Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 13:39

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταγγελία για επεισόδιο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας

Γράφτηκε από την
Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταγγελία για επεισόδιο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας

Σοβαρή καταγγελία για βία και ύβρεις από την πλευρά συνηγόρου κατηγορούμενου της δίκης της Χρυσής Αυγής, σε βάρος δύο ατόμων που παρακολουθούν τη διαδικασία, κάνει η πολιτική αγωγή.


Σύμφωνα με την καταγγελία της πολιτικής αγωγής, που θα αναγνωσθεί σε λίγο στο δικαστήριο, ο συνήγορος υπεράσπισης Στάθης Καρυδομάτης απώθησε βίαια και χαστούκισε έναν 28χρονο αλλοδαπό δημοσιογράφο καθώς και μια νεαρή γυναίκα που παρακολουθούν τη διαδικασία.
Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέστησαν και στους δύο να προχωρήσουν στην υποβολή μηνύσεων ώστε να κινηθεί σε βάρος του συνηγόρου η αυτόφωρη διαδικασία.
Σύμφωνα με τον 28χρονο δημοσιογράφο, Alp Kayserilioglou, ο ίδιος καθώς και η νεαρή κοπέλα στο διάλειμμα της διαδικασίας, προσπαθώντας να περάσουν από τον χώρο που κάθονται οι συνήγοροι υπεράσπισης για να βγουν έξω, δεχθηκαν λεκτική επίθεση από τον κ. Καρυδομάτη, ο οποίος σύμφωνα με τους δύο καταγγέλλοντες απώθησε πιάνοντας από το πιγούνι τον 28χρονο και χαστούκισε την κοπέλλα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER