Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 09:17

Tα ζώδια σήμερα 27 Noεμβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 27 Noεμβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας επηρεάζει θετικά την κοινωνική σου ζωή και πέρα από τις εξόδους, τις παρέες και τα όσα θα συζητηθούν για τις ζωές των... άλλων, μπορείς να αποκομίσεις οφέλη από γνωριμίες που έχουν άκρες και θα βοηθήσουν στην διάδοση του έργου σου. Επιπλέον, μπορεί να συνάψεις ένα συμβόλαιο σχετικό με σπουδές ή υπηρεσίες επικοινωνίας. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει έσοδα μέσα από μια... έκπληξη, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις και κάτι ξεχωριστό, σε σχέση όμως με κάποια αναμενόμενα έσοδα μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά και να μην έρθουν ποτέ!

 

Ταύρος

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας λειτουργεί ευεργετικά για τα οικονομικά σου, τόσο για τις αποδοχές σου, όσο και σε σχέση με μια χρηματοδότηση που θα σου προσφέρει έναν καθαρό διάδρομο για να κινηθείς. Μπορεί ακόμη να επωφεληθείς από μια συνεργασία ή μια ρύθμιση χρεών. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σκοπεύει να σε... ταρακουνήσει για μια ακόμη φορά, ανατρέποντας ξαφνικά σταθερές και δεδομένα, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου επιφυλάσσει και μια εναλλακτική, που απλά πρέπει να έχεις... μάτια για να την δεις και να θέσεις τις βάσεις για μια νέα πορεία στην ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας σε φέρνει στο προσκήνιο για τους... σωστούς λόγους και σου δίνει πρόσβαση σε άτομα που ξέρουν καλό κόσμο και με τα οποία υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεννόησης και συνεργασίας. Ισως πάλι να επωφεληθείς από την διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα ένα εγχείρημά σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αποκαλύψεις, που θα σου δώσουν μια διαφορετική εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη στα... παρασκήνια, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α που θεωρούσες εχθρό σου, τελικά... δεν είναι και τόσο!

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, με τις γνωριμίες σου να είναι το κλειδί της προόδου σου, ίσως μάλιστα να σου προκύψει και μια συνεργασία επωφελής και για τις δύο πλευρές. Η ημέρα προσφέρεται ακόμη για να επισημοποιήσεις μια δουλειά ή να πάρεις τις πιστοποιήσεις που χρειάζεσαι. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν «κολλήματα» και μπορεί να αποδειχθούν συνοδοιπόροι στην ζωή σου, ακόμη κι αν όλα ξεκινήσουν... ανάποδα! Ενδέχεται όμως να μην πάρεις αυτά που περιμένεις από έναν φίλο ή μια φίλη.

 

Λέων

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε μια πλούσια όσο και... τιμημένη κοινωνική ζωή, παρέα με άτομα που διακρίνονται στον τομέα τους, ίσως όμως να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια, έχοντας το... προεδριλίκι στο τσεπάκι σου! Επιπλέον κι ένας δικός σου άνθρωπος βρίσκεται πολύ κοντά σε μια διάκριση κάνοντας διπλή την ικανοποίησή σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια επαγγελματική στροφή ή/και μια απροσδόκητη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, αν όμως ποντάρεις στην... ομαλότητα, μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικό, από εκεί που δεν το περιμένεις!

 

Παρθένος

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας δίνει έναν επίσημο χαρακτήρα σε οτιδήποτε αφορά στα οικογενειακά-περιουσιακά σου αλλά και την καριέρα σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξει μια αναβάθμιση σε αμφότερους τους τομείς, με τις προοπτικές σου να αποκτούν άλλη διάσταση, είτε σε τοπικό επίπεδο, είτε σε διεθνές. Ισως πάλι να δεχθείς μια διακεκριμένη επίσκεψη ή να προσκληθείς εσύ σε μια συνάντηση... πολλών αστέρων! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την επιμόρφωσή σου σε ειδικά θέματα, ίσως όμως και να εκπλαγείς από την ξαφνική αλλαγή στάσης ενός συγγενή σου.

 

Ζυγός

Με την αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας η μέρα σου θα είναι πλούσια σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις, από τις οποίες όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε σε επίπεδο απλής πληροφόρησης, είτε σε σχέση με τις προοπτικές που ανοίγονται από την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Μπορεί ακόμη να ανοίξουν οι ορίζοντές σου στο εξωτερικό αλλά και να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 8ο ηλιακό οίκο σου, όσο πιθανό είναι να... σωθείς από μια απροσδόκητη παροχή, άλλο τόσο είναι να στερηθείς εσόδων που τα είχες για σίγουρα, ίσως μάλιστα να συμβούν και τα δύο!

 

Σκορπιός

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας στρέφει -και... δικαίως- το ενδιαφέρον σου και στο πώς θα αποκτήσεις όλα αυτά που σου λείπουν κι εδώ είναι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη η συνδρομή των άλλων ή/και μια συνεργασία. Επιπλέον, είναι πιθανό να προχωρήσει μια ρύθμιση που θα σε ξεμπλοκάρει. Παράλληλα με τον Ουρανό απέναντί σου όσο υποστηρικτικά μπορεί να λειτουργήσει ένα πρόσωπο που τυπικά δεν έχει λόγο να το κάνει, ίσως μάλιστα η μέχρι τώρα πρακτική του να το καταχωρεί μεταξύ των... ανεπιθύμητων, άλλο τόσο μπορεί να... απορήσεις από την στάση ενός συνεργάτη σου ή ενός δικού σου ανθρώπου.

 

Τοξότης

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε μια διάκριση, είτε δική σου, είτε ενός συνεργάτη σου. Επιπλέον, σου δίνει βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου σε ένα πιο διευρυμένο κοινό αλλά σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή κι ενός ισχυρού παράγοντα της κοινωνικής ζωής, που έχει την δυνατότητα και την θέληση να προωθήσει κάθε υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου τείνει για μια ακόμη φορά να αλλάξει το τοπίο στα εργασιακά σου και δεν παύει να ισχύει το ότι αυτό που για τον κοινό νου δείχνει ανέφικτο μπορεί να γίνει για σένα ένα... πεδίον δόξης λαμπρόν!

 

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε διαβουλεύσεις γύρω από τις δουλειές σου, με τις δημόσιες σχέσεις σου να μετράνε πολύ περισσότερο από τις όποιες ικανότητές σου ή αν προτιμάς μαζί με αυτές, οπότε βάλε και τους άλλους στο... κόλπο και δεν θα χάσεις! Ισως πάλι να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, ενώ μπορεί να βγάλεις και μια άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει νέα και… προκλητικά δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά αν έχεις παιδιά υπάρχουν εξ ίσου καλές πιθανότητες να σε εκπλήξουν ευχάριστα ή... δυσάρεστα!

 

Υδροχόος

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε μια διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις και κάποιον/α, που προσφέρεται για να βοηθήσει σε πολλά. Ανάλογα ενθαρρυντικές καταστάσεις θα υπάρξουν και στην περίπτωση που ανακατευτείς με τα κοινά, ίσως όμως να χαρείς κι από την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 4ο ηλιακό οίκο σου... όλο και κάποια αλλαγή θα συμβεί στο σπίτι σου, ίσως μάλιστα να την προκαλέσεις κι εσύ κάνοντας την... έκπληξη και... μακάρι να έχουν και οι άλλοι μια ανάλογα ανανεωτική διάθεση με την δική σου!

 

Ιχθύες

Η αντίθεση Ηλιου-Δήμητρας επιδρά ευεργετικά στα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά-περιουσιακά σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα ή να αναδειχθεί ένα σπουδαίο έργο σου και σε κάθε περίπτωση το βασικό που πρέπει να κάνεις είναι να... χαμογελάς, αφού οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου ευθύνεται για κάθε τι παράξενο ή παράδοξο που θα σου συμβεί σήμερα, είναι όμως πολύ πιθανό να αποκτήσεις και κάτι, που δίνει στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου μια… άλλη διάσταση!


NEWSLETTER