Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 13:12

Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη

Γράφτηκε από την
Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη

Aλλαγές στο οργανόγραμμα της ΝΔ ανακοινώθηκαν σήμερα, με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη να αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος με αναπληρωτές τη Σοφία Ζαχαράκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη.

Ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Τύπου, Βασίλης Κικίλιας, αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας απέναντι στον Πάνο Καμμένο.

Αλλαγές υπήρξαν και στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ, καθώς τη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη παίρνει ο δημοσιογράφος Κωσταντίνος Ζούλας με την Κύρα Καπή να παραμένει στη θέση της αναπληρώτριας. Ο μέχρι τώρα διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, αναλαμβάνει σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου του κόμματος, ενισχύοντας τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στον νομό Καβάλας, ενώ θα έχει και σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων θα γίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Ευχές στα νέα πρόσωπα της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ έδωσε, με ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καλή αρχή στα νέα στελέχη της επικοινωνιακής μας ομάδας. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή, στην επίσημη παρουσίασή τους» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του στο twitter.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER