Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 19:29

Ένα ακόμα ξενοδοχείο ανοίγει στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου

Γράφτηκε από την
Ένα ακόμα ξενοδοχείο ανοίγει στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου

Αλλάζει ο χάρτης της ευρύτερης περιοχής του Κεραμεικού με την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο, που κάνει και την πρώτη της παρουσία στην Ελλάδα.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα ανοίξει τις πύλες της την 1η Δεκεμβρίου, στο κτίριο που πριν από χρόνια ήταν γνωστό ως ξενοδοχείο Imperial που ανήκε στον όμιλο της Grecotel. Όπως τονίστηκε σε σημερινή συνάντηση με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής μονάδας, η επένδυση ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατομμύρια και αναμένεται επίσης να συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς θα απασχοληθούν άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα.

Την ίδια στιγμή περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες θα περνούν το κατώφλι του ξενοδοχείου κάθε χρόνο, όπως τονίστηκε από την ομάδα διοίκησης του νέου ξενοδοχείου, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Το Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο) θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500τμ χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, καθιστώντας το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα. Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα roof top μπαρ-εστιατόριο 450τμ, με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα. 

Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη.

Σχετικά με τα ξενοδοχεία Wyndham Grand

Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας 

μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον, σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, τα οποία είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER