Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 09:46

Tα ζώδια σήμερα 19 Οκτωβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 19 Οκτωβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 

Κριός

Ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε βοήθειες από φίλους/ες και δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε αυτούς/ές, ό,τι κι αν σε απασχολεί. Ισως πάλι να βρεις λύσεις ύστερα από την μεσολάβηση ενός συλλογικού φορέα, ενώ αν ασχοληθείς με τα κοινά, θα... δοξαστείς! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει την τάση σου για φιλότιμες πρωτοβουλίες αλλά και… αυθαιρεσίες, κάτι που αναπόφευκτα θα προκαλέσει θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις. Οσο για τα συναισθήματά σου θυμίζουν ασανσέρ, αφού περνάς από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση κι άντε πάλι από την αρχή!

 

Ταύρος

Με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου να συνηγορεί σε εύκολες λύσεις, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις άκρες που διαθέτεις. Αλλά και χωρίς... σπρώξιμο ή μέσον, μπορείς να σημειώσεις μια σημαντική νίκη στην καριέρα σου, αρκεί να τολμήσεις! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δουλέψεις μόνος/η και μακριά από εξωτερικά ερεθίσματα που θα μπορούσαν να σε εκνευρίσουν, σε κάθε περίπτωση όμως αν νοιώσεις κούραση μην το... ζορίσεις, αφού σε αυτήν την φάση η υγεία σου είναι ευαίσθητη και πρακτικά χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και ξεκούραση.

 

Δίδυμοι

Με τον Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοούνται τα ταξίδια και κάθε τι που έχει να κάνει με σπουδές ή/και την επιμόρφωσή σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις βοήθεια από έναν συγγενή εξ αγχιστείας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε μια νέα γνωριμία που με τον ενθουσιασμό της θα σε εμπνεύσει σε πολλά, ίσως μάλιστα να γίνει μια δυναμική αρχή και σε ομαδικό επίπεδο. Από εκεί και ύστερα όμως να θυμάσαι ότι... δεν γίνεται να συμφωνήσουν όλοι σε κάτι και προκειμένου να φας την ώρα σου με αψιμαχίες, ας κάνει ο καθένας τα... δικά του κι όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος!

 

Καρκίνος

Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς εγγυητή ή χρηματοδότη, θα βρεις άμεσα. Επιτυχίες μπορεί να προκύψουν και σε περιουσιακά θέματα, ενώ μπορεί να κερδίσεις από επενδύσεις σε ακίνητα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός κι αν κινηθείς μόνος/η, θα έχεις σπουδαία και άμεσα αποτελέσματα. Ισως όμως χρειαστεί να συνεργαστείς και με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου ή προτάσσουν τον εγωισμό τους, με συνέπεια να χαθεί πολύτιμος χρόνος σε διαφωνίες και να μείνει η δουλειά... μισή!

 

Λέων

Με τον Δία απέναντί σου μια νέα γνωριμία ή μια συνεργασία θα σου προσφέρει τις... πλάτες για να προχωρήσεις άμεσα σε μια υπόθεση. Ισως βέβαια απλά να αποκομίσεις οφέλη από την επιτυχία-διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις που στοχεύουν στην άμεση διεκπεραίωση των υποθέσεών σου αλλά μπορείς να την αξιοποιήσεις και μέσα από ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης. Να ξέρεις βέβαια ότι όσο περισσότεροι/ες είναι στο... κόλπο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να νευριάσεις και να τσακωθείς!

 

Παρθένος

Ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια σπουδαία ευκαιρία στα εργασιακά σου κι είναι μια από εκείνες τις φορές που δεν έχει νόημα να χρονοτριβείς με λεπτολογίες, αντίθετα μπες άμεσα στο... κόλπο και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου δίνει κίνητρο για να διεκδικήσεις και να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και μάλιστα από άλλους, μην νομίζεις όμως ότι θα καταφέρεις να τα κρατήσεις, αφού υπάρχουν ανάγκες ή/και επιθυμίες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ισως πάλι να υπάρξει ένταση λόγω διαφωνιών για την διαχείριση πόρων ή κεφαλαίων.

 

Ζυγός

Με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου ή/και να επιχειρήσεις κάτι σχετικά ριψοκίνδυνο. Ισως πάλι να πάρεις και μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα με τα οποία μπορεί να τα βρείτε σε πολλά αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και κάποια που θα αντιδράσουν στα σχέδιά σου και η δική σου... δουλειά βέβαια είναι να βρεις έναν κοινό τόπο, πριν αρχίσουν οι... μάχες! Επιπλέον στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αναμένονται διακυμάνσεις από τον ενθουσιασμό στην… αδιαφορία και αντίστροφα!

 

Σκορπιός

Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα, ίσως μάλιστα να αρθούν και περιορισμοί που σε εμπόδιζαν. Σε κάθε περίπτωση αξίζει τον κόπο να κάνεις ένα άνοιγμα που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την διατροφή σου και καλό είναι να αποφύγεις κάθε τι που θα ταλαιπωρήσει τον οργανισμό σου. Επιπλέον είναι προτιμότερο να κάνεις μόνος/η σου τις δουλειές σου, αφού αλλιώς θα χάσεις χρόνο με αψιμαχίες κι αν βγουν στην... φόρα οι εγωισμοί, καλά ξεμπερδέματα!

 

Τοξότης

Πέρα από την πρόσβασή σου σε πληροφορίες που άλλοι κάνουν... αμάν για να τις βρουν, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε βοήθειες από γνωστούς/ές ή συγγενείς. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να νιώσεις περήφανος/η για τα έργα σου, ό,τι έχεις να κάνεις όμως, κάνε το γρήγορα πριν... ξεφουσκώσεις και τα παρατήσεις πάλι στην μέση! Αν πάλι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αρχίσει να διαμαρτύρεται, μην το κοντράρεις αλλά κάνε επίκληση στο φιλότιμό του.

 

Αιγόκερως

Με τον Δία στον 2ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις την ευχέρεια να καλύψεις ανάγκες ή/και επιθυμίες, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια συσσώρευση πλούτου, ύστερα από μια ραγδαία πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες στα του οίκου σου, είτε για να επιβάλλεις την... τάξη, είτε για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν εξελίξεις που θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή αντίθετα να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο... μπας και ησυχάσει το κεφάλι σου!

 

Υδροχόος

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε μπολιάζει με τύχη και αξίζει να επιχειρήσεις ένα άνοιγμα, ακόμη κι αν δεν κατέχεις καλά το αντικείμενο. Ισως βέβαια να υπάρξουν ραγδαίες και θετικές εξελίξεις σε μια υπόθεσή σου, χωρίς να χρειαστεί να... κουνήσεις το δακτυλάκι σου! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αρκετά από τα ερεθίσματά σου θα σε ενθουσιάσουν, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις πράγματα και να τα διαδώσεις, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εντάσεις-εκνευρισμοί με άτομα που είτε δεν... στροφάρουν, είτε σου πάνε κόντρα, από εγωισμό και μόνον.

 

Ιχθύες

Ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε αποκαλύψεις που ακόμη κι αν επιφέρουν μια... κάποια αναταραχή θα λειτουργήσουν τελικά υπέρ σου. Επιπλέον φαίνεται να έχεις την μέγιστη δυνατή προστασία από κρυφούς εχθρούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια οικονομική... αταξία, οφειλόμενη σε δυνατές επιθυμίες, που πρέπει να εκπληρωθούν άμεσα, σε βάρος φυσικά της τσέπης σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το κίνητρό σου για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου είναι ισχυρό και μπορείς να τα καταφέρεις ανεξάρτητα με το ότι τελικά... δεν θα σου μείνει τίποτα!

 


NEWSLETTER