Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 16:28

Η κόντρα του Ψινάκη με «15 ανοργασμικές» για την συναυλία της Πρωτοψάλτη στο Μαραθώνα

Γράφτηκε από την
Η κόντρα του Ψινάκη με «15 ανοργασμικές» για την συναυλία της Πρωτοψάλτη στο Μαραθώνα

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και της αρχαιολογικής υπηρεσίας που αρνήθηκε το αίτημά του να γίνει η συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.


Με τη μαγευτική φωνή της εκπληκτικής Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μαραθώνας θα ταξιδέψει σε ένα μουσικό ταξίδι μοναδικό, με ρυθμούς και μελωδίες από την ιδιαίτερη φωνή της καλλιτέχνιδας το Σάββατο το βράδυ, νύχτα πανσελήνου.
Μία συναυλία που ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης οργάνωσε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με σκοπό ένα όμορφο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι για όλους όσους μένουν στο μαγευτικό Μαραθώνα αλλά και για όλους όσους θα βρεθούν εκεί για μία αξέχαστη βραδιά.
Μία συναυλία βέβαια που είχε αρχικά προγραμματιστεί τουλάχιστον στο μυαλό του Ηλία να γίνει στον Τύμβο του Μαραθώνα και ενώ εκείνος έστειλε σχετικό αίτημα στην αρχαιολογική υπηρεσία παίρνοντας μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρωτοβουλία να αναλάβει ακόμη και τη σάρωση του χώρου που παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης τελικά έλαβε αρνητική απάντηση.
Σύμφωνα με την απάντηση της αρμόδιας αρχαιολογικής υπηρεσίας το αίτημα του Δημάρχου Μαραθώνα δεν έγινε δεκτό και αντ' αυτού προτάθηκε να γίνει η συναυλία έξω από το αρχαιολογικό μουσείο Μαραθώνα.
Ο ίδιος όπως λένε συνεργάτες του προσπέρασε τον αρχικό εκνευρισμό του διότι για εκείνον προτεραιότητα είχε η πραγματοποίηση της συναυλίας αυτής της πολύ καλής του φίλης η οποία θα είχε ως κύριο και βασικό στόχο αυτό που ο γνωστός Δήμαρχος επιδιώκει την προβολή του Μαραθώνα σε όλα τα επίπεδα στη λογική ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους.
Ο ίδιος χειμαρρώδης όπως πάντα έστειλε μήνυμα προς αυτούς που έπρεπε με έναν έξυπνο τρόπο κάνοντας σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Η καλή μου φίλη και Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Άλκηστις Πρωτοψάλτη και εγώ σας καλούμε όλους το Σάββατο 29, στην πανσέληνο του Αυγούστου, σε μια συναυλία που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας κάνει την τιμή να προσφέρει σε όλους μας στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου. Θέλω προσωπικά να αφιερώσω σε καμιά 15αριά ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε το "Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα"...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΑΑ!!!!».
Να σημειωθεί ότι η συναυλία θα γίνει τελικά στην αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου στις 9 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER