Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 09:29

Tα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 Κριός

Με τον Αρη στον Ταύρο, τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα γι’ αυτό μην βραδυπορείς και πιάσε τον… ταύρο από τα κέρατα! Αν μάλιστα ρισκάρεις λίγο παραπάνω θα δικαιωθείς, όσο κι αν διαμαρτύρονται κάποιοι/ες, χώρια που μια έντονη διαφωνία θα γίνει αφορμή κι αιτία για να δείξεις το πόσο καλός είσαι σε κάποια πράγματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανό να πετύχεις πράγματα που θα σε κάνουν να καμαρώνεις, όσον αφορά όμως σε προσωπικά και συναισθηματικά θέματα σε κάνει μάλλον ασταθή. Αν πάλι έχεις παιδιά, δώσε τους την σημασία που πρέπει.

 

Ταύρος

Με τον Αρη στο ζώδιό σου τείνεις να διεκδικήσεις τα δίκια σου με μεγαλύτερη έμφαση, ρισκάροντας θεωρητικά κάποιες από τις ισορροπίες της ζωής σου αλλά όλο αυτό μάλλον σε καλό θα σου βγει, αφού θα δώσεις ένα σαφές «στίγμα» για το τι επιδιώκεις και κυρίως το τι… δεν θέλεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού σε κάθε περίπτωση θα λάμψεις με την παρουσία σου. Επιπλέον παρά τις όποιες γκρίνιες ή παλινωδίες μπορείς να βρεις λύσεις και σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα.

 

Δίδυμοι

Με τον Αρη στον Ταύρο είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα σε… συγχύσουν, ίσως όμως να παρέμβεις κι εσύ αυθαίρετα και κρυφά σε μια υπόθεση για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θες. Επιπλέον, πρόσεξε τις κινήσεις σου και φύλαξε δυνάμεις, αφού η υγεία σου εξακολουθεί να κινδυνεύει από ένα περαστικό μεν αλλά και οξύ σύμπτωμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε παροτρύνει να «ξεπορτίσεις» ή να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα. Από εκεί και ύστερα το θέμα είναι να επικεντρωθείς στα ουσιαστικά κι όχι μόνον σε εκείνα που τέρπουν την περιέργειά σου!

 

Καρκίνος

Με τον Αρη στο Ταύρο, η περίοδος για σένα χαρακτηρίζεται από μαχητικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, που αποσκοπούν να κάνουν τον κόσμο σου καλύτερο, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να εκνευριστείς από τα τεκταινόμενα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ισως μάλιστα να διακοπεί προσωρινά μια τρέχουσα φιλία σου, εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών ή τις εκατέρωθεν αυθαίρετες πρακτικές. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα τα οικονομικά σου είναι ασταθή, αξίζει όμως τον «κόπο» να κάνεις δώρα δίνοντας χαρά σε αγαπημένα σου πρόσωπα!

 

Λέων

Με τον Αρη στον Ταύρο, οι εξελίξεις στην ζωή και την καριέρα σου τρέχουν με… χίλια, ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με κάποιους/ες, έτσι κι αλλιώς όμως, η αμεσότητα είναι που δίνει λύσεις, οπότε πάρε εσύ την πρωτοβουλία για να «τους κόψεις τον βήχα»! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή των εξελίξεων αλλά και «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, είναι σκόπιμο λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, προσπερνώντας εγωισμούς και άσκοπες εκκεντρικότητες. Αντίθετα το ενδιαφέρον σου για όποιον αγαπάς θα εκτιμηθεί δεόντως.

 

Παρθένος

Ο Αρης στον Ταύρο φέρνει ανακατωσούρες μεταξύ γνωστών ή συγγενών και μπορεί τελικά να βρεθείς εν μέσω «πυρών» που ανταλλάσουν μεταξύ τους, με προοπτική μάλιστα να δοθεί συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Αντίθετα το να εντρυφήσεις σε γνωστικά πεδία θα έχει γόνιμα αποτελέσματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα μια υπόθεσή σου μπορεί να λάβει νέα τροπή, ύστερα από μια κρυφή στήριξη ή την αποκάλυψη ενός μυστικού, δώσε βάση όμως και σε ένα θέμα υγείας που θα έπρεπε να έχει ήδη αντιμετωπιστεί κι αν δεν έχεις τα μέσα, τουλάχιστον ξεκουράσου.

 

Ζυγός

Με τον Αρη στον Ταύρο μπορείς να κερδίσεις περισσότερα λειτουργώντας με το ένστικτό σου και παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο. Επιπλέον μπορεί να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» και να ρυθμίσεις στο «τσακ μπαμ» μια φορολογική υπόθεσή σου ή να μπεις σε μια θετική ρύθμιση. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά» που σκοπεύουν να σου πάρουν ό,τι τους «γυαλίσει». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα διώχνει μακριά κάθε αίσθηση μοναξιάς μέσα από παρέες που έχουν… γούστο και κοινωνικό πρεστίζ, ίσως μάλιστα να ενταχθείς σε ένα «κλαμπ» για λίγους.

 

Σκορπιός

Με τον Αρη απέναντί σου πρέπει να υπολογίσεις και τους άλλους, είτε ως πιθανούς συμμάχους, είτε όμως και ως αντιπάλους κι επειδή σε αυτήν την φάση τα πράγματα είναι το ίδιο κοντά σε μια συμπόρευση και σε μια ρήξη, φρόντισε τουλάχιστον να βρεθείς στην σωστή πλευρά της ιστορίας! Στην ανάγκη πάντως, υπάρχουν και τα δικαστήρια. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στους στόχους και το έργο σου, μένοντας αξιοπρεπής και χωρίς να… υποσκάπτεις όσους/ες διαφωνούν με την πολιτική σου.

 

Τοξότης

Ο Αρης στον Ταύρο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών κι εδώ θα «μετρήσουν» τόσο η εμπειρία σου, όσο και η αποφασιστικότητά σου, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να επιδείξεις πυγμή απέναντι σε αυθαιρεσίες άλλων. Πρόσεξε ωστόσο τις κινήσεις σου, αφού… εύκολα μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια ζωηρή κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να είναι περισσότερες του συνηθισμένου και πέρα από καταναλωτής ψυχαγωγικών θεαμάτων μπορείς να γίνεις και ο… παραγωγός τους!

 

Αιγόκερως

Ο Αρης στον Ταύρο αναδεικνύει ζητήματα σχετικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως απαραίτητα με… ήπιο τρόπο! Και βέβαια η ένταση έχει την καλή πλευρά της, ιδιαίτερα σε σχέση με την από κοινού συμπόρευση για την επίτευξη ενός σκοπού, έχει όμως και την… κακή, αφού μπορεί να γίνει «χαμός» από μια ασήμαντη αφορμή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να καλύψεις επιθυμίες και ανάγκες, ξεκινώντας ίσως από τις πιο «εξεζητημένες» που συνάδουν με το κοινωνικό πρεστίζ σου. Δρομολογείται επίσης και μια ρύθμιση χρεών και γενικότερα φορολογικών υποθέσεων.

 

Υδροχόος

Ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, που μπορεί μεν να περιγραφούν ως μια απλή εκτόνωση αλλά την… ζημιά τους θα την κάνουν! Αν πάλι εκκρεμούν τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, μην τις αφήσεις σε «άσχετους», ούτε όμως να ασχοληθείς με κάτι που δεν γνωρίζεις αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τα… κάνεις μαντάρα! Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου συμβάλλει σε «ζυμώσεις» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς και από αυτήν την άποψη είναι σκόπιμο να περιμένεις και να μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα.

 

Ιχθύες

Με τον Αρη στον Ταύρο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα ενταθούν, ίσως μάλιστα ένας ανταγωνισμός να «θρέψει» και να φουντώσει το ενδιαφέρον σου. Να θυμάσαι ωστόσο ότι μια διαμάχη μπορεί εύκολα να πάρει διαστάσεις και μάλιστα νομικές. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου ανοίγει μια σειρά από νέες εργασίες κι εσύ καλείσαι να κάνεις μια ορθή διαχείριση του χρόνου και των δυνάμεών σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς «παρατράγουδα» στην υγεία σου.