Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 16:35

Τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρός 50χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του, σε πλημμυρισμένο δρόμο

Γράφτηκε από την
Τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρός 50χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του, σε πλημμυρισμένο δρόμο

Ο άντρας είχε ήδη ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του όταν έφτασαν οι πυροσβέστες - Λασπωμένοι χείμαρροι οι δρόμοι στην περιοχή - Τα ορμητικά νερά παρέσυραν ό,τι έβρισκαν.


Τραγικές συνέπειες φαίνεται πως είχε η σημερινή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας άντρας ηλικίας 50 ετών ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Μενίδι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και η μητέρα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι, ενώ όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος.
Το Μενίδι ήταν από τις περιοχές της Αττικής που χτυπήθηκε περισσότερο από την σημερινή κακοκαιρία. Από το πρωί, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λασπωμένους χειμάρρους, ενώ τα νερά κατέβαιναν με ορμή, παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισαν κάτοικοι και περαστικοί, ενώ όπως καταγγέλλουν δεν είναι η πρώτη φορά που ζουν κάτι τέτοιο στην πόλη.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER