Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 17:42

Δ. Τζανακόπουλος: "Ο κ. Μητσοτάκης αποτελεί παρακολούθημα της ακροδεξιάς ρητορικής του αντιπροέδρου του"

Γράφτηκε από την
Δ. Τζανακόπουλος: "Ο κ. Μητσοτάκης αποτελεί παρακολούθημα της ακροδεξιάς ρητορικής του αντιπροέδρου του"

«Ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί, δυστυχώς, να αποτελεί παρακολούθημα της ακροδεξιάς ρητορικής του αντιπροέδρου του» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε γραπτή του ανακοίνωση, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ μετά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης.

«Σήμερα, με αφορμή ένα καταφανώς καταδικαστέο περιστατικό, για πολλοστή φορά επαναφέρει το δόγμα τάξης και ασφάλειας και παρουσιάζει τη χώρα ως Άγρια Δύση και τον εαυτό του ως επίδοξο σερίφη», προσθέτει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και συνεχίζει: «Ξέχνα ωστόσο, ότι ο ίδιος ήταν κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης που έβλεπε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να εξαπολύουν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αντέδρασε μονάχα υπό το βάρος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ξεχνά ότι για πρώτη φορά επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στην εξάρθρωση πραγματικών εγκληματικών οργανώσεων διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια και τη Δυτική Αττική, ενώ την ίδια ώρα όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν εμφανή μείωση της εγκληματικότητας, ειδικά στα βαριά αδικήματα».

Ακόμη, ο υπουργός Επικράτειας σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ασφάλεια των πολιτών. Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να κρύψει το νέο αδιέξοδό του. Ο παροξυσμός του ίδιου και του αντιπροέδρου του αποδομείται κάθε μέρα από την ίδια την πορεία της ελληνικής οικονομίας». Και καταλήγοντας τονίζει:

«Η τρίτη αξιολόγηση προχωρά με το σύνολο των θεσμών να εργάζονται για τη γρήγορη ολοκλήρωσή της χωρίς πρόσθετα μέτρα. Η ελληνική οικονομία έχει περάσει ανεπιστρεπτί σε ρυθμούς ανάπτυξης και η κυβέρνηση βαδίζει προς την ολοκλήρωση του προγράμματος και την οριστική έξοδο από τα μνημόνια. Και αυτά ο κ. Μητσοτάκης όσες ερωτήσεις και να καταθέσει στη Βουλή, όσες δηλώσεις και αν κάνει στις κάμερες των φιλικών του μέσων, δεν μπορεί να τα κρύψει από τον ελληνικό λαό».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER