Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 08:37

Tα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 

Κριός

Με την Σελήνη στον Ταύρο να σε τροφοδοτεί με χρήματα ή/και... καλούδια, δεν έχεις παρά να χαρείς την ζωή σου, αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε δυσκόλεψε ή σε πίκρανε. Κι επειδή τα οικονομικά περιθώρια υπάρχουν, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και αγαθά που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής σου. Μπορείς ωστόσο και να επενδύσεις τα χρήματά σου, προσδοκώντας άμεσα κέρδη. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου, έχεις την τάση να ασχοληθείς με την λαϊκή ή οικογενειακή παράδοση αλλά και να αναπολήσεις το παρελθόν, κάποιες στιγμές μάλιστα μπορεί να κλειστείς εντελώς στο… κουκούλι της ευτυχίας σου!

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να μοιάζεις με παιδί μπροστά σε... βιτρίνα ζαχαροπλαστείου και μην... ανησυχείς, θα το πάρεις αυτό που θες, ακόμη κι αν φερθείς πολύ συμφεροντολογικά απέναντι σε πρόσωπα που σου έχουν σταθεί επανειλημμένα, χωρίς να σου ζητήσουν κάτι για αντάλλαγμα. Μια ανάλογη... πλεονεξία βέβαια μπορεί να επιδείξεις και σε συναισθηματικά θέματα, έστω κι αν το θαύμα κρατήσει μόνον μια ημέρα! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διερευνήσεις το οικογενειακό ιστορικό σου, αφού εκεί κρύβεται το μυστικό για κάποιες καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν ψυχικά και σωματικά.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σου παρέχει κρυφή υποστήριξη και προστασία από τα δύσκολα κι από ό,τι φαίνεται ένα οικονομικό ή... υπαρξιακό άγχος σου θα πάψει να υφίσταται, πάνω στην ώρα, αφού κάποιες καταστάσεις σε είχαν πάρει από κάτω. Ισως πάλι να δεις ένα όνειρο που θα σου φέρει ψυχική ανάταση, ενώ μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου όσον αφορά σε υπηρεσίες σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε ένα reunion με άτομα που έχεις να δεις καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν συλλογικό φορέα με αντικείμενό του την Παράδοση και άλλα... σχετικά!

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, με την καλοπέραση να είναι το πρώτο ζητούμενο, ίσως όμως να γίνουν και συζητήσεις με επίκεντρο την εξασφάλιση των αναγκαίων ή/και την εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων. Επιπλέον, κάτι... καλό συμβαίνει στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στην συνέχιση ή την αναβίωση μιας οικογενειακής παράδοσης, ενώ μπορεί να μάθεις πολλά ύστερα από την επαφή σου με ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας πρόθυμο να σου μεταλαμπαδεύσει γνώσεις κι εμπειρίες.

 

Λέων

Με την Σελήνη στον Ταύρο οι εξελίξεις τρέχουν υπέρ σου και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις, αφού... αύριο δεν θα υπάρχουν. Ισως μάλιστα να βρεις στήριξη από ένα οικονομικά ισχυρό άτομο, κόψε λοιπόν τις πολλές περηφάνιες και μπες κατευθείαν στο ψητό! Επιπλέον, μπορεί να πάρεις βοήθειες από τους οικείους σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/ή. Εχεις να μάθεις πολλά όμως για την Ιστορία και την Παράδοση.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητά σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με οικονομικά θέματα. Εχεις ωστόσο και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή να ασχοληθείς με την λογοτεχνία. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις και θα είναι για... καλό! Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 8ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα από την οικογένειά σου ή να αποκτήσεις μια αντίκα. Ισως πάλι να προκύψουν έσοδα από την εκμετάλλευση ακινήτων.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί την απόκτηση αγαθών κι ίσως να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις επιλογές σου, αποκομίζοντας... τουλάχιστον μια αίσθηση ευχαρίστησης! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες παροχές που θα κάνουν το... έργο σου ακόμη πιο εύκολο! Παράλληλα, ο Χείρωνας απέναντί σου συνηγορεί στην επαφή σου με πρεσβύτερους ή βετεράνους μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε μπολιάσουν με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους για πράγματα που έγιναν παλιά και... ισχύουν μέχρι σήμερα!

 

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος ή να κάνεις τα κονέ σου με άτομα που έχουν λεφτά ή πιο σωστά... παραέχουν! Ωστόσο, κοίταξε να απολαύσεις άμεσα τα όσα σου προσφέρονται σε... έμψυχο και άψυχο υλικό, αφού αύριο είναι μια άλλη μέρα και κάποιες υποσχέσεις μπορεί να μην τηρηθούν! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να ασχοληθείς με ζώα ή καλλιέργειες, ενώ αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την αποθήκη σου.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Ταύρο θα έχεις ευκολίες στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πέφτει το παραδάκι ενώ εσύ θα... κάθεσαι κι αν κάτι επείγει σίγουρα μπορεί να το αναλάβει κάποιος άλλος! Ωστόσο να προσέξεις την διατροφή σου, αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς σε… ατασθαλίες ή να ακυρώσεις στην πράξη μια δίαιτα! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 5ο ηλιακό οίκο έχει ανάγκη από μια μεγάλη αγκαλιά -το ίδιο φυσικά κι εσύ- αν όμως δεν την βρεις, το πιθανότερο είναι να αρχίσεις να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος ή/και να βρεθείς σε ιδιαίτερα ευσυγκίνητη φάση, που... κάποιος/α θα εκμεταλλευθεί!

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Ταύρο καλείσαι να ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες σου και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την καλή παρέα σου. Ισως βέβαια να σου προκύψει κι ένα ζήτημα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που τα θέλει όλα δικά του κι έχει τον τρόπο να τα πάρει, αφού ακόμη κι εσύ ο/η... σκληρός/ή έχεις τις αδυναμίες σου! Επιπλέον, μπορεί να συζητηθούν επενδυτικές προοπτικές. Παράλληλα, για τον Χείρωνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, είτε αυτό αφορά σε οικονομικά-περιουσιακά θέματα, είτε στην σύσφιγξη των σχέσεών σου με τους οικείους σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε εξελίξεις κι ενέργειες που έχουν ευχάριστο και αναπτυξιακό χαρακτήρα, είτε συνδέονται με τις δουλειές σου, είτε με οικογενειακά-περιουσιακά θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενηθείς κάπου που θα σου αρέσει πολύ ή να δεχθείς την επίσκεψη ενός ατόμου που διαθέτει χρήμα και μπορεί να συμβάλλει θετικά στις υποθέσεις σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ίσως όμως και να βρεθείς σε ένα μέρος που κουβαλά μια μεγάλη ιστορία ή θρύλους και παραδόσεις!

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν έναν ψυχαγωγικό ή εκδρομικό χαρακτήρα, ενώ μπορεί να λάβεις και μια καλή είδηση για ένα οικονομικό θέμα σου. Επιπλέον, αν σου λείπει κάτι, απευθύνσου σε γείτονα ή συγγενή σου και θα το... βρεις, από ζάχαρη και πατάτες, μέχρι δανεικά! Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να βρεις ή να αποκτήσεις κάτι παλαιό και αξίας, παίζει όμως και το να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι σου ή/και να εφοδιαστείς με προμήθειες. Ισως βέβαια να έχεις κι έσοδα από την εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας.

 


NEWSLETTER