Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 13:28

Στη Βουλή η σύλληψη Σακκά και Σεϊσίδη

Γράφτηκε από την
Στη Βουλή η σύλληψη Σακκά και Σεϊσίδη

«Η σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης και των διωκτικών Αρχών. Δίνει το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι απέναντι σε όσους παραβιάζουν τον νόμο», ανέφερε στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Για το θέμα των Εξαρχείων, ο κ. Τόσκας είπε ότι το υπουργείο, σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής, διαμορφώνει περιβάλλον ασφαλείας με «συστηματικό και χειρουργικό τρόπο» και πρόσθεσε πως «πρόσφατα εξολοθρεύτηκε μεγάλο μέρος της μαφίας των ναρκωτικών στην περιοχή και δεν ήταν επιτυχία μίας ημέρας».

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, την κατηγόρησε ότι επιχειρεί να ψαρέψει σε θολά νερά και παριστάνει τον «φίλο» της ΕΛΑΣ και της ασφάλειας. «Δεν θα επιτρέψουμε τη δράση όσων επιδιώκουν την ένταση και την υπονόμευση της Δημοκρατίας. Είναι "ξένο σώμα" για την ΕΛΑΣ και αυτό το γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Δεν μπορούν να κάνουν κριτική και να εμφανίζονται ως τιμητές όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς και επιδιώκουν την ένταση» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Κασιδιάρης έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ «για τη σύλληψη των αριστερών τρομοκρατών και αναρχικών Σακκά και Σεϊσίδη» και πρόσθεσε ότι το έγκλημα συγκάλυψης των τρομοκρατών είναι διαρκές, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους τρομοκράτες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER