Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 09:22

Tα ζώδια σήμερα 27 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 27 Ιανουαρίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 Κριός

Η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τα αυξημένα έσοδά σου, που με τη σειρά τους θα σου δώσουν την ευχέρεια να αποκτήσεις… πολλά και διάφορα, είναι πιθανό να προβείς σε μια συμφέρουσα ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια αναπότρεπτη εξέλιξη και το κλείσιμο ενός κύκλου στη ζωή σου. Επιπλέον όμως να έχεις τον νου σου για οτιδήποτε υπάρχει από… κάτω και θα μπορούσε να σε θέσει σε κίνδυνο. Ισως πάλι να παίζονται βρώμικα παιχνίδια στην καριέρα σου αλλά αν είσαι τυχερός/ή, τότε θα πάρεις τη θέση κάποιου/ας άλλου/ης.

 

Ταύρος

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου συνηγορεί στην ανάδειξη του έργου και της προσωπικότητάς σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, μέσα από την δικτύωσή σου με πρόσωπα που έχουν τα... γένια και τα χτένια! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια γνωριμία με άτομο που σίγουρα έχει και κάποιες «σκοτεινές πλευρές» που δεν θα σου αρέσουν. Επιπλέον μπορεί να βρεθείς σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησής σου, ενώ μην δεχθείς για κανέναν λόγο να πας σε ραντεβού με άγνωστο/η και προστάτεψε τα προσωπικά σου δεδομένα από hackers.

 

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί σε παρασκηνιακές ενέργειες υπέρ σου ή/και σε μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι, που θα κάνει καλό στις δουλειές σου. Επιπλέον μπορεί να μάθεις κάτι που θα σου «ανοίξει τα μάτια» ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά. Παράλληλα, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κομβική εξέλιξη στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να ελπίζεις σε σημαντικά κέρδη, που θα προκύψουν από απώλειες άλλων. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να παρασυρθείς από ένα πάθος και να τα χάσεις όλα ή να πέσεις θύμα μιας εκδικητικής δράσης, οπότε έχε τον νου σου… γενικώς!

 

Καρκίνος

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στο να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου με πρόσωπα που «μετράνε» ή/και στο να αποκομίσεις οφέλη και εξυπηρετήσεις από τις φιλίες σου αλλά κι έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό, που αφορά σε έναν δικό σου άνθρωπο ή σε ένα συνεργάτη σου κι όσο περνά από το χέρι σου προσπάθησε να λειτουργήσεις αποτρεπτικά. Αν όμως είσαι τυχερός/ή, τότε δεν αποκλείεται να επωφεληθείς από μια «μοιραία» εξέλιξη ή/και να απαλλαγείς οριστικά από πρόσωπα ή/και καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω.

 

Λέων

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στην αναγνώρισή σου στα «μάτια» της κοινωνίας ή/και σε μια συνεργασία που θα αναβαθμίσει το ρόλο σου. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί έναν κίνδυνο στο εργασιακό σου περιβάλλον ή/και από την έκθεσή σου σε τοξικές ουσίες, ενώ αν έχεις απέναντί σου ισχυρά συμφέροντα μπορεί να «σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια» με εκδικητικές πρακτικές. Αν όμως είσαι τυχερός/ή τότε θα βρεθείς σε πλεονεκτική θέση, ύστερα από ένα «τέλος» που αφορά σε ανταγωνιστές σου.

 

Παρθένος

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί σε επωφελείς διεργασίες που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια αλλά κι ένα νομικό ζήτημα. Επιπλέον, μπορεί να σου δοθεί βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου, ενώ «παίζει» κι ένα άνοιγμα στο εξωτερικό. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κρίσιμη κατάσταση που αφορά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή/και ένα δικό σου άσχημο μπλέξιμο με άτομα της νύχτας κι αν το ένστικτό σου σε προειδοποιήσει για κάτι να το… ακούσεις! Ισως πάλι να κλείσει επώδυνα ένας κύκλος, αν όμως είσαι τυχερός/ή, τότε θα κερδίσεις αυτόν/ή που θες πολύ κι… έχασε κάποιος/α άλλος/η!

 

Ζυγός

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί σε περισσότερες παροχές, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ενώ σε περιουσιακά θέματα φαίνεται πως έχεις να κάνεις με υπέρτερες δυνάμεις και κακόβουλες προθέσεις, οπότε αν δεν «σε παίρνει», μην κάνεις «μαγκιές». Ισως βέβαια να αποκαλυφθεί κι ένα «σκοτεινό» σχέδιο σε βάρος των συμφερόντων σου, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορεί να προκύψουν αποχετευτικές εργασίες ή/και ένα ξεκαθάρισμα σε «κρυφούς» ή υπόγειους χώρους.

 

Σκορπιός

Η Δήμητρα απέναντί σου συνηγορεί σε μια ουσιαστική πρόοδο μέσω των δημοσίων σχέσεών σου που σήμερα είναι το «κλειδί» για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες αλλά και στην εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί κινδύνους στο άγνωστο και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και σε κάθε περίπτωση τσέκαρε για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω ή από… κάτω! Επιπλέον, σε φέρνει σε επαφή με άτομα που κινούνται υπόγεια ή κρυφά, εσύ όμως έχεις τον τρόπο και την… τεχνογνωσία για να εξυπηρετηθείς από αυτό!

 

Τοξότης

Η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσβλέπεις στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου και... μιλάμε για επίσημα πράγματα που σε κατοχυρώνουν. Παράλληλα και αν η ζωή σου… χρωστάει, τότε ο Αρης στον Αιγόκερω μπορεί να ενισχύσει το εισόδημά σου μέσα από απώλειες τρίτων ή/και να ξεσκεπαστεί μια «βρώμικη» συναλλαγή. Υπάρχει ωστόσο και «η άλλη όψη του νομίσματος», που έχει να κάνει με υπονομευτικές ενέργειες και τετελεσμένα σε βάρος σου από συμφέροντα που... δεν αστειεύονται! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι ένα πάθος σου μπορεί να αποβεί καταστροφικό.

 

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί σε μια «επίσημη» εξέλιξη νομικού χαρακτήρα αλλά και στην επιτυχία ή τη διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου, από την οποία μάλιστα θα λάβεις το μερίδιο που σου αναλογεί. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει σε μηδενιστική φάση ύστερα από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή σου, ίσως όμως να αντιμετωπίσεις κι έναν μεγάλο κίνδυνο, γι’ αυτό μην… ξανοίγεσαι και πολύ, ιδιαίτερα με αγνώστους. Αν όμως είσαι τυχερός/ή, τότε μια καταστροφή θα λειτουργήσει υπέρ σου, ενώ είναι πιθανό να αποκαλυφθεί κι ένα κύκλωμα που δρα σε βάρος σου.

 

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στο να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, είτε στο σπίτι σου, είτε κάπου αλλού, γνωρίζοντας διακεκριμένα πρόσωπα της κοινωνίας. Επιπλέον μπορεί να προχωρήσει μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια υπονόμευση που στοχεύει στον πλήρη εκμηδενισμό σου, αν όμως είσαι τυχερός/ή, τότε θα αποκαλυφθεί στο «παρά πέντε» ένα σκοτεινό σχέδιο που υφαίνεται σε βάρος σου. Επιπλέον είναι σκόπιμο να προβείς σε μια κάθαρση τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου, ώστε να απομακρύνεις οτιδήποτε αποτελεί έναν εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία σου.

 

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στο να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση ή/και σε ένα συμβόλαιο με πάροχο επικοινωνίας. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια «βρομοδουλειά» στο φιλικό σου περιβάλλον ή σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια που υπηρετείς κι επειδή σε κάθε περίπτωση έχεις να κάνεις με αδίστακτα άτομα, πέρα από την «ήττα» που θα υποστεί η αθωότητά σου, το ζητούμενο είναι να απαλλαγείς από «τοξικά» πρόσωπα, που σε χειραγωγούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ισως βέβαια να συμβεί και κάτι «μοιραίο» σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο.

 


NEWSLETTER