Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 09:18

Tα ζώδια σήμερα 15 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 15 Ιανουαρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να δείξεις στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν καλλιεργώντας τον προσωπικό σου «μύθο» το ίδιο εύκολα ωστόσο μπορεί να ξεγελαστείς κι εσύ από κάποιον/α που… ξέρει να «παίζει» με το μυστήριο! Σε κάθε περίπτωση πάντως αποκτούν προτεραιότητα οι εμψυχωτικές ή οι καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Τοξότη ανακινεί ένα νομικό ζήτημα που συνδέεται με τα εργασιακά σου κι ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου για να έχεις τουλάχιστον το… μισό! Επιπλέον, είναι πιθανό να παρακολουθήσεις ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο.

 

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να σου δοθεί μια πλαστή εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει, ίσως όμως να αρχίσεις κι εσύ να ονειρεύεσαι έναν καλύτερο κόσμο, βγάζοντας από το μυαλό σου οτιδήποτε θλιβερό ή ενοχλητικό. Ταινίες, μουσικές και αναγνώσματα θα σε βοηθήσουν πολύ ως προς αυτό. Παράλληλα βέβαια, στον… πραγματικό κόσμο ο Αρης στον Τοξότη σε καλεί να αντισταθείς σθεναρά σε κάθε προσπάθεια περικοπής των εισοδημάτων σου ή/και περιορισμού των εργασιακών δικαιωμάτων σου, ίσως όμως να λάβεις και μια αποζημίωση για μια ζημιά που έχεις πάθει.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σου... παίρνει τα μυαλά με το τι θα μπορούσες να έχεις και βέβαια σαν… άσκηση φαντασίας είναι μια χαρά, στον πραγματικό κόσμο όμως εκείνο που θα σου δώσει χαρά είναι το μοίρασμα κι η προσφορά κι αν κάνεις το καλό με καθαρή καρδιά, είναι βέβαιο πως θα σου επιστραφεί ακριβώς την στιγμή που το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης απέναντί σου σε θέλει πολύ πιο διεκδικητικό/ή σε εργασιακά και κοινωνικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να στρατευθείς σε μια υπόθεση για το κοινό καλό. Από την άλλη πλευρά πάντως, όλο και με κάποιον/α θα τα… τσουγκρίσεις!

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απέναντί σου προσδίδει μια «παραμυθένια» λάμψη στη ζωή σου κι αν πρόκειται μόνον για… αστερόσκονη, που θα φύγει με το πρώτο φύσημα του ανέμου, δεν πειράζει, σημασία έχει να νιώσεις καλά, μεταδίδοντας και σε άλλους την αισιοδοξία σου. Αν τώρα κάποιος/α αρχίσει να σου τάζει, κράτησε την όμορφη ατμόσφαιρα και γράψε τις υποσχέσεις στα… παλαιότερα των υποδημάτων σου! Παράλληλα, ο Αρης στον Τοξότη σηματοδοτεί μια εντατική εργασία, που… ίσως να είναι και βαριά, γι’ αυτό όμως υπάρχουν οι μηχανές και μην «σκοτώνεσαι» για πράγματα που μπορούν να γίνουν με τη βοήθειά τους.

 

Λέων

Η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί λάθη και αστοχίες σε θέματα που άπτονται της εργασίας σου κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να... μην κάνεις τίποτα και να τα αφήσεις όλα στον φύλακα άγγελό σου! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να υποβληθείς σε ένα διαγνωστικό τεστ ή έστω να φροντίσεις για κάποιον/α άλλον/η αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για «λάθος συναγερμό». Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή/και την ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα μια υπόθεσή του. Επιπλέον σε θέλει πρακτικό και παραγωγικό στα έργα σου.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου ανακινεί θέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά ούτε να πιστέψεις όλα αυτά που σου παρουσιάζονται, ούτε βέβαια να «θεοποιήσεις» κάποιον/α. Αν όμως νοιώσεις τον καλλιτέχνη να ξυπνά μέσα σου, μην τον… αγνοήσεις! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Τοξότη σηματοδοτεί μια αναταραχή στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, με κίνδυνο να χάσεις την ψυχραιμία σου ή/και να υποστείς ένα νευρικό κλονισμό, λόγω της συμπεριφοράς ενός οικείου σου. Οσον αφορά όμως σε εργασίες που πρέπει να γίνουν στο χώρο σου και το οικονομικό κόστος τους, εσύ έχεις το… γενικό πρόσταγμα!

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου προσφέρεται για διακοσμητικές εργασίες και την δημιουργία μιας ρομαντικής ατμόσφαιρας στο χώρο σου, όσον αφορά όμως στα… λοιπά πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα κάνεις να αποδειχθούν «τζούφια». Χίλιες φορές λοιπόν να ξεκουραστείς και να δραπετεύσεις από τα προβλήματα, ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να φιλοξενηθείς σε ένα «παραμυθένιο» περιβάλλον! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Τοξότη μπορεί να φέρει προστριβές με έναν γείτονα ή συγγενή σου, ενώ είναι πιθανό να πάθει ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

 

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου όσο κι αν κάποια πρόσωπα ή πράγματα σου παρουσιάζονται με «χρυσό περιτύλιγμα», σίγουρα είναι αλλιώς και με… όπλο την καχυποψία σου μένει να διαπιστώσεις το αν έχεις να κάνεις απλά με αφελείς και ρομαντικούς/ές ή αντίθετα με σκόπιμες… πονηριές! Επιπλέον βέβαια μπορείς να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα, ακροάματα και αναγνώσματα που τέρπουν την ψυχή. Παράλληλα, ο Αρης στον Τοξότη σε θέλει σε θέση μάχης για να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου και την θέση σου στη δουλειά σου, ίσως όμως να λάβεις και μια αποζημίωση.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου ενεργοποιεί επιθυμίες που όμως μπορεί να είναι «εκτός τόπου και χρόνου», αφού… νομίζεις ότι χρειάζεσαι κάτι κι από το να σκορπάς τα λεφτά σου για να καλύψεις πλαστές ανάγκες, είναι προτιμότερο να κάνεις ένα «ψυχικό» ή να προσφέρεις σε έναν «ιερό» σκοπό, τσεκάροντας σε κάθε περίπτωση για πιθανές απατεωνιές. Μπορείς βέβαια να κρύψεις και εισοδήματα... Παράλληλα, ο Αρης στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις δράση για να… περάσει το δικό σου, είτε σε ένα προσωπικό, είτε σε ένα εργασιακό σου ζήτημα, αν όμως έχεις παιδιά μπορεί να είναι και δικό τους το θέμα.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βάζει στη διαδικασία να ονειρεύεσαι πράγματα που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν, ωστόσο όλη αυτή η… άσκηση φαντασίας μπορεί να σε βγάλει από την μιζέρια της καθημερινότητας. Επιπλέον μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε καλλιτεχνικές δράσεις ή/και σε οτιδήποτε σε βοηθά να «ταξιδέψεις» μακριά από τα προβλήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Τοξότη σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας κι είναι σκόπιμο να εξαλείψεις κάθε πιθανή παθογόνα εστία. Ισως πάλι να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τον οικιακό εξοπλισμό σου, ιδιαίτερα τον ψηφιακό.

 

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, ένας καλός ύπνος θα σε επαναφέρει στα ίσα σου, ίσως μάλιστα να δεις κι ένα πολύ… ερωτικό όνειρο! Επιπλέον, μια μικρή δόση αλκοόλ θα σε χαλαρώσει, μπορείς ωστόσο να καταφύγεις και σε αφεψήματα που θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό σου. Αν όμως έχεις ζώα ή φυτά υπό την προστασία σου, τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα. Παράλληλα, ο Αρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις με φίλους/ες και γνωστούς/ές με αφορμή κι αιτία μια δουλειά που πρέπει να γίνει, σίγουρα όμως θα βρεις και κάποιον/α που συμφωνεί 100% μαζί σου και με αυτόν/ή να πορευτείς!

 

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να παράσχεις τις υπηρεσίες σου ανιδιοτελώς σε ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς και το σύμπαν είναι 100% μαζί σου σε αυτό. Κάνε λοιπόν το καλό και ρίξτο στο γιαλό, όπως λέει κι η παροιμία κι αν κάποιος/α σε κοροϊδέψει να μην σε μέλλει, από την στιγμή που η συνείδησή σου είναι καθαρή. Οχι όμως να γίνεις και χαλί να σε πατήσουν... Μάλιστα, ο Αρης στον Τοξότη σε θέλει σε πλήρη εγρήγορση είτε για να εκμεταλλευθείς μια οικονομική ή/και επαγγελματική ευκαιρία, είτε για να αμυνθείς στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων σου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER