Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 09:18

Tα ζώδια σήμερα 18 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 18 Ιανουαρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Πανσέληνο είναι πιθανό κάτι να βαρύνει το κλίμα στο σπίτι ή και την οικογένειά σου και εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, «κόβοντας μαχαίρι» οτιδήποτε δεν συνάδει με μια υγιή αίσθηση των πραγμάτων και αναπαράγει παθογένειες του παρελθόντος. Ισως πάλι να προβείς σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, «ξορκίζοντας» δυσάρεστες μνήμες. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν οφέλη από μια ρύθμιση ή συνεργασία.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος μπορεί να σε φέρει σε επαφή με την «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η αποφυγή των κινδύνων που κρύβει το άγνωστο. Επιπλέον, έχε τον νου σου για κακόβουλες δράσεις σε βάρος σου. Ισως πάλι να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας, λόγω μιας βλάβης ή να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε συγγενή σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου ρίχνει επάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας, μένει να φανεί ωστόσο αν θα είναι για τους… σωστούς λόγους ή όχι! Σίγουρα πάντως θα σε εξυπηρετήσει σε οικονομικά ζητήματα.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα… κλείνοντας συνάμα ένα κύκλο που τον πλήρωσες ή θα τον πληρώσεις ακριβά αλλά στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν και εσύ δεν απελευθερωθείς από την όποια προσήλωσή σου στα υλικά αγαθά. Οτι «έχεις» μπορεί ανά πάσα στιγμή να το χάσεις και δεν ωφελεί να βασίζεσαι σε αυτό. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί σε μια μυστική βοήθεια ή συμμαχία που μπορεί να σε «ξελασπώσει». Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο και εσύ να βρεθείς σε σχετικά πλεονεκτική θέση.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως την διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά ή την συνειδητοποίηση καταστάσεων που πονάνε, το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι να βυθιστείς στην «μαυρίλα» αλλά το να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά όλα εκείνα που σε κρατάνε πίσω. Αν τώρα σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, σίγουρα κάτι ύποπτο υπάρχει από πίσω. Παράλληλα βέβαια, με τη Δήμητρα στον Ταύρο μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει τις βοήθειες που χρειάζεσαι αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού.

 

Λέων

Η Πανσέληνος σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για θέματα υγείας αλλά και για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει… ένα τουλάχιστον άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται και όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί σε επαφές και συμφωνίες που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην καριέρα σου, αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομά σου θα ακουστεί.

 

Παρθένος

H Πανσέληνος σε καλεί να αποσυρθείς οριστικά από μια «ανθυγιεινή» παρέα. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα φίλο ή μια φίλη αλλά και να γνωρίσεις κάποιον/α που είναι ανακατεμένος/η σε «βρωμοδουλειές». Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα γύρω από οικονομικές συναλλαγές που έχουν τα δικά τους... κόλπα και δεν αποκλείεται να συνάψεις και ένα συμβόλαιο που θα σε κατοχυρώσει. Επιπλέον αν δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια, θα τύχουν μιας ευρύτερης ανταπόκρισης με προοπτικές οικονομικής αξιοποίησης.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος σε καλεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, κόντρα σε όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Το ανάλογο ισχύει και για ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Παράλληλα, αν ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημά σου, με την Δήμητρα στον Ταύρο να σου προσφέρει «έξυπνες» λύσεις και εναλλακτικές, όλα μπορούν να εξελιχθούν όπως τα θες. Επιπλέον «παίζει» μια ρύθμιση χρεών, ενώ στις αγορές-επενδύσεις σου, μια συνεργασία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος συνηγορεί σε έρευνες και αποκαλύψεις ή εκμυστηρεύσεις ξεδιαλύνοντας άγνωστες πτυχές των πραγμάτων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια κακά συναπαντήματα στις αναζητήσεις σου, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε άγνωστο περιβάλλον, παρακινημένος/η από την… γοητεία του μυστηρίου! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να δικτυωθείς, θα πρέπει όμως και εσύ να γίνεις πιο διαλλακτικός/ή και όχι να θες να γίνεται πάντα το δικό σου, αφού μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος «δείχνει» τα οικονομικά σου και μπορεί να βρεθείς σε αδιέξοδο εξ αιτίας μιας πολύ κακής επιλογής και πέρα από τον έλεγχο των παθών σου, είναι σκόπιμο να μην εγγυηθείς για κανέναν, ούτε να εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα». Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί σε επαφές και συνεννοήσεις για δουλειές, ενώ είναι πιθανό να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που είναι κομμάτι της «παλιάς» ζωής σου, ξεκινώντας μια αναγεννητική πορεία. Αν τώρα σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας… πρόσεξε που πας να μπλέξεις, αφού κάτι ύποπτο υπάρχει από πίσω! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια υπόθεση που το αφορά. Επιπλέον, μια δημιουργία σου θα τύχει ευρείας αποδοχής.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια διαδικασία μετάβασης στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Επιπλέον, πρόσεξε τη διατροφή σου. Παράλληλα, βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο βάζει θετικό πρόσημο στις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου και είναι ευκαιρία να αναβαθμίσεις προοπτικές και δυνατότητες. Ισως όμως απλά να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε καλεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένες που σε εκφράζουν πραγματικά αλλά κρύβουν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν σε συμφέρει να αρχίσεις κάτι αλλά να το… τελειώσεις! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στο να γνωρίσεις έναν «μαιτρ» στα οικονομικά, που έχει τον τρόπο να προωθήσει τις υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον ή να κάνεις ένα συμβόλαιο επικοινωνίας.

 


NEWSLETTER