Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 15:22

Wind: Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 25 εκατ. ευρώ

Γράφτηκε από την
Wind: Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 25 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά 25 εκατ. ευρώ, στη Wind από τους μετόχους της «αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη τους στις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, σε συνδυασμό με την πρόσφατη επιτυχή άντληση κεφαλαίων ύψους 250 εκατ. ευρώ μέσω ομολογιακού δανείου από τις διεθνείς αγορές, ενισχύει περαιτέρω τη ρευστότητα της WIND και επισφραγίζει την απρόσκοπτη συνέχιση του επενδυτικού προγράμματος της πενταετίας 2017-2021, που εστιάζει σε δίκτυα νέας γενιάς στην κινητή (4G, 4G+) και σταθερή (VDSL, FTTx) τηλεφωνία, αλλά και στην παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου στο άμεσο μέλλον.

«Η ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και η στήριξη των μετόχων αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της WIND. Μέσα σε ένα εύθραυστο οικονομικό περιβάλλον υλοποιούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το επενδυτικό μας πλάνο σε δίκτυα υπερ-υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες. Βασική μας προτεραιότητα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη αξία, όχι μόνο για τους εργαζόμενους και τους μετόχους μας, αλλά και για τη χώρα», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER