Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:03

Tα ζώδια σήμερα 25 Noεμβρίου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 

Κριός

Σε δημιουργικό επίπεδο η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στην σύνθεση αντίθετων τάσεων, όσον αφορά όμως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, θα συμβαίνει πάντα το αντίθετο από αυτό που θες ή οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και με δεδομένη την βιαστική φύση σου είναι πιθανό να... εκτεθείς! Αν βέβαια έχεις παιδιά, μπορεί το πρόβλημα να είναι δικό τους και πάλι όμως είναι σκόπιμο να έχεις μια πιο ψύχραιμη ματιά. Παράλληλα, με τον Αρη στον Σκορπιό καλείσαι να διευθετήσεις άμεσα ένα οικονομικό ζήτημα, ίσως όμως να σου φύγουν λεφτά, λόγω μιας ζημιάς ή ενός θέματος υγείας.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Λέοντα να... δείχνει το σπίτι και την οικογένειά σου, αναμένεται να υπάρξει μια διαδοχή αντιφατικών καταστάσεων που θα σε αποσυντονίσει, ίσως όμως να σε... σώσει το ότι είσαι σχετικά υπομονετικός/ή και βραδυφλεγής στις αντιδράσεις σου, αφού μέχρι να... ξεκουνήσεις θα έχει μείνει μόνον η ανάμνηση της αναστάτωσης! Η ημέρα πάντως δεν προσφέρεται για μισθώσεις ή/και περιουσιακές ρυθμίσεις. Παράλληλα, ο Αρης απέναντί σου σηματοδοτεί το σπάσιμο μιας εργασιακής σύμβασης αλλά ίσως να προκύψει κι ένα επείγον θέμα υγείας σε έναν συνεργάτη ή δικό σου άνθρωπο.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Λέοντα να λειτουργεί πιο εμφατικά σε σχέση με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, το κακό είναι πως ταυτόχρονα ανοίγει την... πόρτα του φρενοκομείου κι ακόμη κι εσύ θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα με άτομα που την μια είναι πειθήνια όργανα και την άλλη παραλογίζονται ή φανατίζονται. Επιπλέον, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψουν αβαρίες στον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί αυθαιρεσίες ή/και μια επιθετική συμπεριφορά στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις και σε μια συνδικαλιστική κινητοποίηση.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα και να καλύψεις ανάγκες, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, είναι προτιμότερο ωστόσο να περιμένεις, αφού αυτό που δείχνει να είναι αρχικά προσοδοφόρο ή συμφέρον, θα... πάψει να είναι στην συνέχεια. Επιπλέον, ένα αίσθημα στέρησης μπορεί να σε εξωθήσει σε μια καταναλωτική... τρέλα, ίσως όμως να χαθούν χρήματα και με ευθύνη άλλων. Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με αιτία κι αφορμή μια δουλειά που πάει να γίνει, ίσως όμως να προκύψει κι ένα επείγον θέμα υγείας.

 

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που απαιτούν πολύ προσεκτική διαχείριση και το... τρελό της υπόθεσης είναι πως ό,τι κι αν κάνεις θα βρεις μπροστά σου το αντίθετό του! Ισως όμως να προκύψουν αντιφάσεις και στην δική σου διάθεση ή/και συμπεριφορά και να περάσεις απότομα από την υπακοή στην ανυπακοή κι από την πίεση στην... εξέγερση! Σε δημιουργικό επίπεδο ωστόσο μπορείς να βρεις τον σωστό συνδυασμό, αφού πρώτα περάσεις από τα δύο άκρα... Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί ζημιές στο σπίτι, ίσως όμως να προκύψει και μια νομική εμπλοκή στα περιουσιακά σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Λέοντα, το παρασκήνιο... βοά αλλά εσύ οφείλεις να το ψάξεις όσο καλύτερα γίνεται, αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη, όσο και αντιφατική, με την άμεση εξαγωγή συμπερασμάτων για το ποιος έχει κάνει τι, να είναι δύσκολη. Επιπλέον, μπορεί να αναστατωθείς από ένα θέμα υγείας αλλά και πάλι είναι σκόπιμο να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, αφού το ένα άκρο θα φέρει το... άλλο! Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό μπορεί να σε φορτώσει με πολλά νεύρα κι όχι χωρίς λόγο και αιτία, αφού ένα ζήτημα χρηματοδότησης, στο οποίο εμπλέκεται και συγγενής σου θα σε κάνει... έξω φρενών!

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Λέοντα να σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που τη μια λένε άσπρο και την άλλη μαύρο ή να κινούνται στα άκρα του κοινωνικοπολιτικού φάσματος, έχεις κάθε λόγο να επιμείνεις στους διπλωματικούς ελιγμούς σου, διατηρώντας κάθε επιφύλαξη. Ισως πάλι να... παλαβώσει ένας φίλος ή μια φίλη σου κι εδώ όμως τήρησε στάση αναμονής. Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια οικονομική διεκδίκηση που άπτεται του εργατικού δικαίου, καθιστώντας δύσκολη κάθε συνεργασία, τρέχουσα ή μελλοντική. Ισως πάλι να προκύψει μια έντονη διαφωνία γύρω από ασφάλιστρα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα θέτει... διχαστικά διλήμματα στην καριέρα σου, αφού μπροστά σου έχεις δύο επιλογές που ίσως και να παραπέμπουν στο γνωστό... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Επιπλέον, το να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου, δεν φτάνει, αντίθετα θα πρέπει να βάλεις στην εξίσωση και τον αστάθμητο παράγοντα κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να εμφανιστεί, δεν θα ξέρεις ποιος είναι! Παράλληλα, ο Αρης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί επίπονες εργασίες κι είναι σκόπιμο να αξιοποιήσεις κάθε εναλλακτική που σου προσφέρει η τεχνολογία. Ισως βέβαια να πρωταγωνιστήσεις και σε μια διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στο να μάθεις και τις... δύο όψεις του νομίσματος, μελετώντας μια υπόθεση ή ένα γνωστικό αντικείμενο, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου (ταξίδια, μετακινήσεις) αλλά και σε νομικά ζητήματα οι εξελίξεις θα σε πηγαίνουν από τον... Αννα στον Καϊάφα! Μπελάδες αναμένονται και με συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ μπορεί να χαλάσει κι ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, με τον Αρη στον Σκορπιό μπορεί να προκύψει ένα επείγον θέμα υγείας σε αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να διαπιστώσεις κι ότι μπροστά στο συμφέρον η αγάπη έρχεται... δεύτερη!

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα πριμοδοτεί πιέσεις αλλά και... αλλοπρόσαλλες καταστάσεις στα οικονομικά σου και το πιο σοφό από την πλευρά σου θα ήταν να ακολουθήσεις μια στάση αναμονής, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια ή/και φορολογικά θέματα. Επιπλέον μην νομίζεις ότι με το να είσαι εσύ σωστός/ή απέναντι στις υποχρεώσεις σου, θα λύσεις και το όποιο πρόβλημα, μάλλον το... αντίθετο θα συμβεί! Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί εντάσεις και διεκδικήσεις με ένα πιστωτικό ίδρυμα, ίσως όμως και να ενοχληθείς... σφόδρα από την ανάμιξη κάποιου/ας γνωστού/ής στα οικογενειακά σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει αβεβαιότητες και αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και από πλευράς σου οφείλεις πρώτον να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεύτερον να μην κάνεις κάποιο νέο άνοιγμα, μέχρι… νεωτέρας! Ισως βέβαια να βρεθείς και σε μια γνώριμη για σένα θέση, να ερμηνεύεις δηλαδή συμπεριφορές, είτε ατομικές, είτε κοινωνικές, αποστασιοποιημένος/η από τα δικά σου, που είναι και το πιο σωστό στην παρούσα φάση. Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια... ηρωική πρωτοβουλία αλλά και κινδύνους από την απρόσεκτη χρήση μηχανημάτων.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στο να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε όποιον/α κρίνεις πως τις χρειάζεται αλλά όσο κι αν προσπαθήσεις να κάνεις το καλύτερο, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η, το έργο σου θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο από αντιξοότητες και ιδιοτροπίες των άλλων, που δεν είναι στο πρόγραμμα. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί εντάσεις ή ακόμη και μια νομική μάχη για οικονομικό ζήτημα, ίσως όμως να ξοδευτείς και για την αποκατάσταση μιας ζημιάς στα μέσα που χρησιμοποιείς.