Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 10:00

Η στιγμή που ο Νίκος Τόσκας, ενώ έδινε ομιλία, έμαθε για τη σύλληψη του Τούρκου στον Έβρο (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στις ελληνικές αρχές χθες το απόγευμα με τη σύλληψη του 38χρονου Τούρκου στις Καστανιές Έβρου.

Ο 38χρονος Τούρκος, κατά δήλωσή του υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης, για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους, πέρασε τα ελληνικά σύνορα με το εκσκαπτικό του μηχάνημα και ακινητοποιήθηκε από Ελληνες στρατιώτες οι οποίοι στη συνέχεια τον παρέδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Το περιστατικό στις Καστανιές σήμανε συναγερμό και στην κυβέρνηση.

Αμεσα ενημερώθηκαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Αμυνας, με τον τελευταίο να επισκέπτεται λίγα λεπτά αργότερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσουν για μια σειρά θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου του. Εικάζεται ότι τη συζήτηση των δύο απασχόλησε και το θέμα της σύλληψης του Τούρκου στον Έβρο.

Οσον αφορά στον Νίκο Τόσκα, η είδηση της σύλληψης του Τούρκου στις Καστανιές τον βρήκε εκτός υπουργείου και εκτός Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδινε εκείνη την ώρα ομιλία στο Περιφερειακό Συνέδριο που διεξάγεται στη Λέσβο.

Ο υπουργός, φυσικά, ενημερώθηκε άμεσα για τη σύλληψη του Τούρκου και έβαλε άρον άρον τέλος στην ομιλία του:

«Συγγνώμη για τη βιασύνη μου, αλλά είναι κάποια άλλα ζητήματα, πολύ σοβαρά που έχουν προκύψει, δυστυχώς σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχει ησυχία», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επανερχόμενος στο βήμα.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=srCPJTBpp3o} 

Πηγή: iefimerida