Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 08:47

Tα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

  

Κριός

Ο Ηλιος απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά ή/και την καριέρα σου. Κι εδώ δεν χωρούν ημίμετρα, αφού αν δεν δώσεις ριζικές λύσεις, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από «μοιραίες» ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Ισως βέβαια όλα αυτά να αφορούν έναν «δικό σου» άνθρωπο ή συνεργάτη. Παράλληλα, μια ένταση με γείτονα ή συγγενή σου μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, να προσέχεις ωστόσο και στις μετακινήσεις σου, αφού κάποιος/α θα πέσει πάνω σου.

 

Ταύρος

Με το... έμπα, ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου στα εργασιακά σου και το ζητούμενο είναι να το... πάρεις απόφαση και να μην επιμείνεις, σε μια αδιέξοδη προοπτική αφού έχεις να κάνεις με υπέρτερες δυνάμεις και ειλημμένες αποφάσεις, που δεν αλλάζουν. Επιπλέον, μπες στην διαδικασία να κάνεις ένα τσεκ απ στην υγεία σου, αφού σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας. Παράλληλα, ένα οικονομικό ζήτημα θα γίνει αιτία κι αφορμή μιας διαμάχης που μπορεί να έχει και νομικές διαστάσεις κι αν έχεις κάποιον συνεργάτη στις δουλειές σου, τσέκαρε το... πού πάνε τα λεφτά!

 

Δίδυμοι

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί μια δύσκολη κατάσταση-απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ή οικονομικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά και αμετάκλητα έναν κύκλο. Ισως βέβαια να κλείσει κι από μόνος του χωρίς να σε… ρωτήσει κι εδώ το ζητούμενο είναι να μην μπλέξεις χειρότερα προσπαθώντας να σώσεις τα... άσωστα! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο και σίγουρα χρειάζεται την καπατσοσύνη σου για να δει μια... άσπρη μέρα! Παράλληλα, μπορεί να βγεις μπροστά για να υπερασπίσεις το δίκιο και το σωστό, αντιμετωπίζοντας όμως μια σειρά από επιθετικές ενέργειες σε βάρος σου.

 

Καρκίνος

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί τετελεσμένα σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή σου υπόθεση κι αν δεις ότι τα πράγματα έχουν πάρει τον στραβό τον δρόμο, μην επιμείνεις, αφού δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ισως όμως τα... δυσάρεστα να συνδέονται και με μια συνεργασία σου, που αποδείχτηκε στην πράξη μια πολύ κακή επιλογή ή με μια αντιδικία στην οποία επικρατεί το δίκαιο του ισχυροτέρου κι ας έχει άδικο σε όλα. Παράλληλα, μπορεί να πέσεις θύμα και μιας νομικής πλεκτάνης κι αν έχεις ανοιχτή μια σχετική υπόθεση, το καλύτερο θα ήταν να την αναλάβεις αυτοπροσώπως, αφού δεν είναι να εμπιστεύεσαι... κανέναν!

 

Λέων

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί μάλλον δυσάρεστες εξελίξεις στο συγγενικό σου περιβάλλον, ίσως όμως να βρεθείς και κάπου που γίνονται... κακά πράγματα ή να δεχθείς την επίσκεψη κάποιων κακοπροαίρετων, που βέβαια δεν ήρθαν από μόνοι τους αλλά ύστερα από υπόδειξη ή αλλιώς.... καρφωτή! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια άσχημη είδηση ή να... παραδώσει το πνεύμα ένα μέσον που χρησιμοποιείς στις δουλειές σου. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μεγάλη ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ύστερα από αυθαιρεσίες που θα γίνουν, ενώ αν συμμετάσχεις στα κοινά, θα ζήσεις... ακραίες στιγμές!

 

Παρθένος

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί μια κρίσιμη φάση για τα οικονομικά ή/και τα προσωπικά σου, πολύ περισσότερο αν αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους. Κι αν τύχει να πάνε όλα... στραβά, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να επιμείνεις εμμονικά σε κάτι που δεν σου βγήκε, αφού απλά θα μπεις πιο βαθιά στον λάκκο! Ισως βέβαια το πρόβλημα να μην είναι άμεσα δικό σου αλλά ενός αγαπημένου σου προσώπου και πάλι όμως μην μπεις στον... κόπο του αν δεν είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις άνομα συμφέροντα. Παράλληλα, μπορεί να σπάσει και μια επαγγελματική συνεργασία σου.

