέον, καλείσαι να απομακρυνθείς από κάθε τι το ανθυγιεινό και να «κόψεις μαχαίρι» μια κακή συνήθεια.

Παρθένος
Με τον Αρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, ένα θέμα μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση, με συνέπεια να αποκαλυφθούν πράγματα που έχουν γίνει στο παρασκήνιο σε βάρος σου. Ισως πάλι να περάσεις από έναν μεγάλο κίνδυνο για να... λάμψει με την σωτήρια παρέμβασή του ο φύλακας άγγελός σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως προστάτεψε τον εαυτό σου από το ενδεχόμενο μιας θερμοπληξίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή στις φιλίες σου, με την... αδυσώπητη μοίρα να μην αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογής, ενώ ίσως να παίζονται και «βρώμικα παιχνίδια» στις παρέες σου.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να ανάγει το... σεξ σε καθοριστικό παράγοντα στην ζωή και την καριέρα σου, μπορεί να πέσεις θύμα μιας σεξιστικής αντιμετώπισης, πολύ περισσότερο αν δεν ενδώσεις σε μια... βρώμικη πρόταση! Επιπλέον είναι πιθανό να συμβεί κάτι δυσάρεστο που θα σε σημαδέψει. Παράλληλα ο Αρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια μεγάλη φασαρία στο φιλικό σου περιβάλλον, μάλλον όμως πρόκειται για κάτι που θα... φουντώσει και θα καταλαγιάσει το ίδιο γρήγορα. Επιπλέον σε ωθεί να διεκδικήσεις κάτι μαζί με άλλους, έχοντας καλές πιθανότητες για να το κερδίσεις κόντρα στα προγνωστικά.

Σκορπιός
Με τον Αρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου να βάζει... φωτιά στα τόπια, οφείλεις κι εσύ να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις προκλήσεις της ημέρας, φαίνεται μάλιστα πως θα χρειαστεί να ρισκάρεις για να... νικήσεις ή/και να διακριθείς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου ανοίγει την... όρεξη για αναζητήσεις στο άγνωστο ή/και νυχτοπερπατήματα, επειδή ωστόσο μπορεί να έχεις και κακά συναπαντήματα είναι πολύ πιο ασφαλές να ζήσεις το... ψυχολογικό θρίλερ σου με ένα βιβλίο ή μια ταινία! Ισως πάλι να λάβεις κι ένα δυσάρεστο μήνυμα, που όμως... κάπου θα σε ικανοποιήσει κιόλας!

Τοξότης
Ο Αρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει κίνητρο για να μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο ή/και να... απογειώσεις τις προοπτικές σου σε θέματα σπουδών, ενώ είναι πιθανό να πετύχεις και μια σημαντική νομική νίκη. Πρόσεξε ωστόσο μήπως πάνω στην φούρια σου προκληθεί ζημιά σε ένα μέσον που χρησιμοποιείς ή «κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σηματοδοτεί ακατανίκητα πάθη που μπορεί βέβαια να σου στοιχίσουν όσο δεν πάει. Υπάρχει ωστόσο κι ένα καλό σενάριο για τα οικονομικά σου, αφού αν είσαι τυχερός/ή θα λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί μια φάση έντονων επιθυμιών ή/και παθών που μπορεί να σε φέρουν στο... χείλος του γκρεμού αν επικρατήσουν της λογικής σου. Ισως πάλι να «μπλέξει» ή να υποφέρει ένας δικός σου άνθρωπος και να σε πάρει από κάτω, ψυχολογικά, ενώ σε κάθε περίπτωση οι συνεργασίες σου κρίνονται... τουλάχιστον ως ύποπτες χειραγώγησης! Παράλληλα, με τον Αρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να ελπίζεις σε ένα σημαντικό κέρδος, αρκεί να έχεις τα αντανακλαστικά για να αρπάξεις μια ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρόσεξε μήπως ένα περιουσιακό σου στοιχείο γίνει... παρανάλωμα του πυρός!

Υδροχόος
Με τον Αρη απέναντί σου να... φλέγεται, είναι εύκολο να βρεθείς σε μια κατάσταση όπου θα χρειαστεί να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ίσως όμως το όλο θέμα να αφορά και σε έναν συνεργάτη σου ή έναν δικό σου άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην... παίζεις με την φωτιά! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σηματοδοτεί κάτι δυσάρεστο για ένα pet ή τα φυτά σου αλλά κι εσύ πρέπει να προσανατολιστείς στην αποτοξίνωσή σου και να καθαρίσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης. Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον θα κριθούν πολλά από μια ερωτική ίντριγκα και μην ψάχνεις για... αξιοκρατία!

Ιχθύες
Ο Αρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επιχειρήσεις κάτι «μεγάλο» στις δουλειές σου, έχοντας μάλιστα σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας. Ως απλός/ή εργαζόμενος/η όμως πρόκειται να δώσεις μάχη για τα δικαιώματά σου, αφού μπορεί να πέσεις θύμα μιας αυθαιρεσίας, ίσως όμως να ξεσπάσει και μια πυρκαγιά στην δουλειά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στην προσωπική σου ζωή και την αρχή μιας νέας πορείας, που βέβαια θα έχει τις... ωδίνες της! Επιπλέον, οφείλεις να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.