Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 12:40

Λάρισα: Μια τηλεόραση οδήγησε στην εξιχνίαση πέντε κλοπών

Γράφτηκε από την
Λάρισα: Μια τηλεόραση οδήγησε στην εξιχνίαση πέντε κλοπών

Μία τηλεόραση που κουβαλούσε στην πλάτη του αποτέλεσε τον μίτο της Αριάδνης για να ξετυλιχτεί η δράση ενός 33χρονου Έλληνα και των δύο συνεργών του.

Όταν οι άνδρες της Ασφάλειας είδαν ένα νεαρό να περπατάει σε ένα δρόμο στην Λάρισα φορτωμένος με μια… τηλεόραση, κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι ύποπτο έκρυβε. Τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με έναν από τους δράστες πέντε κλοπών που έγιναν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.

Όπως αποδείχθηκε, ο 33χρονος Έλληνας είχε «βουτήξει» την τηλεόραση μέσα από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που διέρρηξε λίγο νωρίτερα. Όμως, μέσα σε ένα σακίδιο που είχε μαζί του βρέθηκαν 300 δολάρια, 700 αλβανικά λεκ, ένα κράνος, κλειδιά, ρούχα, δύο κινητά και διάφορα αντικείμενα που ήταν φανερό ότι προέρχονται από κλοπές και κατασχέθηκαν.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 33χρονος μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του είχαν κλέψει την περασμένη Τετάρτη ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., την Πέμπτη είχαν αρπάξει τις τσάντες δύο γυναικών με χρήματα, δύο κινητά και προσωπικά αντικείμενα και την Παρασκευή είχαν αρπάξει την τσάντα άλλης μιας γυναίκας με ανάλογο περιεχόμενο! 

Σε βάρος του 33χρονου ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: protothema.gr


NEWSLETTER