 

Ζυγός

Ο Ηλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και είτε αυτό αναφέρεται στα οικογενειακά-επαγγελματικά σου, είτε στα προσωπικά σου, το ζητούμενο είναι να συνειδητοποιήσεις πώς όταν η ζωή σου λέει με τον τρόπο της να εγκαταλείψεις μια προοπτική, κάτι... παραπάνω ξέρει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιμείνεις σε μια αδιέξοδη προοπτική! Αν πάλι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να ξέρεις ότι στην πορεία θα έχεις να κάνεις με... σκοτεινές δυνάμεις και πρακτικές που σε ξεπερνούν. Παράλληλα, μια νομική διαμάχη μπορεί να πάρει έκταση, ίσως όμως να υπάρξουν και αυθαιρεσίες σε βάρος σου.

 

Σκορπιός

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί υπόγειες κινήσεις κι είναι μια από εκείνες τις μέρες που η καχυποψία σου μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύτιμο όπλο στην... μάχη της επικράτησης! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι εσύ κάποιες άκρες που διαθέτεις ή /και να πληρώσεις τους υπονομευτές με το ίδιο νόμισμα αλλά γιατί να... φορτώνεις το κάρμα σου; Επιπλέον, τσέκαρε την υγεία σου και μείνε μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε μολύνει σωματικά και ψυχικά. Παράλληλα, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση, ύστερα από αυθαιρεσίες στην διαχείριση πόρων και κεφαλαίων.

 

Τοξότης

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί ένα τέλος πραγμάτων, τόσο στις φιλίες σου, όσο και στα οικονομικά σου, αν μάλιστα αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους, ίσως να νιώσεις ακόμη μεγαλύτερη... πίκρα! Αν πάλι σου προταθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως μπλέξεις με... παλιοκαταστάσεις, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για να ανοίξεις παρτίδες με πιστωτές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να τα σπάσεις με έναν συνεργάτη σου ή/και να έχεις ένα δικαστήριο, ενώ αν σου προταθεί μια σύμβαση ή συνεργασία, να ξέρεις ότι στην εξέλιξή της θα βγουν τα... μαχαίρια!

 

Αιγόκερως

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί επαφές και συναλλαγές με τους... κακούς ή με συμφέροντα που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα ή/και να εκβιάσουν, προκειμένου να γίνει το δικό τους. Ισως πάλι να πέσεις πάνω στην... βρωμιά σε μια υπόθεση καριέρας ή να συμβεί κάτι δυσάρεστο που έχει επιπτώσεις και στην δική σου την ζωή. Παράλληλα, στο εργασιακό σου περιβάλλον εξελίσσεται μια πολεμική, που μπορεί να λάβει και νομικές διαστάσεις κι εύκολα μπορεί να καταλήξει σε μια μάχη εφ’ όλης της ύλης. Αν πάλι σου προταθεί μια σύμβαση ή συνεργασία, τσέκαρε αν το νομικό της πλαίσιο έχει κενά.

 

Υδροχόος

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί μια φάση έρευνας και προβληματισμού, ίσως όμως οι αφορμές που θα σου δοθούν για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, να μην είναι και τόσο ευχάριστες. Ισως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι έχουν γίνει κακόβουλες κινήσεις πίσω από την πλάτη σου ή ότι έχεις πέσει θύμα μιας νομικής σκευωρίας. Επιπλέον, μπορεί να έχεις δυσάρεστα συναπαντήματα στις μετακινήσεις σου ή να πάθει σοβαρή ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνά από μια φάση όξυνσης των προβλημάτων του, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και την μεταξύ σας σχέση.

 

Ιχθύες

Ο Ηλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί οικονομικές απώλειες που δεν είναι διόλου τυχαίες, αφού κάποιος/α έχει βάλει το... χεράκι του για να συμβούν! Είναι μια ευκαιρία όμως για να δεις ποιος/α σου παριστάνει τον/την φίλο/η, ενώ έχει σκοπό να σε... ξεζουμίσει! Σε αυτήν την κατηγορία είναι και οι πιστωτές και καλό είναι να μην ανοίξεις παρτίδες μαζί τους. Επιπλέον, μπορεί να δράσουν σε βάρος σου περιθωριακά στοιχεία. Παράλληλα, σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα υπάρχει σε εξέλιξη μια διαμάχη, που λίγο θέλει να περάσει και από τις δικαστικές αίθουσες, αφού κάποιος/α δεν παίρνει από λόγια και κάνει τα... δικά του/της!