Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 08:59

Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να… μην ξέρεις τι θέλεις, με συνέπεια η διαχείριση των οικονομικών σου να είναι αντιφατική, ίσως όμως να σου τύχουν και αναποδιές, που θα σε κάνουν να… σαστίσεις προσωρινά, πολύ περισσότερο αν υπάρχει ανοικτό ένα φορολογικό ζήτημα ή μια υπόθεση δανειοδότησης! Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή και επενδύσεις. Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε εκπλήξεις και απρόοπτα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου, ίσως όμως να πάρεις και μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει.

 

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντί σου βάζει… δύσκολα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τις καταστάσεις να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο, γι’ αυτό και εσύ παίξε… άμυνα, μέχρι να περάσει το μπουρίνι και μην μπεις σε μια νέα διαδικασία! Ισως βέβαια τα θέματα που θα προκύψουν να μην σε αφορούν προσωπικά αλλά από την στιγμή που μπαίνει στο κάδρο ένας δικός σου άνθρωπος, θα επηρεαστείς και εσύ. Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα στις οικονομικές συναλλαγές σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις και κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο.

 

Δίδυμοι

Η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί στο να συμπορευτείς ή να συνεργαστείς με κάποιον/α που έχετε πολλές διαφορές, ίσως όμως να υπάρξει και μια απρόβλεπτη εξέλιξη ή και μια αλλαγή σε μια τρέχουσα κατάσταση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να υπάρξει μια αναστάτωση στο χώρο της εργασίας σου, με τις καταστάσεις να κινούνται στα άκρα ή και τα καθήκοντά σου να επιβαρύνονται, χωρίς κανείς να εγγυάται την… ομαλότητα, είναι όμως η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά σου που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις με τις… ελάχιστες δυνατές απώλειες!

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση εξ αιτίας των όσων θα συμβούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως και να βρεθείς σε μια φάση αβεβαιότητας για τα δικά σου συναισθήματα, με συνέπεια να αρχίσεις να παλινδρομείς μεταξύ δύο ή περισσότερων επιλογών. Οπως κι αν έχει πάντως, η ημέρα κρίνεται ως… ακατάλληλη για νέες γνωριμίες! Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί στο να αλλάξεις πόστο στη δουλειά σου ή να κάνεις με έναν αλλιώτικο τρόπο κάτι, αφού με τον… παραδοσιακό δεν θα έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

 

Λέων

Με την Σελήνη στον Σκορπιό η κατάσταση στο σπίτι ή και την οικογένειά σου απέχει πολύ από το να είναι… ομαλή και όποια κι αν είναι η αιτία, το πιθανότερο είναι να αποσυντονιστείς και σε άλλους τομείς της ζωής σου, όπως οι σχέσεις και οι στόχοι σου. Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για αναζήτηση στέγης ή και για μισθώσεις. Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού φέρνει την… εξαίρεση του κανόνα στις επιλογές σου, είτε αυτές αφορούν σε ένα προσωπικό σου θέμα, είτε σε μια δημιουργική έμπνευση. Ισως πάλι να εκπλαγείς από τα… κατορθώματα ενός αγαπημένου σου προσώπου!

 

Παρθένος

Η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου, ίσως μάλιστα να καταλήξεις σε ασυνήθιστες επιλογές, που σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο, μόνο μην… παίζεις με τα ηλεκτρικά! Επιπλέον μπορεί να δεχθείς και μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα αλλάξει το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ανεβάζει τον… πήχη δυσκολίας στις μετακινήσεις και τις επαφές σου με συγγενείς ή γνωστούς και αν δεν προκύψει κάτι αναγκαστικό, καλό είναι να αποφύγεις τα… πολλά-πολλά! Αν πάλι μελετήσεις κάτι πρέπει να δεις όλες τις πτυχές του θέματός σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια ανισορροπία στα οικονομικά σου αλλά και την καταναλωτική συμπεριφορά σου και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να μείνεις στα στοιχειώδη και αναγκαία, χωρίς ανοίγματα, αφού ακόμη και η τυπική εκπλήρωση μιας υποχρέωσής σου μπορεί να εξελιχθεί σε… Γολγοθά! Ισως πάλι να καλύψεις με… αδόκιμο τρόπο μια έλλειψή σου! Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί στο να ζήσεις σπάνιες ή και… παράδοξες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, δεν αποκλείεται όμως να αποκτήσεις και ένα… προχωρημένο gadget ή αξεσουάρ.

 

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σε ανακηρύσσει πρόσωπο της ημέρας μπορεί να ζήσεις διαδοχικές καταστάσεις που η μια απέχει από την άλλη όσο η μέρα με την νύχτα και απαιτούν μια πολύ διαφορετική διαχείριση, ενδέχεται ωστόσο να γίνει και η δική σου διάθεση… ασανσέρ και να αφήσεις μια πολύ αντιφατική εικόνα με τις επιλογές σου. Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε εκπλήξεις στα οικονομικά σου και καλό είναι να μην ακολουθήσεις κανόνες ή και πάγιες τακτικές, αφού… δεν θα πιάσουν, αντίθετα μια κατ’ εξαίρεση επιλογή μπορεί να είναι αποδοτική!

 

Τοξότης

Η χιαστί Ερμή-Ουρανού φέρνει τις… εξαιρέσεις στη ζωή σου ή και πράγματα που γίνονται σπάνια και αν θες να είσαι εντός κλίματος, δεν έχεις παρά να πράξεις το διαφορετικό ακόμη και αν οι πιθανότητες επιτυχίας δείχνουν μηδαμινές, αφού τελικά θα δικαιωθείς. Αντίθετα, αυτό που περιμένεις… δεν θα έρθει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί σε αποκαλύψεις για παρασκηνιακές διεργασίες αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού τα δεδομένα είναι εξ ορισμού αντιφατικά! Επιπλέον όμως μπορεί να έχεις έναν δύσκολο ύπνο ή και μια εκδήλωση απωθημένων.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε προσανατολίζει σε θέματα σχετικά με τις φιλίες σου, όποια όμως κι αν είναι η αιτία, είναι δύσκολο να καταλήξεις στο τι ακριβώς συμβαίνει, οπότε μην σπαταλάς την ενέργεια και το ενδιαφέρον σου. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, θα βρεθείς εν μέσω δύο ακραίων τάσεων, που η μια προκαλεί την αντίδραση της άλλης. Παράλληλα η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε μια αποκάλυψη, που θα σε αφήσει με… ανοικτό το στόμα, ίσως όμως να σημάνει και την απροσδόκητη μεταστροφή ενός κρυφού εχθρού σου σε… φίλο/η σου!

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Σκορπιό το πιθανότερο είναι να έχεις μια δύσκολη μέρα, με τα κάθε λογής αφεντικά να σε ταλαιπωρούν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι… υπομονή, αφού πάνω που θα λύνεις ένα πρόβλημα, θα εμφανίζεται ένα άλλο. Επιπλέον, οι ουρανοί μπορεί να σου κάνουν… πλάκα, αλλάζοντας τα δεδομένα κάθε φορά που καταλήγεις σε κάτι! Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε μια ιδιαίτερη όσο και απροσδόκητη γνωριμία, που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανά σου, ίσως όμως να κάνεις κι εσύ την διαφορά συμμετέχοντας σε κάτι ομαδικό.

 

Ιχθύες

Η χιαστί Ερμή-Ουρανού προσφέρεται για να κάνεις κάτι για… μια και μοναδική φορά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και ότι άλλο υπάρχει… διαθέσιμο, ίσως όμως και να εκπλαγείς από την μη αναμενόμενη στάση ενός προσώπου που έχει λόγο στη ζωή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, όχι όμως με τους καλύτερους όρους και δεν είναι διόλου άσχημη ιδέα αντί να τρέχεις και να ταλαιπωρείσαι από εδώ και από εκεί, να αφιέρωνες τον χρόνο σου σε διαβάσματα και μελέτες. Ισως πάλι να συμβεί κάτι… ακραίο στη ζωή ενός συγγενούς σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER