Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 21:38

Κουτσούμπας: "Μόνη λύση είναι ισχυρό το ΚΚΕ"

Γράφτηκε από την
Κουτσούμπας: "Μόνη λύση είναι ισχυρό το ΚΚΕ"

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, συμμετείχε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δηλώσεις του τόνισε πως «οι υποσχέσεις από τη ΔΕΘ του κ. Τσίπρα για ανάπτυξη αφορούν μόνο σε λίγους μονοπωλιακούς ομίλους στο μεγάλο κεφάλαιο που θα δουν ξανά τα κέρδη τους να εκτοξεύονται στα ύψη δίνοντας και ένα ξεροκόμματο, ένα πιάτο φαΐ στην πιο ακραία φτώχεια». Για όλους τους υπόλοιπους, προσέθεσε, για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, οι οποίοι θα εξακολουθούν να βασανίζονται, θα εξακολουθούν να υπάρχουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα εξακολουθούν να γίνονται μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, θα εξακολουθούν να μπαίνουν «λουκέτα» και να γίνονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε μικρές επιχειρήσεις, θα συνεχίζεται η άγρια δυσβάσταχτη φορολογία.

Σε αυτό το πλαίσιο, σημείωσε πως «η κατάσταση δεν πάει άλλο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξακολουθεί να ικανοποιεί το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, τους εταίρους και συνεχίζει να ματώνει το λαό μας» και επισήμανε πως συνεχίζει την ίδια πολιτική που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. «Μόνο τώρα η λύση είναι ισχυρό ΚΚΕ, εργατικό λαϊκό κίνημα ισχυρό, έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει ξανά η πραγματική ελπίδα μέσα στο λαό» ανέφερε καταληκτικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER