Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 17:25

Ακόμα και ποινή φυλάκισης για τους λαθρεπιβάτες των αστικών συγκοινωνιών!

Γράφτηκε από την
Ακόμα και ποινή φυλάκισης για τους λαθρεπιβάτες των αστικών συγκοινωνιών!

Όσοι «συλληφθούν» να χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο, θα κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση, εάν γίνει αποδεκτή η πρόταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ, Γρηγόρη Δημητριάδη.

 

Σαν να μην ήταν αρκετή η επερχόμενη αύξηση 10% στις τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες, πλέον, όσοι «συλληφθούν» να χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο, θα κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση, εάν γίνει αποδεκτή η πρόταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Το στέλεχος των αστικών συγκοινωνιών ευχαρίστησε την κυβέρνηση που υιοθέτησε τις περισσότερες προτάσεις που της είχε καταθέσει και πρόσθεσε πως είχε συστήσει να μετατραπεί σε πλημμέλεια από πταίσμα η αποφυγή χρήσης εισιτηρίων.

«Είχαμε πει ότι και η αποφυγή εισιτηρίων έπρεπε να γίνει πλημμέλεια αντί πταίσματος, όχι προφανώς για να τιμωρήσουμε αυστηρά κάποιον, αλλά απλά και μόνο για να περάσει ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι οι αστικές συγκοινωνίες πρέπει να είναι βιώσιμες και ποιοτικές, αντί να τις κατασπαταλούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER