Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 09:25

Tα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο Αρης απέναντί σου μπορεί να σε φέρουν ενώπιον διλημμάτων ή καταστάσεων που ίσως και να αντιβαίνουν τα θέλω σου, σε αυτήν την φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να τις παραπέμψεις στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεσή σου όλα τα δεδομένα. Ισως μάλιστα να βοηθηθείς αν θυμηθείς τι είχε συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Ανάλογες επιφυλάξεις πρέπει να έχεις και στις συνεργασίες σου, αφού σύντομα θα ψάχνεις για αντικαταστάτη. Παράλληλα, να ξέρεις ότι κάποιος/α σου... σκάβει το λάκκο στη δουλειά σου!

 

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή να μπλοκάρει κάποιες διαδικασίες, η ανεύρεση μιας οριστικής λύσης στα εργασιακά σου δείχνει για την ώρα ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις, ακόμη και αν οι καταστάσεις πιέζουν, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία σου, ενώ αν προκύψει κάτι επείγον, κινήσου με γνώμονα το μικρότερο κακό και βέβαια μην τα παίρνεις όλα πολύ βαριά αφού το άγχος σου μπορεί να σωματοποιηθεί με κάποιο σύμπτωμα στην υγεία σου. Παράλληλα, μπορεί να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να βρεθείς σε αδιέξοδο σε ένα νομικό ζήτημα, ύστερα από την δόλια παρέμβαση κάποιων.

 

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σου... κόβει την χαρά, ενώ μπορεί να σε φορτώσει με αμφιβολίες για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δεν ανταποκρίνεται όπως θα ήθελες. Ισως πάλι να σου προκύψει ένα οικονομικό ζήτημα που θεωρούσες πως έχει λήξει αλλά από ότι φαίνεται υπήρχαν και κρυφές παράμετροι που δεν γνώριζες. Ωστόσο ευκαιρίας δοθείσης μπορείς να βγάλεις από την... φαρέτρα της καπατσοσύνης σου εναλλακτικές λύσεις, ή/ και να ξαναπιάσεις από την αρχή τα θέματά σου για να διαπιστώσεις που έχει γίνει το λάθος και πώς μπορεί να διορθωθεί. Παράλληλα προστάτεψε τα υπάρχοντά σου από τους... κακούς!

 

Καρκίνος

Φαίνεται πως ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου θέμα δεν εξελίσσεται ομαλά αλλά με τον ανάδρομο Ερμή και τον Αρη στον Ζυγό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι για την ώρα δεν μπορεί να υπάρξει ολοκληρωμένη λύση, παρά μόνον ένας προσωρινός συμβιβασμός ή διορθωτικές κινήσεις, που τουλάχιστον θα σώσουν τα προσχήματα. Επιπλέον, η ανάμειξη ατόμων της οικογένειάς σου στις δουλειές σου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι τελικά δεν συμφέρει να δίνεις ευκαιρίες λόγω συγγένειας, ίσα-ίσα που δίνεις τροφή στην... αναξιοκρατία! Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν και υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου.

 

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο Αρης στον Ζυγό, πέρα από την ασυνεννοησία που φέρνουν, δεν συγχωρούν λάθη και σε θέλουν προνοητικό/ή και προσεκτικό/ή στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Αν μάλιστα κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο, να περιμένεις καθυστερήσεις και αναποδιές. Επιπλέον οι ανάγκες της καθημερινότητάς σου αλλά και της δουλειάς σου απαιτούν καλύτερη οργάνωση από πλευράς σου αλλά και την κάλυψη κενών στην κατάρτισή σου. Παράλληλα, κάποιος/α στη δουλειά σου λειτουργεί κατασκοπευτικά και σε βάρος των συμφερόντων σου.

 

Παρθένος

Με τον ανάδρομο Ερμή αλλά και τον Αρη στον Ζυγό οφείλεις να τσεκάρεις δύο και τρεις φορές τις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού όλο και κάτι δεν θα γίνει σωστά ή κάποιος θα αποπειραθεί να σου αρπάξει την μπουκιά από το στόμα. Επιπλέον, στις αγορές σου φρόντισε να υπάρχει δικαίωμα αλλαγής. Ισως πάλι να υπάρξει έλλειψη σε κάτι που χρειάζεσαι, ενώ όσον αφορά σε επενδυτικές κινήσεις, περίμενε μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο και μην πέσεις στην φάκα μιας δήθεν ευκαιρίας, αφού πίσω της κρύβονται συμφέροντα που ψάχνουν για... θύματα! Παράλληλα, ένα προσωπικό ζήτημα μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση.

 

Ζυγός

Παρά τις βουλές του Αρη που τα θέλει όλα εδώ και τώρα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου η ανάληψη πρωτοβουλιών για καινούρια πράγματα θα αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου, αφού οι συνθήκες δεν σε ευνοούν και θα συναντήσεις σημαντικά εμπόδια. Μπορείς ωστόσο να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, που θα μπορούσε να ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον και όταν πια θα υπάρχουν οι σωστές προδιαγραφές. Παράλληλα, μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο στο σπίτι σου και το ελάχιστο που έχεις να κάνεις είναι να μην ανοίγεις σε αγνώστους.

 

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σε καλεί μεν να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς στη δουλειά σου, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις, αφού για την ώρα δεν πρόκειται να αποδώσουν. Ισως πάλι να στερηθείς των υπηρεσιών ενός συνεργάτη σου λόγω ανωτέρας βίας. Επιπλέον, με τον Αρη στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να χρειαστείς ιατρική φροντίδα για ένα πρόβλημα που πίστευες πως είχες ξεπεράσει αλλά τελικά... ήταν πολύ σκληρό για να πεθάνει! Παράλληλα, είναι πιθανό να υποπέσουν στην αντίληψή σου κινήσεις και σχέδια σε βάρος σου αλλά μάλλον δεν ξέρουν με ποιόν/α έχουν να κάνουν!

 

Τοξότης

Ο Αρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σηματοδοτούν μια φάση αναπροσαρμογής στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με κάποια πρόσωπα να φεύγουν και κάποια άλλα να έρχονται για να καλύψουν τα... κενά, οπότε και εσύ περίμενε μέχρι να... κατακαθίσει ο κουρνιαχτός! Επιπλέον, για μια περίοδο μπορεί να αναμειχθείς με τα κοινά, μέχρι τουλάχιστον να διαπιστώσεις ότι εκτός από τις αγνές προθέσεις των συμμετεχόντων υπάρχουν και εκείνοι που στην ουσία κάνουν κουμάντο και αποσκοπούν σε ίδιο όφελος. Παράλληλα, πρόσεξε μήπως μπλέξεις με αδίστακτα κυκλώματα, προσπαθώντας να σώσεις μια οικονομική κατάσταση.

 

Αιγόκερως

Τόσο ο ανάδρομος Ερμής, όσο και ο Αρης στον Ζυγό σηματοδοτούν δυσκολίες και πιέσεις στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να αναζητήσεις τρόπους για να δώσεις άμεσες λύσεις, είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους... οιωνούς για να προχωρήσεις. Ισως μάλιστα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με έμπειρα στελέχη που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια και θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα αλλά έχε το νου σου και σε κάποιους... πονηρούς, που σου τα παρουσιάζουν όλα όπως τους βολεύει, έχοντας ίσως και διασυνδέσεις με ανταγωνιστές σου. Παράλληλα, προσπάθησε να ξεφύγεις από τις εμμονές σου.

 

Υδροχόος

Παρ’ ότι ο Αρης... βιάζεται να γίνουν όλα χθες, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό οφείλεις πρώτα να συμπληρώσεις τα κενά σου και εκείνες τις τυπικές προϋποθέσεις που χρειάζονται, αφού πέρα από τις ενδεχόμενες αστοχίες ή ατυχίες σου κινδυνεύεις να μπλέξεις και νομικά. Επιπλέον στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου να είσαι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικός/ή αλλά και προνοητικός/ή σε σχέση με αναποδιές που θα μπορούσαν να σου συμβούν. Μπορείς βέβαια να ρίξεις το βάρος στην επιμόρφωσή  σου, αποφεύγοντας τα πολλά στραβά που ενδέχεται να συμβούν στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου.

 

Ιχθύες

Με τον Αρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό αναμένονται οικονομικές αναποδιές και έκτακτα έξοδα αλλά σε καμία περίπτωση μην βιαστείς να δώσεις λύσεις, αφού δεν έχεις όλη την εικόνα και τελικά μπορεί να κάνεις το πρόβλημα μεγαλύτερο. Επιπλέον, δεν είναι σκόπιμο να προβείς σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση, ούτε βέβαια να δανείσεις χρήματα αφού και δεν θα πάνε για τους σκοπούς που σου λένε και θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ για να τα πάρεις πίσω - αν τα πάρεις. Παράλληλα, μπορεί να έχεις ένα... κακό συναπάντημα με την εφορία ή ένα πιστωτικό ίδρυμα που αρέσκεται στα... πανωτόκια!