Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 17:31

Για τις αγορές σας με ασφάλεια, η προπληρωμένη κάρτα σάς δίνει λύσεις!

Γράφτηκε από την
Για τις αγορές σας με ασφάλεια, η προπληρωμένη κάρτα σάς δίνει λύσεις!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μας έφερε όλους αντιμέτωπους λίγο έως πολύ με τις αλλαγές στις συνήθειές μας, στον τρόπο που χειριζόμαστε τα χρήματα και τις αγορές χωρίς μετρητά.

Η ρουτίνα δεν είναι εύκολο να αλλάξει, ειδικά όταν ο τρόπος που γίνεται αυτό δεν ωφελεί. Όσοι είχαμε μείνει που δεν χρησιμοποιούσαμε κάρτες για τις συναλλαγές μας, τώρα πια έχουμε συνηθίσει σε αυτήν την πρακτική. Η χρεωστική κάρτα είναι το πρώτο βήμα. Τώρα πια που το αφορολόγητο θα μετρά με αγορές με κάρτες, οι προπληρωμένες κάρτες ήρθαν να δώσουν λύσεις. Ακόμη και τους φόρους μπορούμε πλέον να πληρώνουμε μέσω Taxis με κάρτα

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς κάτοχος πιστωτικής για να κάνει αγορές σε διαδικτυακά καταστήματα που δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες. Η prepaid κάρτα είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια των καταναλωτών στο εξωτερικό και σιγά σιγά και στην Ελλάδα. Δεν έχεις να πληρώνεις δώσεις, δεν περιμένεις να εγκριθεί το αίτημά σου από την τράπεζα, η έκδοση της κάρτας γίνεται για όλους και σε σύντομο χρόνο. Είναι το αγαπημένο προϊόν κυρίως των παιχτών στο διαδίκτυο αλλά και εκείνων που δεν θέλουν να δίνουν τα στοιχεία της κάρτας τους σε άγνωστα καταστήματα στο διαδίκτυο. Με την κάρτα αυτή κρατάτε την ανωνυμία σας! Ξοδεύετε μόνο όσα έχετε φορτώσει στην κάρτα. Είναι τα μετρητά σε μορφή κάρτας. 

Η διαδικασία μάς είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να «φορτώσει» στην κάρτα του.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν κάνει την ζωή τους πιο εύκολη με αυτόν τον τρόπο. Ουσιαστικά μπορεί κάποιος να κάνει τις συναλλαγές που απαιτούν πιστωτική χωρίς όμως να έχει ούτε πιστωτική, ούτε τραπεζικό λογαριασμό.

 


NEWSLETTER