Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 16:29

Θεσσαλονίκη: Οι ανήλικοι βιντεοσκοπούσαν το βιασμό του 7χρονου στο Παπάφειο

Γράφτηκε από την
Θεσσαλονίκη: Οι ανήλικοι βιντεοσκοπούσαν το βιασμό του 7χρονου στο Παπάφειο

Οι ανήλικοι «πρωταγωνιστές» παραπέμφθηκαν να δικαστούν για βιασμό, αποπλάνηση και προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για το Παπάφειο Ορφανοτροφείο και συγκεκριμένα για την κόλαση που βίωνε ένα 7χρονο αγόρι το 2012. Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, στην υπόθεση κακοποίησης του ανήλικου παιδιού δεν είναι ένας αλλά έξι οι ανήλικοι (ηλικίας 10 έως 13 ετών). Στη δικογραφία γίνεται αναφορά σε βιασμούς αλλά και βιντεοσκοπήσεις. Οι σοκαριστικές στιγμές που βίωνε το άτυχο παιδί δεν είχαν τέλος, καθώς φέρεται ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και ενώ κοιμόταν στο θάλαμο του ιδρύματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αναφέρεται ότι οι κατηγορούμενοι έφτασαν στο σημείο να καταγράφουν τα όσα έκαναν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Σε ένα από τα βίντεο, τέσσερα παιδιά επευφημούν και χειροκροτούν την παρενόχληση του 7χρονου από δύο άτομα. Οι προτροπές τους είναι εμφανείς, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν και αυτά κατηγορίες ως ηθικοί αυτουργοί. Οι ανήλικοι «πρωταγωνιστές» παραπέμφθηκαν να δικαστούν για βιασμό, αποπλάνηση και προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

Για την υπόθεση του βιασμού 7χρονου αγοριού στο Παπάφειο ίδρυμα, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ρωτήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης προς τιμήν των υπηρετούντων στο Νατοϊκό στρατηγείο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να σχολιάσει τη στάση του Μητροπολίτη Άνθιμου και αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για το θέμα. Από τη στιγμή που μπήκε εισαγγελέας στην υπόθεση, δεν θέλω να κάνω σχόλιο».

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER