Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 23:09

Λεβέντης: "Η Ένωση Κεντρώων θα είναι πιο ισχυρή στην επόμενη Βουλή"

Γράφτηκε από την
Λεβέντης: "Η Ένωση Κεντρώων θα είναι πιο ισχυρή στην επόμενη Βουλή"

Όσοι έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων διέπραξαν αποστασία αναφέρει στην «Espresso» ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντάς τους πρώην βουλευτές του αχάριστους και εγωιστές, που θα πάρουν την τιμωρία τους από τον ίδιο τον λαό. Θεωρεί ότι η κυβέρνηση υποτίμησε το Σκοπιανό και πήρε αποφάσεις αγνοώντας τους πολιτικούς αρχηγούς και τη Βουλή.

Ο Β. Λεβέντης, είναι βέβαιος ότι το κόμμα του θα βρίσκεται ενισχυμένο στη νέα Βουλή, ενώ για τον Κ.Μητσοτάκη αναφέρει πως υπόσχεται τα πάντα για να γίνει πρωθυπουργός.

«Η Ένωση Κεντρώων από το μηδέν κατάφερε και πήρε 4% τον Σεπτέμβριο του 2015. Τώρα μαχόμαστε για να είμαστε τρίτο κόμμα στην επόμενη Βουλή. Θεωρούμε ότι έχουμε υπεροχή ιδεών και ότι ο κεντρώος προσανατολισμός μας θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Όποτε και να γίνουν οι εκλογές η μείωση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τεράστια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει τη Ν.Δ.», αναφέρει ο Β. Λεβέντης.

Επισημαίνει ότι η «κυβέρνηση υποτίμησε το σκοπιανό και πήγε και έβαλε υπογραφή ο Κοτζιάς χωρίς Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και χωρίς έγκριση της Βουλής».

Για τον πρόεδρο της ΝΔ αναφέρει πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται τα πάντα για να γίνει πρωθυπουργός. Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, μείωση φόρων, νέες επενδύσεις. Όμως, η Ν.Δ. κυβέρνησε μαζί με το ΠΑΣΟΚ πριν από τρία χρόνια και σε όλα αυτά απέτυχε. Συνεπώς, ούτε τώρα παρέχει εγγυήσεις, απλά ψηφοθηρεί».

«Οι βουλευτές που έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων διέπραξαν αποστασία, γιατί την έδρα την πήραν με λίστα και με δικούς μου αγώνες 40 ετών. Αυτά που λένε ως δικαιολογίες είναι ανυπόστατα. Απλά έδειξαν αχαριστία και εγωισμό και δεν παρέδωσαν την έδρα. Η τιμωρία τους στις εκλογές θα είναι αμείλικτη Μια πιο ισχυρή Ένωση Κεντρώων θα είναι καταλύτης αλλαγών και προοπτικής στην επόμενη Βουλή», υπογραμμίζει ο Β.Λεβέντης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER