Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 09:04

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/7)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/7)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η Πανσέληνος του Ιουλίου φέρνει μια... ανακατωσούρα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με τις διαθέσεις να αλλάζουν γρήγορα, είτε πρόκειται για καλό, είτε όχι! Ισως βέβαια να προκύψουν και κάποιες επί προσωπικού παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα αλλά αν δεν δώσεις σημασία, όλα θα ξεχαστούν γρήγορα. Επιπλέον, «ψήνεται» η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα το ζητούμενο είναι να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να αμβλύνεις τυχόν διαφωνίες που υπάρχουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ρίχνοντάς τες στην... θάλασσα!

Ταύρος
Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα σε κάνει «δύο κομμάτια», με τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά θέματα να συναγωνίζονται για το ποια θα σε... τρέξουν περισσότερο, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένο ένα τελικό αποτέλεσμα. Αντίθετα θα πηγαίνεις από τον... Αννα στον Καϊάφα, έχοντας να κάνεις με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορείς να πεις ένα μικρό ψέμα που θα διευκολύνει την κατάσταση, χωρίς να εκτεθείς κάπου, ενώ ένα έγγραφο που υποτίθεται πως ήταν απαραίτητο για να γίνει η δουλειά σου, δεν θα σου χρειαστεί καν.

Δίδυμοι
Σήμερα, η ενημέρωσή σου επί παντός επιστητού είναι το πρώτο ζητούμενο και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις πολλά γύρω από ό,τι σε ενδιαφέρει, συλλέγοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επιπλέον, η Πανσέληνος του Ιουλίου σε παροτρύνει να ταξιδέψεις ή έστω να «σαρώσεις» το Διαδίκτυο και μάλλον θα τα... καταφέρεις, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις εισοδήματα ή να αποκτήσεις κάτι που δεν υποχρεούσαι να... δηλώσεις, ενώ ένα ψέμα μπορεί να σε γλιτώσει από οικονομικές ευθύνες και υποχρεώσεις!

Καρκίνος
Με την Πανσέληνο του Ιουλίου κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που προκύπτουν σε ωθούν να επικεντρωθείς στην πορεία των οικονομικών σου, όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου αλλά θα έχεις και περίσσευμα, που μπορείς να το διαθέσεις όπως αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να εξασφαλίσεις την υποστήριξη ενός χρηματοδότη, που όμως σύντομα θα αλλάξει γνώμη γι’ αυτό μην... βραδυπορείς! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα έχεις την δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο!

Λέων
Η Πανσέληνος του Ιουλίου δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την ώρα που κάποιος/α φεύγει, κάποιος/α άλλος/η… έρχεται! Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από σένα, ωστόσο μην «δένεις» τίποτα αφού οι διαθέσεις και οι προθέσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Ισως βέβαια να γίνεις «στόχος» και κάποιων αρνητικών σχολίων αλλά δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ένα όνειρο ή μια διαίσθηση θα λειτουργήσει προστατευτικά για σένα, ίσως όμως και να διαφύγεις ενός προβλήματος χωρίς καν να το καταλάβεις.

Παρθένος
Η Πανσέληνος του Ιουλίου σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας καταχρήσεις που θα μπορούσαν να σου χαλάσουν το Σ/Κ. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ημέρας σε περιμένουν στην… γωνία ποικίλες εργασίες, επειδή μάλιστα θα υπάρξουν και παρασκηνιακά δρώμενα μπορεί προς στιγμή να αποσυντονιστείς ή/και να πάνε στράφι τα προγράμματα που καταστρώνεις. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα καλείσαι να συνεισφέρεις σε μια ανθρωπιστική προσπάθεια ή να εμψυχώσεις κάποιον/α, ίσως όμως να αναθαρρήσεις κι εσύ από μια αισιόδοξη προοπτική.

Ζυγός
Η Πανσέληνος του Ιουλίου ενισχύει τις δημιουργικές τάσεις σου κι όπως θα διαπιστώσεις πολλά πράγματα γίνονται εύκολα και αβίαστα μέσα από το παιχνίδι, άφησε λοιπόν τον αυθορμητισμό σου να σε καθοδηγήσει! Οσον αφορά δε στην καθημερινότητά σου συνολικά, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, δίνοντας όμως συνάμα και συμβουλές σε τυχόν προβλήματα που απασχολούν φίλους ή/και αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορείς να κρύψεις τις αδυναμίες σου, κάνοντας τους άλλους να πιστέψουν αυτό που... θες εσύ!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος του Ιουλίου εγείρει πολλαπλές απαιτήσεις και αρχικά σε παραπέμπει στην τακτοποίηση θεμάτων του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Ισως μάλιστα να γίνουν συζητήσεις για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει και μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου, την ίδια στιγμή ωστόσο δεν θα λείψουν και τα τρεχάματα για να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις στην καριέρα σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ένα «αθώο» ψέμα μπορεί να σε γλιτώσει από μπελάδες.

Τοξότης
Η Πανσέληνος του Ιουλίου συνηγορεί στο να ταξιδέψεις και γενικότερα να βγεις έξω, εκπληρώνοντας τις επικοινωνιακές σου ανάγκες. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα πλήθος μηνυμάτων, άλλοτε ευχάριστων κι άλλοτε... απρόβλεπτων, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις ή κουτσομπολιά αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι πιθανό να κάνεις ένα «ψυχικό» βοηθώντας κάποιον/α που έχει ανάγκη, ίσως όμως να πάρεις κι εσύ το... κρυφό δωράκι σου ή να κρύψεις αποτελεσματικά οικονομικά στοιχεία που δεν θέλεις να φανούν.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος του Ιουλίου σηματοδοτεί αλλεπάλληλα έξοδα που θα σου δημιουργήσουν κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι μάλλον υπερβάλλεις. Ισα-ίσα που λειτουργώντας υπό πίεση θα καταφέρεις τελικά να εξασφαλίσεις μια οικονομική συνδρομή στο έργο σου, ικανή για να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου κι… ακόμη περισσότερες! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα η εικόνα που σου παρουσιάζει ένας συνεργάτης σου είναι «πολύ καλή για να είναι αληθινή» αλλά μπορείς κι εσύ να κινηθείς αναλόγως, κρύβοντας ό,τι δεν θες να φανεί.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος του Ιουλίου τονίζει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου, καλό είναι λοιπόν να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου που έχει την τάση να προκαλεί για την πρόκληση, αδιαφορώντας για το αν κάποιος/α είναι έτοιμος/η να ακούσει τις «αλήθειες» σου. Αντίθετα, το πρωτοποριακό πνεύμα σου θα βρει γόνιμο έδαφος στην ερμηνεία συμπεριφορών ή/και κοινωνικών φαινομένων. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σε ένα «αιθέριο» περιβάλλον, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα το ξεχάσεις και θα σε... ξεχάσει!

Ιχθύες
Σήμερα οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην φροντίδα για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, αλλά αν τυχόν εμφανιστεί κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα στην υγεία σου δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς, αφού πρόκειται για κάτι περαστικό. Επιπλέον, η Πανσέληνος του Ιουλίου σου στέλνει μηνύματα μέσω ονείρων ή «σημαδιακών» συμπτώσεων. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι» στην ζωή σου και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όλα δείχνουν ωραία και φυσικά μπορείς να τα κάνεις να φαίνονται ακόμα καλύτερα, στέλνοντας στην λήθη οτιδήποτε το... ενοχλητικό ή μίζερο!


NEWSLETTER