Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 17:39

Ρατσιστικό παραλήρημα του Κασιδιάρη: «Παρά φύση» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από την
Ρατσιστικό παραλήρημα του Κασιδιάρη: «Παρά φύση» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Ξέφυγε» εντελώς στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την εισήγησή του επί του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών, ξεσπώντας σε ρατσιστικό οχετό κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα άνευ προηγουμένου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει εθνομηδενιστηκα νομοθετήματα. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό. Φυσιολογικό είναι ότι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα. Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα δεν είστε φυσιολογικοί, είστε παρά φύση».

Επίσης, ο Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι «στόχος είναι η διάλυση της οικογένειας που είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους. Έχετε στόχο να διαλύσετε τον πυρήνα της κοινωνίας ,να ισοπεδώσετε το εθνικό κράτος, ένα κλασσικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης στον οποίο αντιστέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή», ενώ επάνέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ρατσισμό σε βάρος όσων σκέφτονται φυσιολογικά και με αφορμή το κείμενο των 60 και πλέον πανεπιστημιακών ανέφερε ότι τους έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψουν ένα έγγραφο που βρίθει αντιεπιστημονικών απόψεων.

Πηγή: www.topontiki.gr

 


NEWSLETTER