Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 13:08

Ξεκινά το δεύτερο ετήσιο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών

Γράφτηκε από την
Ξεκινά το δεύτερο ετήσιο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών

Την έναρξη των εργασιών του δεύτερου ετήσιου συνεδρίου του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών θα κηρύξει σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο συνέδριο, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου, θα παραβρεθούν 250 και πλέον προσωπικότητες, για να συζητήσουν 41 θέματα που απασχολούν την πορεία του κόσμου, της Ευρώπης και της χώρας μας.

Θα συμμετάσχουν ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, σημαντικά think-tank του εξωτερικού, νυν και πρώην υπουργοί, πρώην πρωθυπουργοί και πολύ σημαντικοί εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στις συνεδρίες του φόρουμ θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο μέλλον της Ευρώπης, στη σύνδεση χρέους και ανάπτυξης, στο μέλλον του τραπεζικού συστήματος και στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολύ-συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται σε 3 διαφορετικούς χώρους. Ειδικά, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες σε 5 αίθουσες ενώ αρκετές είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο περιθώριο του φόρουμ.

Πολλές συνεδρίες θα μεταδοθούν live μέσα από το επίσημο site του συνεδρίου και το κανάλι του Delphi Economic Forum στο YouTube.

Για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.delphiforum.gr  ή τη σελίδα του φόρουμ στο Facebook https://www.facebook.com/delphiforum 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER