Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 09:31

Tα ζώδια σήμερα 16 Οκτωβρίου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μια συναισθηματική αδυναμία σου, μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για να περάσεις στιγμές μελαγχολίας και νοσταλγίας, ίσως όμως το πρόβλημα να αναφέρεται σε έναν δικό σου άνθρωπο που αδυνατεί να πάρει μια λογική απόφαση κι έχει κλειστεί στον εαυτό του. Κατά τα άλλα βέβαια μπορεί να αναβιώσει μια συνεργασία του παρελθόντος. Παράλληλα ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων που μπορεί να στρέφονται και σε βάρος σου, αν όμως είσαι κι εσύ κάπου εμπλεκόμενος/η θα πρέπει να έχεις... πολύ γερές πλάτες για να την σκαπουλάρεις!

 

Ταύρος

Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα καλείσαι να δώσεις λύσεις σε ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ανατρέχοντας κυρίως στο παρελθόν ή/και το οικογενειακό ιστορικό που μπορεί να κρύβεται πίσω από το όποιο πρόβλημα. Ισως πάλι μια παραδοσιακή θεραπεία με βότανα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Επιπλέον, ψάξε στις αποθήκες σου για οτιδήποτε χρήσιμο και λειτουργικό. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει πολύ προσεκτικό/ή και καχύποπτο/η απέναντι σε όποιον/α προσπαθεί να σου εκμαιεύσει πληροφορίες, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν το κάνει με καλό σκοπό.

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στο να ασχοληθείς δημιουργικά με πτυχές του παρελθόντος ή/και της Παράδοσης, εκτός όμως από τα άτομα με τα οποία θα συζητήσεις και θα σου δώσουν τις σχετικές πληροφορίες, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή και με κάποιον/α που έχει πληγωθεί στην ζωή του/της. Ισως πάλι να περιέλθεις κι εσύ σε μια μεγάλη συναισθηματική αδυναμία και παρότι ξέρεις ποιο είναι το σωστό και το λογικό να αποφασίσεις... άλλο! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα οικονομικό θέμα σου, ας μην κάνεις όμως τα πράγματα χειρότερα με τις επιλογές σου.

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο συναισθηματικό/ή αλλά και κλειστό/ή απέναντι σε οτιδήποτε σου φαίνεται ξένο, κατά τα άλλα όμως σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν θρύλο που σίγουρα κρύβει αλήθειες, ίσως μάλιστα να έρθεις κοντά σε πρεσβύτερους/ες που γνωρίζουν πολλά για όλα αυτά. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται ένα περιουσιακό ζήτημα ή/και η εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα απέναντί σου... όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε υπονομεύσει, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο, που θα αποτελέσει σταθμό για την ζωή σου.

 

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε βάζει να... παρελθοντολογείς με γνωστούς ή συγγενείς, που σίγουρα έχουν να σου πουν πολλά για θρύλους και παραδόσεις, συνάμα όμως ενθαρρύνει και τις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου, ίσως μάλιστα να... ξεθάψεις έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή να επισκεφθείς ένα μέρος που φέρει ένα ειδικό βάρος ιστορικά. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάποιος/α σου παίζει άσχημο παιχνίδι στην δουλειά σου και καλό είναι να προνοήσεις για οτιδήποτε δυσάρεστο μπορεί να προκύψει ύστερα από μια.... καρφωτή! Επιπλέον, κάνε κι ένα τσεκ απ στην υγεία σου.

 

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν! Σε κάθε περίπτωση βέβαια τα ψώνια για το σπίτι και την οικογένειά σου προηγούνται, μπορεί ωστόσο και να έχεις παροχές ή/και εισοδήματα από την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει προ αδιεξόδου σε ένα προσωπικό σου ζήτημα αλλά μην προσπαθήσεις να συντηρήσεις μια κατάσταση που δεν πάει άλλο, αφού θα... χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα!

 

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στον ανθρώπινο πόνο αλλά και σε σχέση με τα όσα δικά σου δεν υλοποιήθηκαν και σε άφησαν με το... παράπονο! Επιπλέον όμως συνηγορεί στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος ή στο να ασχοληθείς με αυτό, αναζητώντας λύσεις και απαντήσεις στα όποια αδιέξοδα του σήμερα. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάτι καθοριστικό και μάλλον δυσάρεστο θα συμβεί στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ό,τι κι αν είναι αυτό όμως, δες το σαν μια ευκαιρία να διαγράψεις με μια μονοκοντυλιά όλες τις παθογένειες κι εξαρτήσεις σου.

 

Σκορπιός

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που κουβαλάς μέσα σου από παλιά, δίνοντάς σου το έναυσμα για να το ξεφορτωθείς. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους αλλά και σε ένα παλαιό πρόβλημα υγείας, που επανακάμπτει, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποτραβηχτείς για λίγο από το προσκήνιο, μέχρι να νοιώσεις πάλι δυνατός/ή κι έτοιμος/η για όλα! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου δίνει πρόσβαση σε μυστικά και πληροφορίες αλλά μένει να αποδειχθεί το αν θα τις χρησιμοποιήσεις για καλό σκοπό ή απλά για να εκδικηθείς κάποιον/α.

 

Τοξότης

Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι από παλιά, ίσως μάλιστα αφορμής δοθείσης να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινωνικό ή πολιτιστικό χαρακτήρα. Επιπλέον καλείσαι να... νταντέψεις έναν φίλο ή μια φίλη που έχει πληγωθεί! Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου... ανοίξει η όρεξη για να γίνεις πλούσιος, το πιθανότερο ωστόσο είναι να πέσεις θύμα του πάθους σου ή να μπλέξεις με κυκλώματα της παραοικονομίας και τελικά να σε... φάει η πλεονεξία σου!

 

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα οικογένεια και καριέρα είναι αδιάσπαστα δεμένες και από την στιγμή που υπεισέρχεται ο προσωπικός παράγοντας είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου, με βάση αυτά που νοιώθεις κι όχι τόσο εκείνα που τυπικά σε συμφέρουν. Επιπλέον, μπορεί να δρομολογηθούν εξελίξεις σχετικές με ένα περιουσιακό σου ζήτημα, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις τον χώρο σου πολύ πιο... φιλόξενο! Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να σε κάνει πιο απόλυτο, είναι πιθανό να μηδενίσεις μια προοπτική που δεν σου βγαίνει όπως ακριβώς την είχες σχεδιάσει.

 

Υδροχόος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα για να ανατρέξεις στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις ή πληροφορίες για θρύλους, παραδόσεις και ιστορικά θέματα. Επιπλέον, μπορεί να συζητηθεί ένα περιουσιακό ή πολεοδομικό ζήτημα. Παράλληλα, να ξέρεις ότι με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάποιος/α παρακολουθεί τις κινήσεις σου περιμένοντας να κάνεις το... μοιραίο λάθος, ώστε να το εκμεταλλευθεί προς το συμφέρον του/της.

 

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε παροτρύνει να ασχοληθείς με την κάλυψη αναγκών του σπιτιού ή/και της οικογένειάς σου αλλά και με οικονομικά ή περιουσιακά ζητήματα, που κρατάνε από παλιά. Είναι μάλιστα πιθανό να σου δοθεί ένα κληροδότημα, ίσως όμως να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ή να αποκομίσεις κέρδη από καλλιέργειες. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οφείλεις να ξεκόψεις οριστικά από φιλίες και παρέες που αποδεδειγμένα παίζουν παιχνίδια σε βάρος σου, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε ένα πρόσωπο που το έχεις πολύ ψηλά στην εκτίμησή σου.