Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 17:24

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε θέση πιλότου F16

Γράφτηκε από την
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε θέση πιλότου F16

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης και βίωσε μια εμπειρία προσομοίωσης πτήσης ενός μαχητικού αεροσκάφους.

Η 115 Πτέρυγα Μάχης, η οικία - μουσείο του Ελ.Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων και το ΜΑΙΧ οι σταθμοί της περιοδείας του Προέδρου της ΝΔ στην Κρήτη. Οι επισκέψεις του κ.Μητσοτάκη, ξεκίνησαν από την 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι Χανίων.

Εκεί ο Πρόεδρος της ΝΔ μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, ενημερώθηκαν από τον Διοικητή της μονάδας, ενώ κάθισε και στην θέση του πιλότου ενός μαχητικού αεροσκάφους στον ειδικό προσομοιωτή πτήσης που διαθέτει η μονάδα.

Πριν αναχωρήσει απο την 115 ΠΜ ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά, επισκέφθηκα, σήμερα, την 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι, στα Χανιά. Για εμένα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το σύνολο της θητείας μου σε μία Πτέρυγα Μάχης, στην 346 Μοίρα, στην Αγχίαλο.

Είχα την ευκαιρία και σήμερα να συνομιλήσω με τους χειριστές και το προσωπικό. Να διαπιστώσω, για άλλη μία φορά, την άρτια επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Θέλω, στο πρόσωπο των χειριστών, που έχουν την καλοσύνη να με πλαισιώσουν σήμερα, να συγχαρώ όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τους χειριστές μας, αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύ μεγάλη προσπάθεια, την οποία καταβάλλουν, να διασφαλίσουν σε δύσκολους καιρούς την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Θέλω να γνωρίζουν ότι η Πολιτεία και η Νέα Δημοκρατία θα βρίσκονται πάντα κοντά τους, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη δυσκολία του εγχειρήματός τους, της δουλειάς τους. Να γνωρίζουν ότι απολαμβάνουν πάντα τον αμέριστο σεβασμό και την εκτίμησή μας.

Χρόνια πολλά και πάλι για την Πολεμική μας Αεροπορία»

Πηγή: news247.gr

 


NEWSLETTER