Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 12:21

Χαλκιδική: Λήστεψαν επιχειρηματία στο εξοχικό του σπίτι

Γράφτηκε από την
Χαλκιδική: Λήστεψαν επιχειρηματία στο εξοχικό του σπίτι

Θύμα ληστείας από τρεις άγνωστους έπεσε, αργά χθες το βράδυ, επιχειρηματίας, 61 ετών, μέσα στην εξοχική του κατοικία, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες αρχικά εισέβαλαν στο άδειο σπίτι, όπου περίμεναν να επιστρέψει ο ένοικός του. Όταν εκείνος έφτασε στο σπίτι, οι δράστες, φορώντας φουλ φέις κουκούλες, τον ακινητοποίησαν με πιστόλι, ενώ του δέσμευσαν τα χέρια, ζητώντας να τους αποκαλύψει το σημείο όπου είχε κρυμμένα τα χρήματα.

   Αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, άρπαξαν το ρολόι του θύματος -κατά δήλωση του ιδίου αξίας 60.000 ευρώ- 80 πούρα και 5000 ευρώ, τα οποία είχε τοποθετήσει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, το οποίο και ερεύνησαν προηγουμένως.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παθών δραστηριοποιείται στο χώρο της διασκέδασης στη Χαλκιδική και εξετάζεται οι δράστες να τον γνώριζαν.

   Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

   Στο μεταξύ, απρόσκλητους επισκέπτες δέχθηκε μετά τα μεσάνυχτα ανδρόγυνο ηλικιωμένων στην Πλατεία Περιστερώνα, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

   Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, δίδυμο ληστών μπήκε στην μονοκατοικία των ηλικιωμένων και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε κοσμήματα φο-μπιζού, ενώ κατά την αποχώρησή τους, οι δράστες, που αναζητούνται, κλείδωσαν τα θύματα στο σπίτι τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER