Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 09:10

Tα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 
Κριός
Με το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας μπορεί να σου προκύψει μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε λόγω μιας νομικής εμπλοκής, είτε επειδή κάνει τα... δικά του! Ισως πάλι χρειαστεί να «πατήσεις πόδι» για χρήματα που τελούν υπό διεκδίκηση. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις για λίγο τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου, δίνοντας προτεραιότητα στην διασκέδασή σου και… που ξέρεις, εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να λάβεις και μια βοήθεια- εξυπηρέτηση «κάτω από το τραπέζι». Επιπλέον, αναμένεται να σου γίνει μια προσφορά σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ταύρος
Το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας μπορεί να αναζωπυρώσει μια περιουσιακή ή ενδοοικογενειακή διαμάχη κι εδώ είναι που απαιτείται ψυχραιμία, αφού λίγο θέλει για να υπάρξουν πρακτικές αυτοδικίας, ενώ σου εφιστά την προσοχή σε ζητήματα ασφαλείας στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα έχει για σένα πολλά καλά στην κοινωνική σου ζωή, μάλιστα ο Δίας στους Ιχθύς θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε» κι έχουν την θέληση να σε βοηθήσουν, είτε πρόκειται για παλιούς φίλους, είτε για νέους. Ισως πάλι να βρεις τις λύσεις που ζητάς με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα.

Δίδυμοι
Ο Δίας στους Ιχθύς σε κάνει πιο τυχερό/ή και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, σηματοδοτεί ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να… χάσεις κι αν σε απασχολεί κάτι θα βρεις τα άτομα που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας, κάποιος ή «κάτι» μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, ίσως μάλιστα να προκύψει νομικό ζήτημα με γείτονα ή συγγενή σου, που αυθαιρετεί παράνομα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν...

Καρκίνος
Από την μια πλευρά, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα... τυχερή και χαρούμενη για σένα. Επιπλέον, ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους, όπως επίσης και την απόκτηση ενός μέσου, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας σηματοδοτεί... πολεμικές διαθέσεις στις τάξεις φίλων και αγαπημένων, με τα οικονομικά να γίνονται «το μήλον της Εριδος» αλλά μπορεί να πρόκειται και για μια... σκέτη αντιπαράθεση εγωισμών. Ισως πάλι χρειαστεί να πάρεις μέτρα που διασφαλίζουν τα συμφέροντά σου, αφού κάποιος δεν παίρνει από λόγια.

Λέων
Το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας σε ωθεί να πετύχεις άμεσα αυτό που θες, μέσα σε ένα... άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, φαίνεται ωστόσο να μην έχεις την απαιτούμενη υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε όποιον/α σε κοντράρει, με κίνδυνο να ξεσπάσει μια διαμάχη που μπορεί να σε φέρει στα δικαστήρια. Επιπλέον, μια συνεργασία σου μπορεί να διακοπεί, αν η μια πλευρά αυθαιρετεί σε βάρος της άλλης. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια οικονομική ευχέρεια, πρόσεξε μόνον μήπως προβείς σε αχρείαστες σπατάλες ή δανειστείς χρήματα για να εκπληρώσεις ένα καπρίτσιο σου.

Παρθένος
Ο Δίας απέναντί σου συνηγορεί στην διασκέδαση και την καλοπέρασή σου και με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν! Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να κερδίσεις κάτι δρώντας από κοινού με κάποιον/α άλλον/η. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας σηματοδοτεί καταστάσεις... πανικού στη δουλειά σου, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος/α θα παρανομήσει ή θα κινηθεί αυθαίρετα, αν όμως διεκδικήσεις το δίκιο σου θα μπει ο... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Ζυγός
Το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας εξάπτει το ενδιαφέρον σου για κοινωνικά ζητήματα και είναι πιθανό να αγωνιστείς για κάτι, με φυσική συνέπεια «να ανάψουν τα αίματα». Ισως πάλι να σου προκύψει κι ένα οικονομικό ζήτημα με πιστωτικό ίδρυμα ή την εφορία, που θα σε κάνει... έξω φρενών! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί εργασιακές διευκολύνσεις, ίσως μάλιστα να τα φορτώσεις στον κόκορα, δίνοντας προτεραιότητα σε πιο χαρούμενες καταστάσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει και κάποιος/α που «σε πάει»! Επιπλέον είναι πιθανό να σου χαρίσουν υπηρεσίες ευεξίας.

Σκορπιός
Με το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας να δημιουργεί ένα «πολεμικό» κλίμα, η ύπαρξη συνεργατών ή/και ισχυρών ανταγωνιστών είναι εκείνη που θα βάλει... φωτιά στις εξελίξεις, με τις αντιπαραθέσεις να είναι ενίοτε εκτός ορίων και τις συμμαχίες να «σπάνε». Αν πάλι δεν έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, πρόσεξε μήπως κινηθείς αυθαίρετα, αφού θα υπάρξουν νομικές συνέπειες. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στους Ιχθύς σε καλεί να... παραβλέψεις όλα τα παραπάνω και να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τοξότης
Με τον Δία στους Ιχθύς μια οικογενειακή ή/και περιουσιακή υπόθεση σου εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν στοχεύεις στην ανανέωση του χώρου σου ή στο να «αράξεις» σε ένα άνετο κατάλυμα, μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με μια σχετική ευκολία. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας σηματοδοτεί μια νομική διαμάχη ή αυθαιρεσίες στη δουλειά σου, που θα δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση. Επιπλέον φέρνει εντάσεις με συγγενείς κι αν δεν φερθείς ευέλικτα, το πράγμα μπορεί να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια. Πρόσεξε ακόμη στις μετακινήσεις σου, αφού κάποιος/α θα πέσει πάνω σου.

Αιγόκερως
Ο Δίας στους Ιχθύς δίνει έναν ευχάριστο τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Ακόμη, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου (μεταφορικού ή επικοινωνιακού), ενώ μπορεί να δεις... καλό κι από έναν γείτονα ή συγγενή σου. Από την άλλη βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας σηματοδοτεί μια ασυμφωνία σε οικονομικά ζητήματα ή/και έντονες διαφωνίες μεταξύ φίλων και αγαπημένων, που μπορεί να αποκτήσουν ακραία χαρακτηριστικά αν δεν βρεθεί κάποιος έγκαιρα να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη. Ισως βέβαια να λάβεις και ένα εξώδικο, που θα σε κάνει... μπαρούτι!

Υδροχόος
Το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας δημιουργεί ένα πολεμικό κλίμα στη ζωή σου και ακόμη κι αν καταφέρεις να μείνεις έξω από διαμάχες, σίγουρα θα σε επηρεάσουν, εκτός πια κι αν είσαι κάπου εντελώς απομονωμένος/η. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει ένα επείγον οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα με την συνεννόηση να είναι δύσκολη σε κάθε περίπτωση. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στους Ιχθύς πιστοποιεί ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή ένα απρόσμενο δώρο. Επιπλέον, είναι μια καλή ημέρα για να εκπληρώσεις τα πιο… πολυτελή γούστα σου!

Ιχθύες
Με τον Δία στο ζώδιό σου να σου κάνει όλα τα χατίρια και να εκπληρώνει τις ευχές σου, ως... αποχαιρετιστήριο δώρο, η ημέρα θα είναι για σένα εξαιρετικά τυχερή σε όλα σχεδόν τα επίπεδα αλλά καλό είναι να κάνεις και ένα σημαντικό προσωπικό ξεκίνημα στη ζωή σου διευρύνοντας τις προοπτικές σου, για να μην μείνεις μόνον με τα... τυχερά και εφήμερα! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Δήμητρας η κατάσταση στα εργασιακά σου γίνεται ιδιαίτερα... εύφλεκτη και πέρα από τις έντονες αντιπαραθέσεις είναι πιθανό να σπάσει και μια σύμβαση εργασίας. Ισως πάλι να γίνει... χαμός στο συγγενικό σου περιβάλλον!


NEWSLETTER