Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 10:03

Αστρολογία – 22/06/2024

Αστρολογία – 22/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου σε όψη με την Αφροδίτη του 4ου οίκου σου αλλά και τον Ποσειδώνα του 12ου οίκου σου και το παρασκήνιο σε σχέση με τα επαγγελματικά σου καλά κρατεί. Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στις εξελίξεις και στα δρώμενα της εργασίας, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις κάποιους κύκλους, να ολοκληρώσεις μια δουλειά που σου έχει ανατεθεί, ακόμη και να φύγεις από την συγκεκριμένη εργασία για να αναλάβεις ένα νέο πόστο αλλού.

 

Ταύρος

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου σε όψη με την Αφροδίτη του 3ου οίκου σου αλλά και τον Ποσειδώνα του 11ου οίκου σου, για να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα εκπαίδευσης μιας και ολοκληρώνεται ο κύκλος των μαθημάτων σου, ή ολοκληρώνεις τις σπουδές σου. Τα αποτελέσματα μπορεί να σε απογοητεύσουν και να διαψευστούν κάποια όνειρα και προσδοκίες για ένα μακρινό ταξίδι. Προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με συγγενείς και γνωστούς/ές.

 

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στον 8ο οίκο σου και με επιρροές από την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου και του Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου, θα έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία δύσκολα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις. Η τάση σου για σπατάλη δεν λέει να μειωθεί και από την άλλη μπορεί να υπάρξουν θέματα με τον/ην εργοδότη/τριά σου, να πάρεις λιγότερα χρήματα για παράδειγμα ή, να σε βάλει «στον πάγο» για ένα διάστημα έως ότου σου αναθέσει κάποια καθήκοντα.

 

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σου και με επιρροές από την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου και τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο σου, κορυφώνονται τα γεγονότα σε σχέση με τον/ην σύντροφό σου και τις συνεργασίες σου. Κάποιες σχέσεις μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους, ειδικά αν είναι τοξικές για την φύση και ιδιοσυγκρασία σου. Ωστόσο, αν οι σχέσεις σου ήταν τεταμένες το προηγούμενο δεκαπενθήμερο, τώρα θα έρθουν στο προσκήνιο για να εξομαλυνθούν οι διαφορές και να «λήξει το εμπάργκο».

 

Λέων

Η Πανσέληνος που θα συμβεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο οίκο σου όψη με την Αφροδίτη του 12ου οίκου σου και τον Ποσειδώνα του 8ου οίκου σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και υποθέσεις ρουτίνας που σε κουράζουν και σε κάνουν να βαριέσαι. Νιώθεις ανικανοποίητος/η τόσο από την καθημερινότητά σου, όσο και από τα χρήματα που αμείβεσαι με αποτέλεσμα να μην έχεις καλή διάθεση. Θα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις και ανθρώπους που σε αγχώνουν.

 

Παρθένος

Ερωτικές ή φιλικές σχέσεις, παιδιά, όνειρα και στόχοι, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στον 5ο οίκο σου με όψη με την Αφροδίτη του 11ου οίκου σου και τον Ποσειδώνα του 7ου οίκου σου, θα έρθουν στο προσκήνιο για να κλείσεις λογαριασμούς που άνοιξες μαζί τους πριν από δεκαπέντε ημέρες. Θα πρέπει να εξισορροπήσεις τις ανάγκες του/ης αγαπημένου/ης σου και των παιδιών σου, σε σχέση με τους στόχους και τα οράματα που έχεις για το μέλλον. Μπορεί ακόμη, την τελευταία περίοδο να έχεις αμελήσει το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Αρκετά ζόρικη θα είναι η συγκεκριμένη Πανσέληνος για εσένα αφού θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στον 4ο οίκο σου και σε όψη με την Αφροδίτη του 10ου οίκου σου και τον Ποσειδώνα του 6ου οίκου σου. Τόσο οι υποχρεώσεις της οικογένειας, όσο και της καριέρας σε έχουν κουράσει με αποτέλεσμα στην καθημερινότητά σου να νιώθεις διαρκώς άρρωστος και χωρίς καθόλου ενέργεια. Θα πρέπει να βρεις τον τρόπο ώστε να εξισορροπήσεις τα παραπάνω διότι στο τέλος θα γεμίσεις με ψυχοσωματικά.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο οίκο σου και σε όψη με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου και τον Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σου. Θα έχεις τάσεις φυγής και αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις με το φυσικό σου σώμα, θα ταξιδέψεις με το νοητικό, προκειμένου να αλλάξεις εικόνες και να αποφύγεις τις δυσκολίες της καθημερινότητάς σου. Ενδέχεται να σε απασχολήσουν νεφελώδη νομικά ζητήματα για τα οποία θα αμφισβητήσεις ακόμη και την κρίση σου και θα μπεις σε ηθικά διλήμματα.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στον 2ο οίκο σου σε όψη με την Αφροδίτη από τον 9ο οίκο σου και σε όψη με τον Ποσειδώνα στον 4ο οίκο σου, για να ανακινήσει γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Ισως προκύψουν ζημιές στο σπίτι, ενδεχομένως με τα υδραυλικά και να χρειαστεί να δώσεις χρήματα προκειμένου να τακτοποιήσεις τις φθορές. Θα έχεις μεγάλη συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων ή του μεγέθους των ζημιών.

 

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στον 1ο οίκο σου και σε όψη με την Αφροδίτη από τον 7ο οίκο σου και τον Ποσειδώνα από τον 3ο οίκο σου, θα προκύψουν θέματα, τόσο με τις συνεργασίες σου όσο και με τα αισθηματικά σου. Το προηγούμενο διάστημα αν ξεκίνησε κόντρα με έναν/μία συνεργάτη/ιδα, πρόσεξε πώς θα την διαχειριστείς για να μην μπει σε κίνδυνο η σχέση σας. Το πιθανότερο είναι να μπλέχτηκες σε λόγια και να έκανες σχόλια ανυπόστατα και τώρα να γυρίσουν όλα εις βάρος σου.

 

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο να συμβαίνει στον 12ο οίκο σου, στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε όψη με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου και τον Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σου, δεν θα είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις υποθέσεις της άμεσης καθημερινότητάς σου και αυτό γιατί σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχεις την ανάγκη να εμβαθύνεις στον ψυχικό σου κόσμο, να αποτραβηχτείς από κοινωνικότητες και υποχρεώσεις προκειμένου να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να βρεις λύσεις σε όλα όσα σου προκαλούν ανασφάλειες και διλήμματα.

 

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο να ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο οίκο σου και σε όψη με την Αφροδίτη του 5ου οίκου σου και τον Ποσειδώνα του 1ου οίκου σου, ετοιμάσου να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, αρχικά στα όνειρα και την φαντασία σου, με κάποιον/α που ανήκει στον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο, ή ακόμη και σε μια ομάδα πολιτική, αθλητική και κοινωνική. Θα έχεις τάσεις φυγής, υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις, κυκλοθυμία και παράλληλα, φλερτ και ερωτικές γνωριμίες.