Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 08:44

Tα ζώδια σήμερα 23 Οκτωβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 23 Οκτωβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 

Κριός

Ο Ερμής απέναντί σου, σε αναγκάζει να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων ή/και με δραστηριότητες που ίσως να τις βρίσκεις πληκτικές αλλά πρέπει να προχωρήσουν. Ισως πάλι να υπάρξουν κουραστικές διαβουλεύσεις και απανωτά μπλοκαρίσματα, όλα αυτά όμως σου λένε ένα και μόνον πράγμα, να μην περιμένεις δηλαδή... καλό από τις συνεργασίες σου! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και γνωριμίες, που θα προσθέσουν μια πιο δροσερή νότα στην καθημερινότητά σου κι ας μην προσφέρονται για σοβαρά πράγματα! Ισως πάλι να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι.

 

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη τα έσοδά σου τείνουν να αυξηθούν, ενώ μπορεί να λάβεις αλλά και να κάνεις δώρα. Επιπλέον, θέματα που αφορούν στην φορολογία ή ένα δάνειο, μπαίνουν σε καλό δρόμο. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον 6ο ηλιακό οίκο σου η μέρα σου δεν έχει μόνον... γλέντια και χαρές, αντίθετα θα αποδειχθεί αρκετά κουραστική, ίσως μάλιστα πέρα από τις δικές σου δουλειές και υποχρεώσεις χρειαστεί να συμμαζέψεις τις... ακαταστασίες άλλων ή να καλύψεις τα κενά που άφησαν και μην περιμένεις να ακούσεις μπράβο για αυτό. Να προσέχεις ακόμα τις κινήσεις σου, αφού ένα ατύχημα μπορεί να σε καθηλώσει.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει την ζωή σου πολύ πιο ευχάριστη, ενώ μπορεί να λύσεις εύκολα ένα θέμα σου με την συνδρομή άλλων. Ισως βέβαια να αρκεστείς στις θετικές εντυπώσεις που θα αποκομίσεις ή/και σε ό,τι σε βοηθά να καλοπεράσεις, χωρίς να δρομολογήσεις κάτι σημαντικό αλλά χρειάζονται κι αυτά! Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου θα δεις και την... άλλη όψη του νομίσματος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με ένα τουλάχιστον σημαντικό πρόβλημα να σε πιέζει και να σε στενοχωρεί. Αλλά κι εσύ μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις, αφού θα υποστείς σκληρή κριτική.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί ευκολίες και εξυπηρετήσεις στις δουλειές σου, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Ισως πάλι να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ μπορεί να διασκεδάσεις και με ένα... ζωάκι! Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον καλείσαι να αξιοποιήσεις τις... παλιατζούρες που μαζεύεις, για να μπαλώσεις καταστάσεις!

 

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο ευχάριστα χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα... γλέντι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! Μπορεί ακόμη να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου, καλό είναι να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου και να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα. Επιπλέον, στις επαφές-συνομιλίες σου μπορεί να πέσεις σε... ντουβάρι που δεν εννοεί να καταλάβει κάποια πράγματα, ενώ αν ταξιδέψεις όλο και κάτι... στραβό θα σου τύχει!

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι ή την δική σου φιλοξενία σε ένα άνετο και χαρούμενο περιβάλλον. Μπορεί ακόμη να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ η μέρα προσφέρεται για μισθώσεις ή/και αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στον 2ο ηλιακό οίκο σου ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σε αγχώσει τόσο, ώστε να χάσεις το... πάρτι! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχεις δίκιο να είσαι πιο... σφιχτός/ή στην οικονομική σου διαχείριση, αφού πέρα από τις έκτακτες ανάγκες, που θα προκύψουν, κάθε σημαντική αγορά κινδυνεύει με... πλήρη αποτυχία!

 

Ζυγός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύει σύνθετα ζητήματα, με τον συμβουλευτικό σου ρόλο να γίνεται πολύτιμος, σε σχέση με εκείνα που ταλαιπωρούν ή προβληματίζουν άλλους, είναι ωστόσο πιθανό να χάσεις χρόνο και με άτομα που συνηθίζουν να φορτώνουν τις ευθύνες τους αλλού και... γιατί όχι και σε σένα! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί ευχάριστες γνωριμίες και μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή και είτε απλά... ξεπορτίσεις, είτε πας μια εκδρομή, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις τέλεια. Ισως πάλι να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που τονίζουν την γοητεία σου.

 

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια οικονομική άνεση που θα σου επιτρέψει να καλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες, ίσως όμως να σου κάνουν κι ένα δώρο στα πλαίσια μιας συμπάθειας που μπορεί να κρύβει και κάτι πολύ... περισσότερο! Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου κάποιες σκέψεις δεν σε αφήνουν να χαρείς την ζωή σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε έναν... ξεγυρισμένο πονοκέφαλο! Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από κάτι κρυφό που θα βγει στο φως ή/και να μπλοκάρει μια διαδικασία, επειδή δεν εκπληρώνονται οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει την γοητεία σου και σε βοηθά να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με όποιον τρόπο θες. Στην κορυφή της λίστας των ικανοποιήσεων βέβαια είναι οι εκδρομές και τα ταξίδια! Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια, κάτι που μπορεί να σου στερήσει χρόνο από τις λοιπές δραστηριότητές σου και να αφήσει την χαρά σου... μισή! Ισως πάλι να κουραστείς από ένα ηλικιωμένο άτομο.

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και… άλλων, χωρίς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Ισως μάλιστα να χάσεις πολύτιμο χρόνο για κάτι που οι καθ’ ύλην αρμόδιοι έχουν... φορτώσει στον κόκορα! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί κάποιες πιο ανάλαφρες στιγμές στην ζωή σου και μην κάνεις πολύ... τον/την δύσκολο/η, αφού τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν και χρειάζεσαι χαλάρωση. Ισως πάλι κάποιος/α να κινηθεί μυστικά για το καλό σου.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί την διαμόρφωση ενός παρεΐστικου κλίματος και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα συμβαίνουν. Ισως πάλι να διευκολυνθείς από έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνον και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είσαι νομότυπος/η και να προνοήσεις για εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Μπορεί ωστόσο να ασχοληθείς και με σύνθετα τεχνικά ζητήματα ή/και να καλύψεις τα κενά σου σε πληροφορίες και υλικό.

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί την ανάδειξή σου μέσω της συμμετοχής σου σε μια κοινωνική εκδήλωση, ίσως όμως να εξυπηρετηθείς κι από ένα ισχυρό παράγοντα, που νοιώθει... καταγοητευμένος! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων αξεσουάρ και για οτιδήποτε άλλο σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφος/η! Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να πιεστείς από μια εξέλιξη που αφορά στα οικονομικά σου, ενώ αν δώσεις δανεικά, μάλλον θα περιμένεις πολύ μέχρι να τα πάρεις πίσω. Αντίθετα όμως μπορείς να ξεφορτωθείς με το... αζημίωτο ό,τι δεν σου κάνει πια!


NEWSLETTER