Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 15:46

Επίτιμος διδάκτορας στο Πάντειο ο πρ. πρωθυπουργός Παν. Πικραμένος

Γράφτηκε από την
Επίτιμος διδάκτορας στο Πάντειο ο πρ. πρωθυπουργός Παν. Πικραμένος

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, θα αναγορευθεί ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος.

 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη αίθουσα «Αριστοτέλης» του Παντείου Πανεπιστημίου, την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, στις 19:00.

Για τον τιμώμενο πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού θα μιλήσει η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και πάρεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σταυρούλα Κτιστάκη. Θα ακολουθήσει η ανάγνωση του σχετικού ψηφίσματος της συνέλευσης του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης για την αναγόρευση του κ. Πικραμμένου, από τον πρόεδρο του εν λόγω Τμήματος, αναπληρωτή καθηγητή Βασίλη Κέφη.

Η αναγόρευση και η παράδοση του διδακτορικού διπλώματος στον κ. Πικραμμένο θα πραγματοποιηθεί από τον πρύτανη του Παντείου, καθηγητή Γρηγόριο Τσάλτα. Στη συνέχεια θα γίνει η περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο και το επιτηβέννιο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος από τον κοσμήτορα της Σχολής, καθηγητή Αναστάσιο Τασόπουλο και την αντιπρύτανη, καθηγήτρια Ισμήνη Κριάρη.

Τέλος, η τελετή θα κλείσει με ομιλία του κ. Πικραμμένου με θέμα: «Ο ρόλος της Δικαιοσύνης στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER