Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 08:59

Tα ζώδια σήμερα 4 Δεκεμβρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 4 Δεκεμβρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Από σήμερα και για τους επόμενους έξη μήνες, η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί εξελίξεις γύρω από σπουδές ή/και επιμορφωτικές δραστηριότητες, ταξίδια αλλά και νομικά έγγραφα, με το πρόσημο να είναι σε γενικές γραμμές θετικό. Ωστόσο, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί προβλήματα φίλων και γνωστών, ίσως όμως και να απορρίψεις ένα πρόσωπο που δεν φέρθηκε σωστά. Επιπλέον, η συμμετοχή σου στα κοινά ή σε κάτι ομαδικό κρίνεται ως ασύμφορη, αφού οι προσπάθειές σου δεν θα εκτιμηθούν όσο θα έπρεπε. Παράλληλα ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα σε… πονέσει!

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά σου και από σήμερα μέχρι τον ερχόμενο Μάιο θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις οφειλές αλλά και να κινηθείς στην κατεύθυνση μιας χρηματοδότησης που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Ωστόσο, ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την ανάληψη μιας ευθύνης, χωρίς αυτή να συνοδεύεται από τις ανάλογες αποδοχές κι από πλευράς σου θα πρέπει να θέσεις τα όριά σου, για να μην νομίζει κάποιος/α ότι είσαι το... κορόιδο της υπόθεσης! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε ένα δυσάρεστο βίωμα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου με τους άλλους όμως να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο κι εσένα είτε να συναινείς, είτε να διαχωρίζεις την θέση σου. Για όλα αυτά βέβαια υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο από σήμερα, μέχρι τον ερχόμενο Μάιο αλλά όσον αφορά στο τώρα φαίνεται να έλκεις το πρόβλημα, ενώ με τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου δεν αποκλείεται να μπλέξεις και σε μια νομική υπόθεση, γι’ αυτό τήρησε τα δέοντα, χωρίς παρατυπίες. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λάβεις μια αποζημίωση για κάτι που έχασες ή μια κληρονομιά.

 

Καρκίνος

Από σήμερα και για έξι μήνες περίπου, η Ηλιακή έκλειψη δίνει έναν νέο τόνο στα εργασιακά σου, με την επέκταση των δραστηριοτήτων σου να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, εσύ όμως μείνε σε αυτά που μπορεί να γίνουν άμεσα, αφού μετά οι συνθήκες θα αλλάξουν, μπορεί και προς το… χειρότερο! Επιπλέον, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την ανάγκη να εκπληρωθούν οικονομικές υποχρεώσεις κι όχι μόνο δικές σου αλλά κι ενός δικού σου ανθρώπου, οπότε… σεμνά με τα έξοδά σου! Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου συνηγορεί σε κάτι… τελειωτικό στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου.

 

Λέων

Από σήμερα και μέχρι τον ερχόμενο Μάιο, η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου -στο σύνολό τους θετικές- αλλά και στα δικά σου προσωπικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να βρεις μια… όαση στην έρημο που σε περιβάλλει! Ωστόσο, ο Κρόνος απέναντί σου σηματοδοτεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με όποιον/α σου βάζει εμπόδια και σου αφήνει την χαρά… μισή, ίσως μάλιστα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και ένδικα μέσα. Επιπλέον, η περίοδος δεν προσφέρεται για μια νέα συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί στο να συμβεί κάτι δυσάρεστο με ένα pet.

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη δρομολογεί εξελίξεις γύρω από οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα κι έχεις… καιρό μέχρι τον ερχόμενο Μάιο για να αναβαθμίσεις την ζωή σου και τις προοπτικές σου. Ωστόσο, ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί αυξημένες ευθύνες στην δουλειά σου και παρότι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, οι προσπάθειές σου δεν θα εκτιμηθούν όπως θα έπρεπε, ίσως μάλιστα να πάρει κάποιος άλλος τα εύσημα για μια επιτυχία σου. Μπορεί ακόμη να φροντίσεις κάποιον/α…συμπιέζοντας κι άλλο τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε κάτι… όχι και τόσο ευχάριστο συναισθηματικά.

 

Ζυγός

Από σήμερα και για έξι μήνες περίπου, η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί την ανάγκη και επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με κάθε μέσον και με κάθε τρόπο κι είναι πιθανό να γίνουν πολλές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Επιπλέον, αναμένονται αρκετές μετακινήσεις, στην πλειοψηφία τους για… καλό σκοπό! Ωστόσο ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί… ζόρια με τα παιδιά ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να προκύψει και μια νομική εμπλοκή. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει ένα… τέλος εποχής στα οικογενειακά ή/και τα περιουσιακά σου κι εσύ δεν έχεις παρά να αφήσεις πίσω σου τα παλιά.

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι όσον αφορά στις δικές σου δυνατότητες, από σήμερα και μέχρι τον ερχόμενο Μάιο θα έχεις την άνεση να καλύψεις ανάγκες ή/και επιθυμίες, ίσως μάλιστα να κάνεις και την… υπέρβασή σου, δαπανώντας αρκετά χρήματα για να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Ωστόσο, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου … υπενθυμίζει ότι υπάρχουν και κάποια αγκάθια που πρέπει να βγουν, σε σχέση με χρέη ή οικογενειακές υποχρεώσεις. Επιπλέον, η περίοδος δεν προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα λάβεις μια κακή είδηση.

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου δίνει έναν νέο τόνο σε δραστηριότητες που συνδέονται άμεσα με την… ύπαρξή σου, όπως είναι τα ταξίδια και η διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων και από σήμερα μέχρι τον ερχόμενο Μάιο θα έχεις στα χέρια σου τα… πειστήρια! Ωστόσο, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί εμπόδια, είτε από άλλους, είτε από την γραφειοκρατία κι εσύ πέρα από το ότι δεν θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον… ξενοδόχο, είναι σκόπιμο να είσαι νομότυπος/η σε ό,τι κάνεις, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε κάνει επιρρεπή σε πάθη και να... το προσέξεις αυτό!

 

Αιγόκερως

Από σήμερα και για έξι μήνες περίπου η Ηλιακή έκλειψη θα σε… διαφωτίσει για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, ίσως όμως να υπάρξουν κι εξελίξεις σχετικές με ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζεις και θα βρει την λύση του. Ωστόσο στα εργασιακά σου μπορεί να… μαρτυρήσεις από την επιπολαιότητα κάποιων ή να εμπλακείς θες-δεν θες σε ένα φιλόδοξο πλάνο, που θυμίζει… γίγαντα με πήλινα πόδια και με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να έχεις και οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό… βάστα γερά! Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, μπορεί να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις, ύστερα από μια στενοχώρια.

 

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι τον ερχόμενο Μάιο, η Ηλιακή έκλειψη δρομολογεί εξελίξεις στις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή και πέρα από τις σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις, δεν αποκλείεται να αναμιχθείς και στα κοινά ή σε κάτι συλλογικό. Ωστόσο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, το πιθανότερο είναι να πάρεις επάνω σου και θέματα που κανονικά είναι αρμοδιότητα άλλων και μην περιμένεις να ακούσεις “ευχαριστώ” για αυτό. Μόνον η εμπειρία θα σου μείνει αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να θυσιάσεις χρόνο από την προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει ριζικά η διατροφή σου.

 

Ιχθύες

Η Ηλιακή έκλειψη ανοίγει το πλάνο στην καριέρα και τις στοχεύσεις σου και από σήμερα μέχρι τον ερχόμενο Μάιο θα σου προκύψουν δυνατότητες και ευκαιρίες για να επεκτείνεις την δράση σου, ίσως μάλιστα να τύχεις και μιας ιδιαίτερης εύνοιας, αφού στην πορεία θα… καταφθάσει κι ο Δίας στο ζώδιό σου! Ωστόσο, με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να αφιερώσεις χρόνο και στην περίθαλψη ενός δικού σου ανθρώπου ή/και σε ένα δικό σου θέμα υγείας. Επιπλέον, η περίοδος κρύβει πιέσεις και στενοχώριες σε οικογενειακά θέματα, ενώ με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε φίλο/η.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER