Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 10:42

Μάγδα Φύσσα: "Μας σκότωσαν και κάθε μέρα χώνουν πιο βαθιά το μαχαίρι"

Γράφτηκε από την

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο» δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για την επικείμενη αποφυλάκιση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του γιού της Παύλου, Γιώργου Ρουπακιά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ζήτησε να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του και να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο. «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Βλέπουμε το κτήνος αυτό, το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι' αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Φύσσα και πρόσθεσε: «Έμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μάς χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι».

Ζήτησε να προχωρήσει και να τελειώσει επιτέλους αυτή η δίκη και υποστήριξε ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν, για να καθυστερήσουν» και για να εξευτελιστεί η υπόθεση.

«Αυτή τη στιγμή δεν δικάζεται μόνο ο δολοφόνος του Παύλου, δικάζεται όλη η Χρυσή Αυγή» κατέληξε η κ. Φύσσα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