Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 09:06

Tα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε κοινωνικές δράσεις κι επειδή η τύχη έχει τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα… τερτίπια της! Επιπλέον φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη σου δίνει μια χαρά από εκείνες που δεν έρχονται κάθε ημέρα. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου σηματοδοτεί πλεονεκτήματα και ευκολίες μέσω άλλων και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις αυτούς/ές που δεν είναι μόνον λόγια, ώστε πέρα από τα «ταξίματα» να σου μείνει και κάτι στα χέρια! Το πλαίσιο των συνεργασιών σου έχει πάντως θετικό πρόσημο.

 

Ταύρος

Ολα παραπέμπουν σε μια διάκρισή σου ή σε ευκολίες που θα σου... αρέσουν! Ισως μάλιστα να συναντήσεις ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ο ρόλος του είναι καταλυτικός για την θετική έκβαση μιας υπόθεσής σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα που ναι μεν σε «ξενίζουν» αλλά είναι εκείνα που κρατούν την τύχη σου στα χέρια τους. Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί και εσύ να είσαι έτοιμος/η για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις. Αν πάλι θες να... αράξεις, μπορείς να ελπίζεις σε εξυπηρετήσεις που θα σε απαλλάξουν από καθήκοντα και υποχρεώσεις.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε διευκολύνει στο να διαδόσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ αυξάνουν τις πιθανότητές σου για ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή μια επιμορφωτική δραστηριότητα. Αν μάλιστα ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», είναι πιο πιθανό να το βρεις στους… ξένους ή το εξωτερικό! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ζυγό να σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών σε προσωπικά ζητήματα, καλείσαι απλά να αφεθείς στη ροή των γεγονότων και να κινηθείς ελεύθερα και χωρίς πρόγραμμα. Επιπλέον η τύχη σου… ανοίγει και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ για να το επιβεβαιώσεις, τα καλά θα έρθουν από μόνα τους.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στην επίλυση κάθε οικονομικού θέματος που σε απασχολεί και αν ψάχνεις για χρηματοδότες θα τους… βρεις! Από εκεί και ύστερα έχει σημασία η διαχείριση που θα κάνεις και καλό είναι εκτός από τα έξοδα... απολαύσεως, να κλείσεις και καμιά «τρύπα»! Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα οικογενειακά αλλά και τα περιουσιακά σου και είναι πιθανό να προχωρήσουν με τον επιθυμητό τρόπο μια σειρά από υποθέσεις που είχαν κολλήσει. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να γιορτάσεις... κάτι στον χώρο σου, ίσως όμως να παρευρεθείς και σε μια ανάλογη μάζωξη κάπου αλλού.

 

Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να αποκαταστήσει κάθε «ζημιά» που έχει γίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε με μια ουσιώδη αλλαγή κλίματος, είτε μέσα από μια νέα πρόταση. Ισως μάλιστα το καλό να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις γι’ αυτό βγάλε τις όποιες παρωπίδες σου και παραμέρισε τον εγωισμό σου. Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό εμπλουτίζει τη ζωή σου με ευχάριστα ή/και διασκεδαστικά δρώμενα, όσον αφορά όμως τις υποσχέσεις που θα πέσουν στο τραπέζι, μπορεί να είναι προϊόν ενός στιγμιαίου ενθουσιασμού! Ισως πάλι να αποκτήσεις ένα μέσον ή μια συσκευή που αναβαθμίζει τις δυνατότητές σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο έχεις στη διάθεσή σου εναλλακτικές που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση ή/και θα σε απαλλάξουν από παγιωμένα προβλήματα, μην διστάσεις λοιπόν να προβείς σε αλλαγές, ούτε να σε τρομάζει το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξει για το καλό σου μια θεραπευτική αγωγή. Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, κάτι που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις… πολλά και διάφορα, ενώ σίγουρα θα έχεις και τα «τυχερά» σου, από άτομα που είτε κερνάνε… γενικώς, είτε στοχεύουν στη δική σου και μόνον ικανοποίηση!

 

Ζυγός

Ακόμη κι αν κάνεις κάποιες αδόκιμες επιλογές, η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει «πόντους» σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο με συνέπεια πολλά από εκείνα που επιζητάς να γίνουν αβίαστα και εύκολα, συχνά με την βοήθεια της τύχης. Ισως πάλι να μοιραστείς μια χαρά-επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα καθήκοντά σου, για να απολαύσεις όλα εκείνα που σου παρέχονται και ας μην γίνουν κάποιες δουλειές σου. Εξ άλλου οι καλές δημόσιες σχέσεις σου... ήταν είναι και θα είναι το μεγάλο ατού σου στη μάχη των εντυπώσεων. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια ανανέωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και παρότι μπορεί να γίνει με έναν ανοίκειο σε σένα τρόπο και αρχικά να αντιδράσεις αρνητικά, ουσιαστικά σε εξυπηρετεί και αυτό να κρατήσεις. Ισως πάλι να λάβεις ένα κληροδότημα από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί στην αποκάλυψη ενός μυστικού, που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση, ενώ δεν αποκλείεται να διευκολυνθείς από την κρυφή μεσολάβηση κάποιου/ας υπέρ σου. Αν τώρα ξεσπάσει κάποιο «σκάνδαλο», μάλλον γίνεται πολύ κακό για το τίποτα και μην δώσεις έκταση.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να συνηγορεί σε... απρόσμενα ευχάριστες στιγμές, η ημέρα σου μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, ιδιαίτερα σε σχέση με επαφές ή μετακινήσεις που θα προσθέσουν «χρώμα» στη ζωή σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να εκπαιδευτείς σε μια πρωτοποριακή τεχνική. Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις τέλεια, όσο και με κάποια άλλα, μάλλον… κακομαθημένα, που επιδιώκουν μόνον στο να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους, χωρίς να διαθέτουν ιδιαίτερες αρετές.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δεις τα πλεονεκτήματα του... ευ ζην, επιλέγοντας να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα και τα πρέπει σου. Ετσι κι αλλιώς, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου ή να λάβεις μια έξτρα παροχή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να ποντάρεις πολλά στις καλές δημόσιες σχέσεις σου και να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί στο να περάσεις καλά αλλά και σε διακρίσεις, ενώ φαίνεται πως γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σου σταθούν, ακόμη και αν δεν σε… ξέρουν! Σε αυτό βέβαια μπορείς να βοηθήσεις και εσύ αν μοιραστείς τους προβληματισμούς και τα σχέδιά σου, αφού η δημοσιοποίησή τους θα απλουστεύσει κατά πολύ τα πράγματα. Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό σου φέρνει γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού και μένει σε σένα να τις αξιολογήσεις και να τις εκμεταλλευτείς. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να χαρείς ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου, ενώ είναι στον... δρόμο και μια ευχάριστη είδηση!

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο συμβάλλει θετικά στη ζωή σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να… αφήσεις τον «φύλακα άγγελό» σου να δουλέψει για λογαριασμό σου! Επιπλέον, μην κρατάς κρυφές τις προθέσεις ή τους προβληματισμούς σου, αφού θα ωφεληθείς από την δημοσιοποίησή τους.. Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε μια οικονομική ανάταση και είναι πιθανό να «μπαλώσεις» καταστάσεις και να βρεις έξυπνες λύσεις ή χρηματοδότη, ως προς την κάλυψη των αναγκών και κυρίως των επιθυμιών σου. Είναι επίσης εύκολο να καρπωθείς κεράσματα και την γενναιόδωρη διάθεση κάποιων.

 


NEWSLETTER