Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 17:27

ΣΥΡΙΖΑ για Κυρ. Μητσοτάκη: "Απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει πολύ μεγάλο απόθεμα θράσους"

Γράφτηκε από την
ΣΥΡΙΖΑ για Κυρ. Μητσοτάκη: "Απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει πολύ μεγάλο απόθεμα θράσους"

Έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματος της ΝΔ, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει πολύ μεγάλο απόθεμα θράσους».

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στο σχόλιο του πως «ο πρόεδρος του κόμματος που διέλυσε τη δημόσια υγεία, που απέλυσε γιατρούς και έβαλε λουκέτο σε νοσοκομεία, έχει το θράσος να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας!»

Τον κατηγορεί επιπλέον ότι «έχει το θράσος να αναφερθεί στη συμβολή του κόμματος του στην εδραίωση των δημοκρατικών θεσμών», σχολιάζοντας πως «αυτό που... ξέχασε να πει είναι ότι τις τελευταίες μέρες ο ίδιος και μια σειρά προβεβλημένων στελεχών του κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ξεπλύνουν τα εγκλήματα των νεοναζί».

Ακόμη, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «δεν δίστασε να αναφερθεί και στο διαβόητο... "success story" που δήθεν είχε επιτύχει η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014.

Τότε, δηλαδή, που η ανεργία είχε αγγίξει το 27%, τότε που το πρωτογενές πλεόνασμα απείχε από τον συμφωνημένο στόχο κατά 1,3%, τότε που παρέδωσαν στην παρούσα κυβέρνηση άδεια ταμεία».

«Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν "είδε" ούτε τη συμφωνία του Ιουνίου για το χρέος, ούτε τη συμφωνία για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, ούτε τη μείωση της ανεργίας κατά 5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες από το 2014 ως σήμερα», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER