Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 16:01

Πυρά Τσίπρα κατά Μητσοτάκη στη Βουλή

Γράφτηκε από την
Πυρά Τσίπρα κατά Μητσοτάκη στη Βουλή

Ο πρωθυπουργός στη συζήτηση για το πόρισμα της εξεταστικής για κόμματα και ΜΜΕ αναμένεται να ανεβάσει το θερμόμετρο στο ¨κόκκινο¨ με τον πρόεδρο της ΝΔ.

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο συνεχιστής του παλιού πολιτικού συστήματος" αναμένεται να επισημάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, ο πρωθυπουργός στη Βουλή, καταλογίζοντας ευθύνες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάνοντας ειδική αναφορά στην περίπτωση του ¨Κήρυκα Χανίων¨. Σε αυτό το ζήτημα εκτιμούν από το Μαξίμου πως από τη ΝΔ δεν έχουν δώσει απαντήσεις.

Ειδική αναφορά από τον Αλέξη Τσίπρα θα γίνει και στην πορεία της αξιολόγησης δίνοντας το στίγμα της κυβέρνησης για την πορεία που θα ακολουθηθεί, αλλά και την αισιοδοξία του πως οι εκκρεμότητες θα κλείσουν στην ώρα τους.

Ενόψει της Σύνοδου Κορυφής την Παρασκευή στην Μάλτα ο πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί σήμερα και με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να αποτυπωθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν από την πλευρά των δανειστών όσον αφορά την αξιολόγηση.

Από το κυβερνητικό στρατόπεδο αναμένουν να υπάρξει επίθεση και για το ζήτημα της δραχμής και τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη.

Πηγή: news247.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER