Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 17:52

Κλείνει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας “Αυγή”

Κλείνει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας “Αυγή”

Τέλος η καθημερινή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας “Η Αυγή”. Ενημερώθηκαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων. Κανονικά συνεχίζουν το κυριακάτικο φύλλο και η διαδικτυακή έκδοση.

Ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους της ιστορικής εφημερίδας “Η Αυγή” το κλείσιμο του καθημερινού της φύλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του εντύπου Σπύρος Σουρμελίδης ενημέρωσε τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων της εφημερίδας για την απόφαση της ιδιοκτησίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα υπάρξει φύλλο αύριο.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία μίλησε για ανάγκη εξορθολογισμού των οικονομικών του κόμματος.

Θα συνεχίσει να είναι στον “αέρα” η online έκδοση της “Αυγής”, καθώς και το κυριακάτικο φύλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις.

Κάλεσμα των εργαζομένων σε συνέλευση

Μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Αυγή” καλούν σε συνέλευση, για να οργανώσουν τη συλλογική τους αντίδραση.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Μόλις μας ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κλείνει από ΑΥΡΙΟ (σ.σ. Τετάρτη 26/6) το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7 μ.μ. στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να οργανώσουμε τη συλλογική μας αντίδραση. Στη συνέλευση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των σωματείων μας».

Περισσότερα στο news247.gr