Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 09:34

Αστρολογία – 09/07/2024

Αστρολογία – 09/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

Κριός

Η καλή και αισιόδοξη διάθεση εξακολουθεί να υπάρχει, όπως και η διάθεση να μην ασχοληθείς με σοβαρά θέματα, μιας και η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 5ο σου και σε ωθεί σε τρέλες, παιχνίδια και ρίσκα τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στον οικονομικό. Προνόησε και «μάζεψε» τα χέρια σου, γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείς με άδειες τσέπες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 2ο σου. Κοίτα να απολαύσεις την ημέρα γιατί αργότερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 4ο σου, όλη η προσοχή σου είναι στραμμένη στην οικογένεια και το σπίτι. Ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 1ο σου, δεν θα ανέχεσαι πολλά πολλά και κυρίως, καταπιεστικές συμπεριφορές. Ενστικτωδώς θα αντιδράς σπασμωδικά, θα εκνευρίζεσαι εύκολα και θα έχεις μια άρνηση για όλα και για όλους/ες. Σε περίπτωση που προκύψουν ανατροπές στο πρόγραμμά σου, δεν θα τις διαχειριστείς με ευελιξία. Παρόλα αυτά αν καταφέρεις να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου θα βγεις κερδισμένος/η.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον 3ο σου, θα έχεις εξαιρετικά καλή διάθεση, τόσο για επικοινωνία όσο και για πήγαινε - έλα, αφού θα είσαι αεικίνητος/η. Ειδικά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 12ο σου, θα έχεις αυξημένη ενέργεια την οποία όμως δεν θα ελέγχεις και θα κάνεις λάθη. Αν δεν μαζέψεις το στόμα σου, θα βγάλεις στην επιφάνεια μυστικά, είτε δικά σου, είτε άλλων και θα εκτεθείς. Μπορεί για παράδειγμα, να σε νευριάσει ο/η σύντροφος και να του μιλήσεις για μια παρελθοντική σου παρασπονδία. Φυσικά θα τα «ρίξεις» όλα επάνω του/ης.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 2ο σου, θα έχεις κτητικές διαθέσεις, ωστόσο με το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον 11ο σου, σε πολύ συντηρητικές συμπεριφορές θα επαναστατήσεις ενώ δεν αποκλείεται να αντιδράσεις για θέματα οικονομικά. Η αλήθεια είναι πως ενδέχεται να προκύψουν απρόσμενα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ενα φιλικό πρόσωπο ενδέχεται να σου ζητήσει να χρηματοδοτήσεις ένα εγχείρημά του/ης, να αρνηθείς, να ξεσπάσει ακραία και να γίνει αιτία σύγκρουσης ανάμεσα σε εσένα και τον/η αγαπημένο/η σου.

 

Λέων

Με την Σελήνη στον 1ο σου στο ζώδιό σου, ξεχειλίζεις από υπέρμετρο εγωισμό γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα. Δεν είναι καλή ημέρα για συμφωνίες και με το τετράγωνο Σελήνης με τον Ουρανό στον 10ο σου, θέματα που θα προκύψουν δύσκολα θα τα διαχειριστείς, με αποτέλεσμα αν δεν προσέξεις, να κινδυνεύσεις να χάσεις την θέση σου. Τις πρωινές ώρες είναι πολύ πιθανό κάποιος/α να σε προκαλέσει επί τούτου, για να μάθει μέχρι που φτάνουν τα όρια και οι αντοχές σου, φρόντισε λοιπόν να συγκρατηθείς για να του στερήσεις την χαρά να σε βγάλει εκτός εαυτού.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να κινείται στον 12ο σου, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με φοβίες και ανασφάλειες που θα σε φέρουν σε επαφή με τις πιο αθέατες πτυχές του εαυτού σου. Θα σου κάνει καλό να απομονωθείς κάποιες ώρες, να διαλογιστείς ή να ονειρευτείς πράγματα που τρέφουν την ψυχή σου, ωστόσο τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 9ο σου, θα έχεις την τάση να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται με ένα συγγενικό πρόσωπο να έρθεις σε σύγκρουση προκειμένου να απελευθερωθείς και να αποδεσμευτείς από κάποια μυστικά.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 11ο σου, θα έχεις την ανάγκη να εστιάσεις σε στόχους και σχέδια για το μέλλον σου ή σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, δείχνοντας την αλτρουιστική πλευρά του εαυτού σου. Οτιδήποτε σου φαίνεται ως αδικία θα το παίρνεις επί προσωπικού, ειδικά αν αντιληφθείς πως αδικούνται φίλοι/ες σου και μάλιστα, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα ξεσπάσεις και θα φανείς περισσότερο απολυταρχικός/ή απ’ ότι πραγματικά είσαι. Στον αισθηματικό τομέα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο κυρίως στις φιλικές σχέσεις και όχι στα ερωτικά σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 10ο σου, η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να εστιάσεις στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Θα προσέχεις πολύ την δημόσια και επαγγελματική σου εικόνα και θα προσπαθείς αρκετά ώστε να μην γίνεις στόχος αρνητικών σχολίων. Ωστόσο αποδεικνύεται αρκετά ταραχώδες το πρωινό σου. Μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από συναδέλφους/ισσες και ενώ δεν είστε καλά οργανωμένοι, να μην μπορούν να ολοκληρωθούν κάποιες εργασίες και να συμπεριφερθείς άσχημα, ή και το αντίθετο, να θεωρήσουν εσένα υπεύθυνο/η και να βγεις ζημιωμένος/η.

 

Τοξότης

Θα έχεις εξαιρετικά καλή διάθεση, τόσο για επικοινωνία όσο και για φιλοσοφικές συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 9ο σου. Ωστόσο τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης/Ουρανού στον 6ο σου, ενδέχεται να χαλάσουν κάποια σχέδια εξαιτίας ξαφνικών υποχρεώσεων ρουτίνας που πίστευες ότι έχουν διευθετηθεί, και μόνο διευθετημένες δεν ήταν. Η έντονη διάθεση για ελευθερία και η αποδέσμευση από τις εργασίες ρουτίνας, σε κάνει υπερβολικά αντιδραστικό/ή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να κινείται στον 8ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον 5ο σου, μια ερωτική σχέση θέλεις να την τελειώσεις και αν μπορούσες, θα το είχες κάνει. Για μια κληρονομική υπόθεση το πιθανότερο είναι να εκνευριστείς αν και θα προσπαθήσεις να κρύψεις τον θυμό σου. Αν είσαι μόνος/η γονέας θα σου δημιουργηθούν προβλήματα με το παιδί σου εξαιτίας της αντιδραστικής συμπεριφοράς του. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο σου και η διάθεσή σου θα γίνει περισσότερο αισιόδοξη αφού θα φιλοσοφήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον 7ο σου θα σε απασχολήσουν έντονα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η διάθεσή σου θα είναι εξαρτημένη από των άλλων, γι’ αυτό όσο μπορείς απόφυγε ανθρώπους που είναι ψυχολογικά φορτισμένοι. Παρόλα αυτά, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα αντιδράσεις στις εξαρτήσεις και τους περιορισμούς μόνο που θα το κάνεις με λάθος ανθρώπους. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο σου, θα έχεις πεσμένη ψυχολογία και ενδέχεται να έχεις τύψεις, ενοχές ή ακριβώς το αντίθετο, να σκέφτεσαι σενάρια εκδίκησης.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 6ο σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στον δρόμο για τις δουλειές σου με το τετράγωνο του Ουρανού στον 3ο σου. Δεν το έχεις που δεν το έχεις με πρακτικές ασχολίες, προκύπτουν και αναπάντεχα θέματα και αποσυντονίζεσαι τελείως. Σε κάθε ανατροπή που θα προκύπτει, θα εκνευρίζεσαι και δύσκολα θα την αποδέχεσαι.  Φρόντισε να έχεις ελέγξει το όχημά σου για να μην σου βγάλει ζημιές. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο σου και θα αυξηθεί η διάθεσή σου για κοινωνικότητες και εξόδους.