Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:28

Tα ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Ο Ηλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου προσελκύει άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί, ίσως όμως να επωφεληθείς κι από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε περισσότερες χαρούμενες στιγμές κοντά σε φίλους/ες και σε κάθε περίπτωση οι άλλοι θα αποδειχθούν ένα πολύ καλό... χαρτί για τις επιδιώξεις σου! Παράλληλα βέβαια με την Σελήνη στον Ταύρο ένα αναγκαίο έξοδο θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα, ίσως όμως να έχεις και μια καταναλωτική συμπεριφορά, που θα... πιστοποιεί ότι μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις!

Ταύρος

Με τον Ηλιο στον 6ο ηλιακό οίκο σου να σηματοδοτεί αναπτυξιακές δραστηριότητες, αν ενδιαφέρεσαι για ανεύρεση εργασίας ή μια επαγγελματική συνεργασία, θα λάβεις αυτό που ζητάς. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο διευκολύνει τις προσπάθειές σου, φέρνοντάς σε κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου κι έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχεις με σχετική ευκολία αυτό που θέλεις. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, συναισθηματικά δεν είσαι και τόσο στα καλά σου και πρόσεξε μήπως τελικά αντί να χαρείς για αυτά που σου συμβαίνουν αρχίσεις να... διυλίζεις τον κώνωπα!

Δίδυμοι

Ο Ηλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια μάλλον τυχερή εξέλιξη, είτε στα προσωπικά σου, είτε στα οικονομικά σου, εξασφαλίζοντας την καλοπέρασή σου! Ισως πάλι να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε ένα ψυχαγωγικό ταξίδι ενώ σε διευκολύνει σε νομικά ζητήματα αλλά και στις σπουδές σου, με τα έξοδα να είναι σε κάθε περίπτωση... πληρωμένα! Παράλληλα βέβαια με την Σελήνη στον Ταύρο οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/ή σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξει και ένα παρασκήνιο σε βάρος σου.

Καρκίνος

Ο Ηλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια ευχάριστη εξέλιξη στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται για μισθώσεις ή αγορές ακινήτων αλλά και την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Ισως πάλι να γνωρίσεις... καλό κόσμο σε μια γιορτή. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου μια σχετική άνεση για να καλύψεις ανάγκες ή/και επιθυμίες και το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις μια συνετή διαχείριση των πόρων σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Ταύρο θα φανεί αν μια φιλία σου μπορεί να αντέξει και στα δύσκολα ή είναι μόνον για τα εύκολα.

Λέων

Ο Ηλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια γόνιμη κοινωνική ζωή, διανθισμένη με γνωριμίες, δρώμενα κι εκδηλώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον αντάξιο του... μεγαλείου σου ή να κάνεις ένα πολλά υποσχόμενο ταξίδι! Επιπλέον, ο Δίας απέναντί σου ευνοεί την σύναψη μιας συμφωνίας, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια έξτρα κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωση και σε καλεί να κρατήσεις τους τύπους, αφού η επίδειξη χαλαρότητας από την πλευρά σου, απειλεί να χαλάσει την καλή εικόνα που έχεις δημιουργήσει.

Παρθένος

Ο Ηλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια οικονομική επιτυχία, φαίνεται μάλιστα ότι ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε μια υπόθεση που σε προβλημάτιζε, ίσως όμως να λάβεις... μέρισμα κι από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου! Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια πρόοδο στα εργασιακά σου, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις την λύση του. Παράλληλα βέβαια με την Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς με τεχνικά προβλήματα ή να κάνεις μια αδιέξοδη συζήτηση. Αντίθετα, το διάβασμα είναι μια πιο αντιπροσωπευτική επιλογή.

Ζυγός

Με τον Ηλιο στο ζώδιό σου να δίνει αναπτυξιακές προοπτικές στην ζωή σου, ό,τι κι αν κάνεις θα τύχει μιας ευρύτερης αποδοχής και μην μείνεις μόνον στα λόγια και τις υποσχέσεις αλλά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί στην καλοπέρασή σου αλλά και την γνωριμία σου με κόσμο της... υψηλής κοινωνίας, ενώ μπορεί να πάρεις και μια μεγάλη ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να χρειαστείς δανεικά για να μπαλώσεις καταστάσεις, ενώ αν προσδοκάς κέρδη από μια επένδυσή σου, μάλλον θα απογοητευθείς.

Σκορπιός

Με τον Ηλιο στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επωφεληθείς από μια μυστική ή άτυπη συνεργασία, ενώ φαίνεται πως κάποιος/α στο παρασκήνιο κινεί τα νήματα... υπέρ σου! Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός... πανηγυρικού κλίματος στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείς σε μια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη απέναντί σου καλείσαι πρωτίστως να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, βοηθώντας εκεί που πρέπει και κόβοντας τα... πολλά-πολλά με άτομα που δεν εμπνέουν αξιοπιστία!

Τοξότης

Με τον Ηλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει... εύκολα κι απλά, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου, είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό φορέα. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση αλλά και να αποκτήσεις κάτι που θα αναβαθμίσει εντυπωσιακά τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο δεν επιτρέπει ατασθαλίες σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για αυτά. Επιπλέον στην δουλειά σου θα προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Ο Ηλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια σπουδαία ευκαιρία για να πετύχεις ή/και να διακριθείς στο έργο σου, ίσως μάλιστα να τύχεις μιας στήριξης από ισχυρούς κύκλους και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις τον γνωστό επαγγελματισμό σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί και σε μια οικονομική επιτυχία, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ, χωρίς να... κοπιάσεις ιδιαίτερα για αυτό! Παράλληλα βέβαια με την Σελήνη στον Ταύρο καλείσαι να πάρεις μια μετρημένη θέση στα προσωπικά σου αποφεύγοντας σχόλια και κριτικές, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Υδροχόος

Με τον Ηλιο στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις την ευκαιρία να επεκτείνεις την δράση σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση από το εξωτερικό. Κινητικότητα υπέρ σου, ενδέχεται να υπάρξει και σε νομικά ζητήματα ή στις σπουδές σου. Επιπλέον, ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να ποντάρεις στην τύχη σου, αφού... φτάνει και περισσεύει για να πετύχεις αυτό που θες χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο δυσκολεύει κατά τι την ζωή σου σε οικογενειακά ζητήματα αλλά εσύ κάνε υπομονή και προσπάθησε να βρεις μια μέση λύση. Μπορεί ακόμη να προβείς σε μια τακτοποίηση του χώρου σου.

 

Ιχθύες

Ο Ηλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια οικονομική επιτυχία και μάλιστα με τα... λεφτά των άλλων! Ισως πάλι να ευνοηθείς από μια φορολογική ή δανειακή ρύθμιση. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, ίσως μάλιστα να αποκαλυφθεί και κάτι... σωτήριο, ενώ συνηγορεί σε μια βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της υγείας σου! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί εμπόδια ή/και μια δυστοκία στις εξωτερικές συναλλαγές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι δυσάρεστο ή ενοχλητικό με έναν συγγενή σου.


NEWSLETTER