Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 18:03

Κόκκαλης κατά ΟΠΑΠ: Μοναδικό ιδιωτικό μονοπώλιο

Γράφτηκε από την

Ο πρόεδρος της Intralot, στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας, δεν απέκλεισε την αποχώρηση από την ελληνική αγορά, αν δεν αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης. Αιχμές για την ΕΕΕΠ και το καθεστώς λειτουργίας της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Σκληρή κριτική στο καθεστώς με το οποίο λειτουργεί η ΟΠΑΠ ΑΕ, στην Ελλάδα, άσκησε ο πρόεδρος του ΔΣ της Intralot κ. Σωκράτης Κόκκαλης, κάνοντας λόγο για "μοναδικό ιδιωτικό μονοπώλιο".

Μιλώντας στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της Intralot  και αναφερόμενος στο διαδικτυακό στοίχημα στη χώρα μας, τόνισε ότι είχε ανακοινωθεί διαγωνισμός, που δεν γίνεται, την ώρα που παγκοσμίως το παράνομο στοίχημα διακινείται διαδικτυακά.

"Ελπίζουμε ότι θα σταματήσει η αναρχία με τις Online άδειες. Η ΟΠΑΠ ΑΕ δεν έχει παρουσία, ενώ υπάρχουν σοβαρές εταιρείες όπως η Stoiximan.gr", είπε χαρακτηριστικά. Συνεχίζοντας, ο κ. Κόκκαλης σημείωσε ότι στην Ελλάδα η ΕΕΕΠ, είναι υπέρ του ιδιωτικού μονοπωλίου της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Intralot, αναφέρθηκε και στο μέλλον της εταιρείας του, σημειώνοντας ότι υπάρχει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ελλάδα.

"Το μόνο που δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν είναι το ελληνικό χρηματιστήριο. Εγώ δεν παίζω χρηματιστήριο. Ούτε έχω σκοπό να επενδύσω στο  Ελληνικό Χρηματιστήριο. Μας ρωτάνε γιατί δεν έχετε φύγει. Το μελετάμε πολύ σοβαρά. Υπάρχουν χρηματιστήρια, που και θα ήθελαν και θα μπορούσαμε να πάμε", είπε ο κ. Κόκκαλης και κατέληξε λέγοντας:

"Εμείς θεωρούμε τον εαυτό μας ελληνική εταιρεία. Αλλά κοιτάμε Λονδίνο και Νέα Υόρκη και έχουμε αρχίσει συζητήσεις. Δεν επιθυμούμε, αλλά ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν θα μας αναγκάσει".

Πηγή: news247.gr