Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 17:00

Η γιαγιά από την Πάτρα που μπήκε πρώτη στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων

Γράφτηκε από την
Η γιαγιά από την Πάτρα που μπήκε πρώτη στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων

Γιαγιά με δύο εγγόνια κατάφερε να μπει πρώτη στην σχολή της Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας.


Φαίνεται απίστευτο , αλλά η θέληση της Ελένης Αντωνοπούλου ήταν τέτοια που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο στην προσπάθειά της να σπουδάσει , έστω κι αν θα είναι η μεγαλύτερη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Πάτρας όπου πέτυχε!
Η απόφαση της Ελένης Αντωνοπούλου να σπουδάσει ήταν ένα όνειρο που διατηρούσε επί χρόνια. Από την εποχή που σταμάτησε το σχολείο, καθώς παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία.
Ωστόσο, αργότερα και παρότι είχε 3 παιδιά αποφάσισε να συνεχίσει για να πάρει το απολυτήριο του σχολείου, που ήταν και ο μεγάλος της καημός.
Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλή, έχοντας μάλιστα υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα, στο Εσπερινό Λύκειο όπου φοιτούσε.
Αυτό ήταν και το ερέθισμα για να διαβάσει για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Αλλωστε η στήριξη που είχε από τον σύζυγό της και τα παιδιά της ήταν θερμή.
Ετσι από σήμερα το πρωί η οικογένεια έχει ως μέλος μια φοιτήτρια 51 ετών με τρία παιδιά και δύο εγγόνια και άπαντες γλεντούν την μεγάλη επιτυχία.
Εως και η μια της κόρη που βρισκόταν σε διακοπές , όταν πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός της μαμάς, επέστρεψε στην Πάτρα για να γιορτάσει μαζί της!
Πηγή: topontiki.gr


NEWSLETTER