Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 12:39

Σεκιουριτάς διώχνει αφρικανό επιβάτη από βαγόνι του ΗΣΑΠ (βίντεο). Η απάντηση της ΣΤΑ.ΣΥ

Γράφτηκε από την
Σεκιουριτάς διώχνει αφρικανό επιβάτη από βαγόνι του ΗΣΑΠ (βίντεο). Η απάντηση της ΣΤΑ.ΣΥ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες βίντεο με υπάλληλο σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ να προσπαθεί με το έτσι θέλω να κατεβάσει από το συρμό αφρικανό επιβάτη, με την πρόφαση ότι δεν επιτρέπεται να μεταφέρει στο συγκεκριμένο βαγόνι τη μεγάλη βαλίτσα που είχε μαζί του.

Ισχυριζόμενος ότι κάτι τέτοιο αναγράφεται στο μπροστά μέρος του συρμού, και αναφέροντας «εγώ κάνω κουμάντο εδώ» (!!) καθυστέρησε κατά πολύ την έναρξη του δρομολογίου, πιέζοντας τον Αφρικανό να κατέβει από το βαγόνι που βρισκόταν και να πάει στο τελευταίο βαγόνι που -υποτίθεται- επιτρέπεται η μεταφορά της μεγάλης βαλίτσας. Κάτι τέτοιο ισχύει, βέβαια, μόνο για τα ποδήλατα.

Τελικά, έπειτα και από την παρέμβαση ορισμένων επιβατών του βαγονιού, το επεισόδιο σταμάτησε με τον Αφρικανό να παραμένει στο εν λόγω βαγόνι, αφού δεν είχε πράξει κάτι επιλήψιμο. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει δημιουργήσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις. Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας!

Έπειτα από τη δημοσιότητα που πήρε το περιστατικό, ο ΗΣΑΠ έβγαλε σχετική ανακοίνωση

Στην ανακοίνωσή της η ΣΤΑ.ΣΥ καταδικάζει το περιστατικό και σημειώνει ότι σκοπεύει να κινηθεί και νομικά κατά της εταιρείας σεκιούριτι καθώς παραβιάστηκαν τα μεταξύ τους συμφωνηθέντα ενώ ζητά και την αντικατάσταση του εν λόγω υπαλλήλου.


NEWSLETTER