Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 10:13

Tα ζώδια σήμερα 5 Aυγούστου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 5 Aυγούστου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί επείγουσες εργασίες, που σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει. Αν όμως νοιώσεις πώς οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, ξεκουράσου και γενικότερα μην ζορίζεις τα πράγματα, αφού μπορεί να ακούσεις κάποιο... κρακ! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου, ενώ αν σε προβληματίζει μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, παρά τις όποιες... αντενδείξεις, αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της!

Ταύρος
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί συγκρουσιακές καταστάσεις με αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν δεν θες να ξεσπάσει μια... ασυμμάζευτη κρίση, φέρσου συμβιβαστικά. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα και να επαγρυπνείς για την «κακιά στιγμή». Ισως πάλι να σου κοπούν... λίγο τα «φτερά» σε ένα σημαντικό εγχείρημά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις ή να «φιλτράρεις», ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία και όχι με κουτσομπολιά. Επιπλέον μπορεί να μάθεις μια παραδοσιακή συνταγή.

Δίδυμοι
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, με αιτία και αφορμή ένα νομικό ζήτημα, ίσως όμως να προκύψει και μια σύγκρουση συμφερόντων με συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, να είσαι προσεκτικός/ή σε κλειστούς χώρους αφού... πολλές φορές πάει η στάμνα στην βρύση αλλά μια φορά σπάει! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από αυτά που δεν έχεις και το πώς μπορείς να τα αποκτήσεις, συνάμα όμως θα υπάρξουν και έξοδα ύστερα από ανάγκες ή απαιτήσεις των οικείων σου, με τον ισολογισμό σου να... πάσχει ελαφρώς!

Καρκίνος
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια συγκρουσιακή κατάσταση με συγγενικό σου πρόσωπο και αν δεν επικρατήσει η σύνεση μπορεί το χάσμα να μεγαλώσει και η ζημιά να μην διορθώνεται εύκολα. Ισως πάλι να σου στοιχίσει μια ζημιά σε μέσον που χρησιμοποιείς και αν οδηγήσεις πέρα από την δική σου σύνεση και υπομονή, οφείλεις να έχεις τον νου σου και στις απροσεξίες των άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιρρεπή στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, ενώ πρόσωπα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία καλλιεργώντας την ανασφάλεια και την... γκρίνια σου!

Λέων
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί οικονομικές πιέσεις ή/και μια... πλήρη διάσταση ανάμεσα στις επιθυμίες σου και την οικονομική σου δυνατότητα! Καλό είναι λοιπόν να συγκρατηθείς σε σχέση με αγορές ή επενδύσεις, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψει και μια έκτακτη ζημιά, με ευθύνη κάποιου/ας άλλου/ης ή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην εναρμόνιση του «μέσα» με το «έξω» σου, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα.

Παρθένος
Ο Aρης στο ζώδιό σου εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική σου ακεραιότητα και οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου και μετρημένος/η στα μαστορέματα ή την άθλησή σου, αφού ενεργειακά είσαι down. Ισως πάλι να υπάρξει και μια κόντρα στη δουλειά σου, με το ζητούμενο να είναι ο συμβιβασμός και αν κάποια πράγματα δεν «τραβάνε», μην επιμείνεις. Παράλληλα βέβαια, με τη Σελήνη στον Καρκίνο μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε μια φιλία και ιδιαίτερα σε ζητήματα, που απαιτούν μια ομαδική προσπάθεια ή αλληλεγγύη.

Ζυγός
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες που είτε θα σου κάνουν την ζημιά και θα... τρέχεις, είτε θα τις ανακαλύψεις έγκαιρα, παίρνοντας τα αντίμετρά σου, με την συνδρομή των δικών σου κρυφών διασυνδέσεων. Iσως όμως να προκύψει και ένα θέμα υγείας σε αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή και την κοινωνία, κι όντας «στην μπούκα» έχεις ουσιαστικούς λόγους για να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, σίγουρα όμως θα έχεις να κάνεις και με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν συνάδουν με την νοοτροπία σου.

Σκορπιός
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί το θερμό ενδιαφέρον σου για ένα κοινωνικό ζήτημα, θεώρησε ωστόσο ως δεδομένο το ότι θα υπάρξουν εξ ίσου θερμές απαντήσεις από αντιφρονούντες κι αν χαθεί το μέτρο, κανείς δεν θα βγει κερδισμένος από αυτό. Ανάλογα συμβιβαστική πρέπει να είναι η στάση σου και σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον μια φιλία σου κινδυνεύει να «σπάσει». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, «παίζουν» ωστόσο και διαβάσματα ή μελέτες, ιδιαίτερα για θέματα της Παράδοσης ή του παρελθόντος.

Τοξότης
Ο Aρης στην Παρθένο σε ωθεί να δώσεις την δική σου απάντηση σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, είναι όμως λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις και εδώ είναι που υπάρχει ο κίνδυνος μιας σύγκρουσης... χωρίς επιστροφή! Επιπλέον, να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου και υπομονετικός μπροστά στα εμπόδια που θα βρεις στον δρόμο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο εγείρει «θέματα» στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις μετά από τα διαρκή πάρε-δώσε ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του» και ο συναγερμός θα λήξει!

Αιγόκερως
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί προβλήματα με συγγενείς ή με άτομα που σου την σπάνε» με την εγωιστική στάση ή τον δογματισμό τους, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Επιπλέον, αν κινηθείς με δικό σου μέσον, προνόησε για όλα αυτά που... πρέπει, ξεκινώντας ίσως από την σωστή τροφοδοσία και τα μηχανικά μέρη. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να «παντρέψεις» τους κανόνες και τις αρχές σου με τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων πριν προκύψει χάσμα μεταξύ σας. Μπορείς βέβαια να τηρήσεις και στάση αναμονής, όσο τουλάχιστον θα σου το επιτρέψουν οι εξελίξεις.

Υδροχόος
Ο Aρης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια οικονομική ζημιά και ανεξάρτητα με το ποιoς ευθύνεται γι’ αυτήν, θα χρειαστεί να αναλάβεις κι εσύ μέρος του κόστους, αφού διαφορετικά τα πράγματα θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Περιόρισε λοιπόν τις επιθυμίες και τα έξοδά σου για να μην «στριμωχτείς» χειρότερα. Επιπλέον, το άγχος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σεξουαλικότητά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο δρομολογεί αρκετές εργασίες και μάλιστα σε όλως διόλου διαφορετικά «μέτωπα», οπότε σίγουρα θα χρειαστείς και έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην χάσεις τον μπούσουλα.

Ιχθύες
Ο Aρης απέναντί σου σηματοδοτεί εντάσεις και συγκρούσεις στο άμεσο περιβάλλον σου, που καλείσαι μεν να διαχειριστείς συμβιβαστικά, χωρίς όμως να «κουκουλώσεις» το πρόβλημα ή/και να δραπετεύσεις από αυτό. Ισως μάλιστα να υπάρξουν και παρασκηνιακές ενέργειες που θα ορίσουν τελικά το ποιόν/α μπορείς να εμπιστεύεσαι και ποιόν/α όχι. Μπορεί ακόμη να σημάνει συναγερμός και από ένα επείγον θέμα υγείας σε έναν δικό σου άνθρωπο. Το κακό βέβαια είναι ότι η Σελήνη στον Καρκίνο μεγεθύνει τις συναισθηματικές επιπτώσεις κάθε αναποδιάς, με κίνδυνο «να σε πάρει από κάτω» και να χάσεις τον έλεγχο.


NEWSLETTER