Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 17:08

Μύκονος: Συνελήφθη εκ νέου ο 25χρονος μπράβος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Βαγγέλη Πέππου

Γράφτηκε από την
Μύκονος: Συνελήφθη εκ νέου ο 25χρονος μπράβος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Βαγγέλη Πέππου

Αφού ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σύρου άφησε προσωρινά ελεύθερο τον 25χρονο Ε.Δ. μέχρι να απολογηθεί στον Ανακριτή, ο δεύτερος όχι μόνο εξέδωσε ένταλμα εκ νέου σύλληψής του, αλλά και αναβάθμισε την κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.



Η γενική κατακραυγή για την απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου να αφήσει προσωρινά ελεύθερους τον υπεύθυνο της εταιρείας security του Super Paradise στη Μύκονο και του υπαλλήλου του, η απορία ακόμα και των αστυνομικών που ερεύνησαν την υπόθεση και προπαντός τα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος των δραστών που συνέλεξαν οι αστυνομικοί κατά την προανάκριση, οδήγησαν τελικά τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου όχι μόνο στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 25χρονου Ε.Δ., αλλά και στην αναβάθμιση της κατηγορίας σε βάρος του από πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Έτσι λοιπόν, τα μεσάνυχτα συνελήφθη ξανά στη Μύκονο, από άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος εκ νέου ο 25χρονος, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή και θα οδηγηθεί για απολογία ενώπιόν του σήμερα το απόγευμα, όπως και ο 34χρονος εργοδότης του, που επίσης είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Σημειώνεται, ότι ο 25χρονος επί δύο ημέρες κρυβόταν έως ότου παρέλθει το αυτόφωρο σε βάρος του.

Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, την Κυριακή το βράδυ έξω από το Super Paradise, ο κατηγορούμενος από κοινού με τον 34χρονο εργοδότη του Γ.Γ., προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη στον 31χρονο Κύπριο οικογενειάρχη Βαγγέλη Πέππο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματισθείς διακομίστηκε με ελικόπτερο από το Κέντρο Υγείας Μυκόνου και νοσηλεύεται σε κώμα, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο κρανίο, στο  Θριάσιο Νοσοκομείο Αττικής. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου και προχθές το πρωί εντόπισαν και συνέλαβαν το 34χρονο, ενώ ο 25χρονος παραδόθηκε χθες το πρωί, στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, παρουσία του δικηγόρου του και μετά από παρέλευση του αυτοφώρου σε βάρος του.

Με εντολή του Εισαγγελέα Σύρου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, όπως και το αφεντικό του, που τους έδωσε διήμερη προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή…

Ωστόσο, ο κ. Ανακριτής μελέτησε την δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί και αποφάσισε πως έπρεπε να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε βάρος του 25χρονου και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, εξετάζεται το υλικό του κλειστού κυκλώματος του Super Paradise για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και υπάρχουν καταθέσεις που καίνε τον 25χρονο, καθώς κάνουν λόγο για λαβή «που τον σήκωσε στον αέρα και τον σώριασε με δύναμη κάτω» με αποτέλεσμα το θύμα να χτυπήσει με το κεφάλι στο κράσπεδο και να υποστεί σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις!

Το χρονικό του περιστατικού

Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, το περιστατικό συνέβη στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 31χρονος Κύπριος που βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο μαζί με την σύζυγό του και την παρέα του, ήρθε στα χέρια με έναν άλλον Κύπριο από μία άλλη παρέα με την οποία διαπληκτίστηκαν. Τότε, επενέβησαν οι άντρες της ιδιωτικής εταιρείας security, με την οποία συνεργάζεται το Super Paradise και έβγαλαν έξω από το μαγαζί τους δύο εμπλεκομένους. Στη συνέχεια, ο 31χρονος προσπάθησε να ξαναμπεί στο  νυχτερινό κέντρο, καθώς η σύζυγός του που δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί βρισκόταν μέσα, με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια… με τους άντρες της security. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας security, τον χαστούκισε και 25χρονος υπάλληλος του, τον άρπαξε και τον πέταξε με δύναμη στο έδαφος. Αμέσως μετά το περιστατικό, οι εμπλεκόμενοι μπράβοι, αφού μεταφέρθηκε το θύμα στο Κέντρο Υγείας του νησιού και ενημερώθηκε η Αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER